QUOTE(gera_mamyte333 @ 2012 03 19, 21:49)
nors nebeplanuoju, nes jau laukiuosi ketvirto - kiek padiskutuosiu ir sioje temoje
O man KKGN patiko labiau nei II klinikine...nesitariau nei del vieno gimdymo, nemokejau nei po gimdymo, bet bent KKGN neliepe nerekt gimdymo metu ir nepasiule uzsimanius myletis uzsimanyt ir kentet

aisku, kad del to, jog nemokejau - buvo susiraukusios daktarytes

oi pamirsau - pirmojo gimdymo metu tik akusere dalyvavo ir tiesiai sviesiai pasake, kodel gydytojos nebus

Del palatos -KKGN juk yra mokama palata/palatos atskirai ne su kitomis mamomis?
O II klinikinej riksmas kamynu girdisi net kitoje palatoje, skamba visas karidorius, jei tik ta diena gimsta maziuku daugiau...sienos plonytes juolab, niekas neateina paziureti, kodel verkia vaikuciai, kaip kad KKGN atlekdavo kaskart ilgiau verkiant vaikui. Be to II klinikinej liepe nusiprkti vaistu nuo skausmo paciai, klizma jeigu prireiktu taip pat, KKGN dave ir zvakute, kuri zymiai greiciau suveike, kai skausmingai susitraukinejo gimda, esant reikalui klizma daro nemokamai (jeigu nepasitustini 2 paros po gimdymo pabaigoje)...kas dar...
mano visi vaikai gime ~4kg, vadinasi didoki, visais atvejais pienas atsirado tik 2 dienos pabaigoje...KGN be problemu dave misinelio su svirksteliu, nes matavo vaiko cukraus kieki kraujyje, kadangi leliukas didelis, valgyt nori, cukrus zemas, o zindo ilgai ilgai ir stimuliacijos pakako - misinelio dave be klausimu, nes pieno neturejau.
II klinikinej priesingai - nuolat mane gedino, kaip nenoriu pati MP maitint, nors turejau kruvinus spenelius...

to misinio tereikejo 2 varganus kartus, veliau tikrai ilgai ir sekmingai maitinau.
Zodziu tokia mano patirtis
Gailiuosi, tik kad 4-ojo nestumo metu negalejau ilgiau maitinti savo metinuko...atsisake pats...kodel - mistika, nes man besilaukiant jo, vyresnis brolis metu ir 7 men net nesiruose nustot MP vartotot

reikejo atpatinimo veiksmu imtis...vienam buvo skanu, kitam nebe

Juolab, kad mano HB 140...kalcio tyrimo nebesidariau, nes jau 2 sav kaip nebevalgo vaikas...abejoju, ar labai kenke mano organizmui nestumo+zindymo kombinacija
na va visom temom pasisakiau
QUOTE(teplė @ 2012 03 19, 22:28)
o, labai ačiū už KKGN ir IIros palyginimą

pradėjau domėtis, tai peršasi išvada, kad vėl ten grįšiu. tik vienvietė palata amžinai užimta

nors kam man jos, jeigu vyras su dviem vaikais tikrai neliks nakvoti
na tikrai įdomi situacija, o dėl kokių konkrečiai priežasčių KKG "be kalbų" davė mišinio? Po pirmo gimdymo dukrytė kabėjo PO 3 val , su 1 val pertraukomis, priešpienis atsirado iškart, bet pienukas- po 2 parų. Vaikas rėkė ir rėkė, bet mišinuko mes nenorėjom duoti be reikalo, tuo labiau, kad neonatologė sakė, kad viskas čia normalu. Galiausiai aš neištvėriau, paprašiau, bet pati labai nenoriai, užteko 2 ml, ir vaikas nulūžo kietu miegu.... po 3 val pienuko jau turėjau

kaip sakoma, kantrybė trūko likus keletui valandų

na, bet buvo kaip buvo.
O su antru tai neonatologė net budinti bandė klecką, miegojo visą laiką nuo gimdymo iki kol namo atvažiavom, be jokio pabudimo (na biškį susimuistė, kai jau ten jį matavo ir pan). Tai išvažiavom iš ten po 18 val, kai dar priešpienis buvo, namuose vėl apie 2 parą atsirado pienelio, bet absoliučiai ramiai į tai reagavau ir jokių mišinių nedaviau.
dėl II ligoninės, man užteko į paskaitėlę ten nueiti ir gimdyklas pamatyti

personalo nežinau, bet...
o KKG mes gavo nemokamą palatą, kur yra dvi lovos, vyras visada nakvojo. II gimdymo atveju mes tik naktį ten ir tebuvom, 1 m 4 mėn dukrytę prižiūrėjo namuose mano mama. Bėdos nematau, viską suderinom, suderinsim ir dabar

Tiesa, mes net neprašėm "geresnės" palatos, tik pirmo gimdymo metu paklausiau, ar laisva mokama palata, nes mes norėsim. Sako, kam jum mokėt pinigus, duosim dvivietę kur ir vyras miegot galės.... dar net nebuvau pagimdžius ir niekam nemokėjau nieko...