Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mamai baigiasi kantrybė..

QUOTE(pandora_papuosalai @ 2010 04 18, 15:11)
kai supykstu, nuvedu vaika i kita kambari ir pasakau, kad kai apsiramins, tada gales ateiti smile.gif pabuna ten 1-5minutes ir atsliukina smile.gif paskui visa diena buna gerute smile.gif
dirzo niekad nenaudojau, nes nemanau, kad yra grazu lupti kai vaikas negali apsigint smile.gif

drinks_cheers.gif mes tai vadinam "paverkimo kambarys", pabuvimas su savimi, kolkas mūs abi atalas, apramina, o ir ranka nekiltų diržo griebtis schmoll.gif kai man reikia "šviežio oro" aš ir mėgėja viena su šunimi po pušyną pasivaikštinėti, apramina visus nervus rolleyes.gif
Atsakyti
Na kai jau visai isveda is kantrybes tai ir uzsaukiu, nes kartais kitaip visai neimanoma susitarti blink.gif
Atsakyti
kai baigiasi kantrybe bandau nueit ar vaika nevesti i kita kambari.buna kad ir uzrekti reikia tada vaikas iskart paziuri i mane ir saupranta kad kazka blogo padare tada ateina atsiseda ant keliu ir man piktis praeina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 04 27, 10:48)
buna kad ir uzrekti reikia tada vaikas iskart paziuri i mane ir saupranta kad kazka blogo padare tada ateina atsiseda ant keliu ir man piktis praeina biggrin.gif  biggrin.gif

Nu jo, mūsiškis irgi dabar jau gudrauja. Kai jau prigauni kažką neleistino darant, tai iš kart bėga, apsikabina ir šaukia myliu! biggrin.gif tai ir visas pyktis išgaruoja, tiesiog einam kartu padarinių tvarkyt, pvz. išbarstytų makaronų biggrin.gif
Atsakyti
Kai mamytei baigiasi kantrybė - ateina tėvelis ir perimą pareigas thumbup.gif
Atsakyti
Dazniausiai palieku ir iseinu pati,kai truputi paaugs, liepsiu jai eiti i kambari kita ir pamastyt.Manau daugeliu praktikos atveju-tai geriausia iseitis smile.gif Bet buna ir parekiu ir per sikiniuka nestipriai duodu, kai jau tikrai iseinu is saves blush2.gif Nors ir yra gan maza, bet tikriausiai puikiai supranta kai ant jos yra rekiama, nes paskui buna paklusnute biggrin.gif
Atsakyti
Kai jau as visai nebesitvardau, o vaikas 'neisterikuoja', bet tiesiog kazka piktybiskai daro, tada save izoliuoju...Iseinu i kita kambari smile.gif O jei vaikas suserga 'krintamaja saukimo' liga, tuomet jis keliauja i kita kambari 'pagalvoti' blush2.gif ax.gif Nemusu nei jo, nei saves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2010 05 03, 22:29)
Kai jau as visai nebesitvardau, o vaikas 'neisterikuoja', bet tiesiog kazka piktybiskai daro, tada save izoliuoju...Iseinu i kita kambari smile.gif O jei vaikas suserga 'krintamaja saukimo' liga, tuomet jis keliauja i kita kambari 'pagalvoti'  blush2.gif  ax.gif  Nemusu nei jo, nei saves  biggrin.gif

drinks_cheers.gif geriausias variantas smile.gif o kai vaikas paaugs geriausia dar butu praejus visiem nervam pasikalbeti kas ir kodel blogai yra daroma mirksiukas.gif
Atsakyti
kai mus aplanko dede ozys, mama apsimeta, kad labai uzsiemus... cool.gif nekreipiu demesio, neziuriu i ji ir nekalbinu... kolkas padeda... smile.gif
Atsakyti
o kaip maniskis laaabai jau supygdo ir mato kad as labai pykstu ateina apkabina ir sako: mama nepyk busiu galias (geras reiskia) ir visa pykti kaip ranka nuima nusiraminu ir bandau su juo ramiai kalbeti aiskinti kad taip negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmamuliuke: 04 gegužės 2010 - 21:59
Mano didčkis pradeda dažnai mamą išmušt iš pusiausvyros, o ypač kas susiję su mažąja sese, patinka ją ryzinti, o tuo pačiu užvirinti ir mamai kraują blush2.gif , prisipažinsiu, šaukti tenka dažnai, seniau ir per :rūrą" pliaukštelėdavau, bet žiūriu kad tai mažai daro įtakos - tai dabar arba į kitą kambarį varau, arba miegot (ko jis labai nenori) ar pan. O mažoji kai ožius rodo iškart nunešu į kitą kambarį ir palieku apsiraminti, veiksminga. Bet kuo toliau tuo su abiem sunkiau... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip paprasta pasakyti: vaiko ožiai g.gif
Vaikas nemoka išreikšti kitaip savo emocijas, nepasitenkinimą, būseną, o Jūs kad isiaiškinti nurašot ant ožių kažkokių. Iš kur tokie pasakymai ir isigalvojimai , ožiai šiaip kaime tvarte gyvena , jeigu ka ax.gif
Atsakyti