Mūsų meniu vakar buvo toks:
Pusryčiai: man brandinta burokėlių sriuba su skrandukais (vis dar neatsivalgau

), vyrui - sumuštiniais.
Pietūs: kepiau kotletus su grikiais.
Vakarienė - obuoliai, sriuba, sumuštiniai. Žodžiu, kas ką pasiemė.
Šiandien - pusryčiams sriuba
Pietūs: kaip tik gaminasi kotletai su raudonaisiais ryžiais (vakar skanūs su grikiais gavosi, šiandien paįvairinu su ryžiais).
Dar verdu sriubą, bet jau ji bus vakarienei - burokėlių sriuba su grybais.
Pagalvoju, kaip gerai, kad mes su vyru tokie sriubų mėgėjai, ir pigiau, ir sveika. Praeitą kartą kai burokėlių sriubos išviriau su skrandukais, užteko dviems dienoms ir šiandienos pusryčiams. Tai padalinus bendrą sumą išleistą produktams, į dieną nei trijų litų nesiekia (vištų skrandukų kg 5 Lt., bulvės iš kaimo, burokėliai iš kaimo, prieskoniai apie 1 Lt., svogūnas keli centai). Tai super skani sriubytė ir nebrangi gavosi.
Ir kotletai papigiai vakar gavosi:
Faršas (pirkau smulkintą kiaulieną per akciją, ją susvėriau namuose po puse kg, tai vakar išėmusi iš šaldiklio puse faršo sunaudojau, tai kažkur 250g faršo, saujelė grikių, svogūnas, prieskoniai, ir gavosi septyni kotletai). Vienam kartu privalgėm labai skaniai. Šiandien analogiškai tik su raudonaisiais ryžiais darau. Nebrangu, manau gaunasi.