Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Universiteto auklėtinės (KU)

QUOTE(Marijka_lt @ 2012 08 01, 20:38)
Labas vakaras 4u.gif
Labai reikia jusu pagalbos. Gal galite pasidalinti patirtimi del neakivaizdiniu studju Pedagogikos fakultete? esu istojusu neakivaizdziai i vaikystes pedagogika. Kiek klausiau sio fakulteto destytoju apie studijas ir sesijas, tai pasake, kad kiekvienais metais skirtingai buna. Domina kaip vyksta paskaitos ir sesijos. Reikia sedeti nuo ryto iki vakaro ar kazkaip kitaip vyksta mokymo procesas.
Aciu ir lauksiu ziniu smile.gif

Paskaitos vyksta 3 savaites sausio ir birzelio men. (intensyviai, buna net nuo ryto 8 iki pat vakaro, sestadieniais taip pat, bet ir tarpu geru buna) Pirmame kurse dar izangine sesija rugseji. Tvarkarascio paskelbti nesiskubina, daznai paskutine sav. pries sesija doh.gif Egzaminai laikomi ne sesijos metu, daznai sestadieniais, bet buna ir sesijos metu, cia jau kaip sutariame su destytoju. Gali buti, kad siemet kas nors keisis, bet destytojai tikrai geranoriski ir viska suderinti imanoma. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali biški info suteiktu man kaip pildyti knygute praktikos?
Čia reikia rašyti Praktikos darbas - tai data, viena namie/ darbe, ir ka veikei taip?
http://img338.images.../image0060e.jpg

O čia kaip suprasti?
Indviduali užduotis? Tema ka ten rašyti? ir klausimai? unsure.gif
http://img138.images.../image0061h.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 02 rugpjūčio 2012 - 13:50
Sveikos KU studentės. Turiu klausimėlį. gal kas susidūrėt su laisvu paskaitų lankymu nuolatinėse studijose? Ar įmanoma mokintis? Tiksliau psichologijos studijos (būsiu antrakursė). 4u.gif
Atsakyti
Sveikos :4u:Norėčiau pasiterauti, gal kam dėstė O. Rugevicienė? smile.gif Ar reikalauja,kad studentai pas ją sąžiningai paskaitas lankytų? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erika_daug @ 2012 09 02, 12:25)
Sveikos KU studentės. Turiu klausimėlį. gal kas susidūrėt su laisvu paskaitų lankymu nuolatinėse studijose? Ar įmanoma mokintis? Tiksliau psichologijos studijos (būsiu antrakursė). 4u.gif

Na laisvą lankomumą dažniausiai ima tie studentai, kurie dirba arba augina vaikus smile.gif žinoma, kad imanoma mokintis smile.gif reikia susirinkti tik visu destytoju parasus, kad zinotu, jog studentas turi laisvą lankomumą, bet tai nereiškia, kad is vis esi atleistas nu paskaitų lankymo smile.gif
Atsakyti
Kaip tik auginu vaikeli tai bandau susiderinti, kad bent kartais galėčiau neateiti į paskaitas, tai kolkas kai kurie destytojai kategoriskai priestarauja verysad.gif nors kad kas antra paskaita atleistu, o seminaruose visuose ketinu dalyvauti, bet kol kas sunku suderinti. taip, turėjau biopsichologiją pirmame kurse pas Rugevičienę. Kieta motera bigsmile.gif Labai man patiko jos paskaitos, nors buvo gan sunkūs seminarai pas ją, nelengvos užduotys, ir egzas nelengvas. dar koliokviumas buvo. Dėl lankomumo visiskai nepamenu, seminaruose lygtais zymėdavo, o paskaitu tikrai nepamenu ar reikalavo lankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2012 09 06, 10:37)
Kaip tik auginu vaikeli tai bandau susiderinti, kad bent kartais galėčiau neateiti į paskaitas, tai kolkas kai kurie destytojai kategoriskai priestarauja verysad.gif nors kad kas antra paskaita atleistu, o seminaruose visuose ketinu dalyvauti, bet kol kas sunku suderinti. taip, turėjau biopsichologiją pirmame kurse pas Rugevičienę. Kieta motera bigsmile.gif Labai man patiko jos paskaitos,  nors buvo gan sunkūs seminarai pas ją, nelengvos užduotys, ir egzas nelengvas. dar koliokviumas buvo. Dėl lankomumo visiskai nepamenu, seminaruose lygtais zymėdavo, o paskaitu tikrai nepamenu ar reikalavo lankyti 4u.gif

na, bent jau man neteko, kad kategoriskai butu nusistate.. tiesa tik viena dėstytoja, kuri pasakė: studentai privalo lankyti paskaitas 4u.gif bet man atrodo, kad ir su ta pačia būtų buvę galima susitarti, nes buvo kurie ir praleidinejo paskaitas, bet vistiek viskas baigėsi gerai, be jokių pykčių su ja. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na dar ne su visais teko kalbetis destytojais. Nuo seminarų tai iskart pasake kad neatleis. Gal susidūrėte su Kraniausku ar Ruškiu, ar jie sukalbami įdomu g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, šiais metais įstojau į ištęstines psichologijos studijas, gal atsiras grupiokių? biggrin.gif
Taip pat domina literatūra, gal kuri parduodat?
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2012 09 06, 21:06)
Na dar ne su visais teko kalbetis destytojais. Nuo seminarų tai iskart pasake kad neatleis. Gal susidūrėte su Kraniausku ar Ruškiu, ar jie sukalbami įdomu g.gif  ax.gif

Peržiūrėkite AŽ 4u.gif
Atsakyti
mane irgi domintų Kraniauskas 4u.gif koks jis kaip dėstytojas? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali biški info suteiktu del praktikos rašymo ir ataskaitu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 09 15, 22:32)
Sveiki, gal kas gali biški info suteiktu del praktikos rašymo ir ataskaitu?  unsure.gif

Galiu pagelbėti, nes jau teko su tuo susidurti KU, patikrink AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti