Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Parasysiu, ka vakar valgem, nes vis dar tebemastau, ka cia pietums padarius g.gif

taigi vakar:
Pusryciai - sumustiniai su suriu, kava/arbata

Priespieciai - MB brandinti ryziai su pakepinta slapianke, svogunu, sojos padazu, as - sumustiniai, silke su batonu

Pietus - kepiau tokius pigius kotletukus, (turejau dar 1,5 maiselio virtu ryziu, tai mazdaug tiek pat kiaulienos farso, 2morkos, 2 kiausiniai ir saslyku prieskoniai, formuojam ir kepam) Gavosi tikrai nemazai, o ir labai skanus thumbup.gif prie ju buvo bulves ir rauginti agurkeliai, obuoliu-svarainiu kompotas.

Vakariene - tas pats + sokoladas, sureliai
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 01 11, 19:19)
Pusryciai- grikiu kose
Pietus - troskinys (bulves, morkos, pakepinti svogunai su lasinukais, desreles, grietine, pomidoru padazas, picos prieskoniai)
Vakariene - varskiniai blyneliai is "Beatos virtuves" ir karsti sumustiniai

Man patiko tavo troškinio idėja dar įdėsiu šparaginių pupelių žiūrėsiu kas bus g.gif
Vakar buvo:
Pusryciai- Arbata su sumuštinukais su sūriu.
Pietus - Bulvių plokštainis su vištiena( visada dedu spirgučių ir vištienos tada gaunasi netoks sausas ax.gif )
Vakariene - Liko nuo pietų + arbata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulle: 13 sausio 2010 - 12:42
Raugintų kopūstų sriuba su iš kaimo parvežtais kauliukais ir lašinukais ir bulves marškinėliuose
Atsakyti
Pusryčiai: sumuštinukai (namuose kepta duona+sviestas+dešrytė)
Pietūs darbe: kotletukai + bulvės
Vakarienė: raugintų kopūstų sriubytė ir keli vaisiai
Atsakyti
Pusryciai - kava/arbata, batonas su sviestu, MB dar surelis
Priespieciai - MB sudejau likucius nuo vakar:kotletai, bulves, raug. agurkas, as - silke su batonu
Pietus - keptos bulves su rukytais lasinukais (tarkuotos per burokine tarka), kefyras. Niam niam, kaip skanu, jau nebesulaukiu kol iskeps biggrin.gif bigsmile.gif
Vakariene - nezinau kol kas
Atsakyti
Aš tai savo meniu jau gėdijuos rašyti biggrin.gif visa savaitė tas pats, ot ką sesiją padaro, vyro dar nėra, tai aš sumuštiniais gyva.
I (16h)- karšti sumuštiniai
II (kokią 20h) - obuolys
Atsakyti
Pusryciai - naminiai hamburgeriai
O po to buvom biski isvyke, tai sveciuose biski uzkandom, siandien vyro gimtadienis tai kepam saslykus, bus pamarinuoti svogunai, virti ryziai, uzkandziui - naminiai lasinukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 13 sausio 2010 - 19:28
Pusryčiai (pas draugę) - arbata + bandelė ir džiūvėsėliai
Pietūs - MB - iš vakar likęs kebabas, man - spagečiai apkepti su kiaušiniu ir dešrelėmis
Vakarienė - morkos ir obuolio salotos.
Užkandžiams - obuoliai, arbata, kava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 13 sausio 2010 - 20:24
Šiandien pusryčiams valgėme po sūrelį, bandelę, vyras dar pasišildė bulvių-porų sriubos ir tinginio valgė su arbata.
Pietums sumuštiniai su ciabatta duona, patepta majonezu, su virta vištiena ir garstyčiomis, vyrui dar bandelė su grybais.
Vakarienei makaronai su kepintais vyšniniais pomidoriukais, cukinija ir feta sūriu bei prieskononėmis žolelėmis.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 13, 18:17)
Aš tai savo meniu jau gėdijuos rašyti biggrin.gif visa savaitė tas pats, ot ką sesiją padaro, vyro dar nėra, tai aš sumuštiniais gyva.
I (16h)- karšti sumuštiniai
II (kokią 20h) - obuolys


pazistamas jausmas... biggrin.gif paskui isibegejus sesijai visi rubai tampa per dideli (na bent man taip budavo) g.gif lotuliukas.gif

o pas mus vakarienei virti kiausiniai su duona, majonezu, arbata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 13 sausio 2010 - 22:38
Mūsų meniu vakar buvo toks:
Pusryčiai: man brandinta burokėlių sriuba su skrandukais (vis dar neatsivalgau biggrin.gif ), vyrui - sumuštiniais.
Pietūs: kepiau kotletus su grikiais.
Vakarienė - obuoliai, sriuba, sumuštiniai. Žodžiu, kas ką pasiemė.

Šiandien - pusryčiams sriuba
Pietūs: kaip tik gaminasi kotletai su raudonaisiais ryžiais (vakar skanūs su grikiais gavosi, šiandien paįvairinu su ryžiais).
Dar verdu sriubą, bet jau ji bus vakarienei - burokėlių sriuba su grybais.

Pagalvoju, kaip gerai, kad mes su vyru tokie sriubų mėgėjai, ir pigiau, ir sveika. Praeitą kartą kai burokėlių sriubos išviriau su skrandukais, užteko dviems dienoms ir šiandienos pusryčiams. Tai padalinus bendrą sumą išleistą produktams, į dieną nei trijų litų nesiekia (vištų skrandukų kg 5 Lt., bulvės iš kaimo, burokėliai iš kaimo, prieskoniai apie 1 Lt., svogūnas keli centai). Tai super skani sriubytė ir nebrangi gavosi.

Ir kotletai papigiai vakar gavosi:
Faršas (pirkau smulkintą kiaulieną per akciją, ją susvėriau namuose po puse kg, tai vakar išėmusi iš šaldiklio puse faršo sunaudojau, tai kažkur 250g faršo, saujelė grikių, svogūnas, prieskoniai, ir gavosi septyni kotletai). Vienam kartu privalgėm labai skaniai. Šiandien analogiškai tik su raudonaisiais ryžiais darau. Nebrangu, manau gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytinė pašvaistė: 14 sausio 2010 - 14:57
Siandien:
Pusryciai - kava/arbata, MB surelis, man batonas su sviestu
Priespieciai - MB virti kiausiniai, duona su sviestu, as - duona su kefyru ir kava, vafliukai (drauge sveciavosi)
Pietus - raugintu kopustu sriuba, virti sonkauliukai (viskas is kaimo parsivezta)
Vakariene - turbut bus pietu likuciai.
Atsakyti