Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Dzūke, gražiai atrodo. Tai kiek dabar vnt pas tamstą Dzūkijoj?

Nežinau dėl albumo g.gif ..Turiu viso labo 15 vnt..ir vaikų paaugusių daug..Iš jų kas žydi, tas žydi antras mėnuo..Kas nežydi, ruošias pirmam kartui..Kiek žinau, tie tikrieji žiedai pasirodo per antrą žydėjimą..Ir šiaip dar nesu ta tubūt tikra santpauligės ligonė..Man patinka ne visos, tik kai kurios, didžiažiedės ir tikrai gausiai žydinčios, na, apsipilančios žiedais..Užtat tas žydinčias antrą mėnesį labai mėgstu ir džiaugiuos, kad po parodos joms pas mane patiko ir netgi gražesnės tapo..

O va kurių žiedukai bus maži..Tai kažin ar kaupsiu vien dėl kolekcijos..Taip sakau, nes urmu užsipirkau paskutinę parodos dieną..Tai pirkau daug ir nežiūrėjau ką.. doh.gif ax.gif.....Taigis, kol kas vertinu ką turiu...O ir kitų gėlių namie yra..Tai visoms vietos reikia..

P. S..Kartoju kls..gal kas susidūrė - viena vis krauna žiedelius..bet jie neišsiskleidę paruduoja ir nudžiūva..O kitoms nieko panašaus..Lapams, skrotelei nieko..Kas galėtų būti tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 13 lapkričio 2009 - 20:32
dzūke,kai jau parodai,tai ir pribloški blink.gif ohmy.gif
laaaa....bai gražu wub.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif

Violeta*,aš tai nežinau schmoll.gif .Man pačiai būtų naudinga sužinoti ax.gif .Mano vienai maximinei taip pat.
Gal atsakytų patyrusios sanpaulistės blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, jau taip negirkit blush2.gif biggrin.gif

Dovi, vazoniukus pinu į priekį, kaip tik tiek laisvų ir turėjau biggrin.gif , bet jau biškį darosi bloga nuo tokios smulkmės pynimo wacko.gif , 46 jau turiu rolleyes.gif

Man atrodo sanpaulijos visos gausiai žydi unsure.gif , na, bent vieną kart metuose biggrin.gif
Apie džiūstančių pumpurų problemą RS skaičiau, bet neatsimenu ar buvo koks atsakymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 11 13, 22:19)
Ačiū, mergaitės, jau taip negirkit blush2.gif  biggrin.gif

Dovi, vazoniukus pinu į priekį, kaip tik tiek laisvų ir turėjau biggrin.gif , bet jau biškį darosi bloga nuo tokios smulkmės  pynimo wacko.gif , 46 jau turiu rolleyes.gif
Man atrodo sanpaulijos visos gausiai žydi unsure.gif , na, bent vieną kart metuose biggrin.gif
Apie džiūstančių pumpurų problemą RS skaičiau, bet neatsimenu ar buvo koks atsakymas g.gif

man atrodo,lyg skaiciau,kad nuo laistymo,arba per saltas vanduo,arba per siltas :rolleyes:arba per dregna arba per sausa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 13 lapkričio 2009 - 21:38
user posted image
va kaip pas mane dzūkės paprasta žibutė žydi wub.gif
man šitą gražiau žibute vadint,nei sanpaulija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 13 lapkričio 2009 - 21:41
QUOTE(linaule @ 2009 11 13, 21:29)
man atrodo,lyg skaiciau,kad nuo laistymo,arba per saltas vanduo,arba per siltas :rolleyes:arba per dregna arba per sausa

sanpaulijoms patinka laistymas šiltu vandeniu smile.gif
Atsakyti
grazu smile.gif ypac kai darganota rudenns diena dziugina tokie grazus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
apsinge, žydit wub.gif

QUOTE(ERUGĖ @ 2009 11 13, 21:56)
sanpaulijoms patinka laistymas šiltu vandeniu smile.gif

Ant kiek šiltu g.gif , geriausia kambario temperatūros g.gif
Atsakyti
Nu šiltu lieju visas..Kiek vos vos šiltesniu nei kambario temp..Drungnu vandeniu..tai visos auga ir žydi išskyrus tą.. g.gif
Atsakyti
Del silto vandens pritariu, megsta jos siltesni keleis laipsniais nei kambario temperatura. As kai laistau, tai i nusistovejusi vandeni dar virinto ipilu, sumakaluoju ir ikisu pirsta patikrinti kad nebutu perkarstas rolleyes.gif O drauge ,bijodama apiplikyti savo gelytes, pripila i bliuda vandeni i tikrina su alkune (kaip vaikuciams ,kai maugydavo lotuliukas.gif ) tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2009 11 13, 22:40)
user posted image
va kaip pas mane dzūkės paprasta žibutė žydi wub.gif
man šitą gražiau žibute vadint,nei sanpaulija wub.gif

Kokia graži žibutė wub.gif 4u.gif

Dzūke,ar maniškė taip pat žydės tongue.gif g.gif .Prisiminiau ji chamelionė mirksiukas.gif lotuliukas.gif
O gal čia kita g.gif blush2.gif ?
Atsakyti
Sveikos, naujoje temoje 4u.gif

Grožio čia, kaip visada netrūksta smile.gif wub.gif
Registruojuos ir aš, su naujais žiedais:
1. Sun Sizzle (Sorano).
2. EK-Šachinia.
3. Ruffled Skies-2 (Stork/Boone).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 14 lapkričio 2009 - 11:13