[quote=Rasyciux,2010 01 06, 22:56]
O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones...

maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan.

pamirsau paklausti daktares...
[/quote]
jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti....
Tau sekmytes!
[/quote]
kartais rašo, kad saugu iki 20sav.

pagal sveikatą, aišku
Papildyta:
[quote=...little mary...,2010 01 07, 10:02]aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai
[/quote]
oho, ir kada tos mamos spėja pastot?
sėkmingo ir lengvo!