QUOTE(Ale}{andR@ @ 2010 01 15, 13:25)
Skaitau skaitau, ir stebiosi kaip jums pavyksta kazka valgomo kitam kartui, ar net kitai dienai palikti

maniskis viska suryja, kiek bepagaminciau, o jei ir lieka kas tai i darba pietums issinesa, ir kaip cia pataupysi..

beto dar ne viska valgo.
vat vakar: pusryciams: sumustiniai su desra, suriu, kava,
pietums: kepta vista su bulvem
vakarienei: makaronai su desra ir grietines padazu.
sriubas ir kruopas jau pamirsau kada gaminau - brangusis nevalgo, o kiekvienam atskirai pietus gaminti nei laiko neuztenka, nei pinigu tiek niera.
Nu visada stengiuosi daugiau gaminti, net ir 3 dienai buna, kad lieka

žiūrint kas ir dar ar kam skanu. Nu kad pvz tokių balandėlių nemoku mažai pagaminti

visada imu didele galvą, faršo beveik kilą, nu dar ryžiai, nu tai praktiškai mums 3 tai tenka 3-4 dienas kapot, tai geriau kažkiek į kamerą įkišu kitam kartui arba kažką kviečiu į svečius ant pietų. Nu kad ir cepelinai, kugelis - jau kad darai tuos tarkius, tai geriau daugiau, kad kelioms dienoms atsivalgyt. Kugelio tai visada didelę blėkutę kepu, neapsimoka dėl vieno karto terliotis. O kad ir tų pačių makaronų krestelk visą maišiuką į puodą , tai užteks ir kitai dienai
o dėl sriubų - tai gali apsivirt vištą, tau liks buljonas, įsimesi kokią daržovę, makaroną ar ryžių ir liuks sriubytė, o višta gali įmest į orkaitę dar apkepint. Lygiai taip pat su mėsa - išverdi, paskui gali keptuvėje pakept su kokiais svogūnais ir pomidorų padažu, o pati į likusį buljoną kokių burokėlių ar kopūstų ir tas pats virimas ir turi puikių sriubyčių