Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(simLij @ 2009 11 19, 15:34)

dzūke,nejau kokį kiaulinį pasigavai g.gif ?

A dzievažino g.gif , tikiuosi liksiu gyva unsure.gif , nes kitaip kas sanpaulijas prižiūrės unsure.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif O jau žiedelių kokių pridėjot thumbup.gif wub.gif wub.gif
Maniškė GOLDEN FOUNTAIN jau antrą žiedelį skleidžia wub.gif thumbup.gif O kitos dar nenori žydėt verysad.gif

QUOTE(dzūkė @ 2009 11 19, 17:27)
A dzievažino g.gif , tikiuosi liksiu gyva unsure.gif , nes kitaip kas sanpaulijas prižiūrės unsure.gif

Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif tuo labiau kai priežastis rimta gėlytes reikia prižiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Kazi kodel nyksta jauni sanpauiju krumeliai, vienmeciai, bet jau su keliais jaunesniais lapeliais, pradeda trauktis motininis lapas, kol sunyksta visas krumelis, kazi kas cia jiems? stovi po lempa beje virtuveje ir nyksta ne visi tik dalis, priziurimi identiskai, auga viename dideliame vazone daug krumeliu, tai vieniems basta, o kitiems- nieko?
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 11 19, 19:42)
Kazi kodel nyksta jauni sanpauiju krumeliai, vienmeciai, bet jau su keliais jaunesniais lapeliais, pradeda trauktis motininis lapas, kol sunyksta visas krumelis, kazi kas cia jiems? stovi po lempa beje virtuveje ir nyksta ne visi tik dalis, priziurimi identiskai, auga viename dideliame vazone daug krumeliu, tai vieniems basta, o kitiems- nieko?

Būtų gerai nuotrauką pamatyt ax.gif Ar gerai supratau, kad pasodinti lapai ir jau vaikučiai paaugę?? Ir tie lapai su vaikučiais numiršta?? O kokio didumo vazonas, gal jiems vietos labai daug ir tai tikrai ne į gera schmoll.gif schmoll.gif gali būt kad perlaistėt, nedalaistėt, ar iškepė po lempa... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 11 19, 18:42)

Taip įdomiai surašyta viskas g.gif , kad nelabai nįsivaizduoju kai ten kas biggrin.gif

Mano bevardė ax.gif , auginau dvi - viena supuvo cool.gif
user posted image
Atsakyti
Dzuke, koks grazus ziedas wub.gif
Atsakyti
dzūke,gražus koksai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui, pas kurią jau jie būna negražūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 11 20, 21:02)
Dėkui, pas kurią jau jie būna negražūs biggrin.gif

Tas tiesa, bet tavo ir nuotrauka labai super, užtat ir žiedelio grožis atsiskleidžia.
Beje, kaip sveikatytė?
Atsakyti
Va, parvežė MB naują sanpauliją. Pasigirsiu smile.gif
user posted image

Kažin ar ji turi kokį išskirtinį pavadinima?
Atsakyti
Labai gražutė wub.gif .Ji turbūt nedidukė g.gif ?Ar man tik taip atrodo mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, ji man atrodo normali.smile.gif Tokio dydžio, kaip ir mano kitos sanpaulijos.smile.gif
Atsakyti