Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(virvė @ 2010 01 02, 22:14)
sako, tie pirmieji keli ciklai dažnai būna be O doh.gif

tai vat, idomu, kaip cia bus su O. Nusipirkau kelis ovuliacijos testukus, bandysim gaudyt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
na ką, nežinau, kiek tiesos tame, ką pamačiau šiandien ryte, bet pamačiau II. netikėtai, nelauktai, bet tikiuosi teisybė ax.gif
taip kad - žindymas ir pastojimas - suderinama mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 05, 23:09)
na ką, nežinau, kiek tiesos tame, ką pamačiau šiandien ryte, bet pamačiau II. netikėtai, nelauktai, bet tikiuosi teisybė  ax.gif 
taip kad - žindymas ir pastojimas - suderinama  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Linkiu, kad antroji issrysketu, o po devyniu menesiu ant ranku laikytum jau mazuti putluti kudikeli wub.gif

O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones... doh.gif maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan. unsure.gif pamirsau paklausti daktares...
Atsakyti

O vat mane pradeoj kankinti visokios abejones... doh.gif maitinu dabar tik pries miega vakare, vienakart per para... bet pradejau mastyti visokias nesamones kaip, ar nepakenksiu naujai gyvybei esanciai manyje ir pan. unsure.gif pamirsau paklausti daktares...
[/quote]

jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti....
Tau sekmytes! smile.gif
Atsakyti
aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai blush2.gif
Atsakyti
[quote=Rasyciux,2010 01 06, 22:56]
[/quote]

jeigu del maitinimo nestumo metu - saugu zindyti iki 12 nestumo savaites (aisku, ta galimybe yra individuali, nes kiekvienas moters organizmas ivairiai reaguoja i nestuma-vienoms jis lengvas, kitoms reikia labai saugotis...) Mano nuomone, jei jautiesi gerai ir zindymas neissekina, gali maitinti toliau, bet su gydytoja neprosal pasikonsultuoti....
Tau sekmytes! smile.gif
[/quote]

kartais rašo, kad saugu iki 20sav. g.gif pagal sveikatą, aišku smile.gif
Papildyta:
[quote=...little mary...,2010 01 07, 10:02]aš irgi dar maitinu - visą naktį papinasi mažasis ir dieną dar prieš abu miegelius valgo, bet maitint kol kas nesiruošiu baigt. man gydytoja sakė, kad dabar yra nesaugu nutraukt maitinimą - žinoma, kitą savaitę dar tik žiūrės echo, ar tikrai  nėštumas yra - na, bet svarstant tą galimybę, geriau išlaukt pirmąjį trimestrą, o tik po to nutraukti, nes dabar organizmui ir taip sunku, hormonų pokyčiai ir visa kita. o ir įsivažiavęs organizmas į tą ritmą, neturėtų nutikt nieko blogo. aišku, nebent pati negerai jautiesi. o šiaip - jei viskas bus gerai, aš dar maitinsiu, nes mano papiniukas dar nepasiruošęs nujunkymui tokiam staigiam - iki metukų tai tikrai  blush2.gif
[/quote]

oho, ir kada tos mamos spėja pastot? blink.gif bigsmile.gif

sėkmingo ir lengvo! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 07 sausio 2010 - 14:28
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 05, 23:09)
na ką, nežinau, kiek tiesos tame, ką pamačiau šiandien ryte, bet pamačiau II. netikėtai, nelauktai, bet tikiuosi teisybė  ax.gif 
taip kad - žindymas ir pastojimas - suderinama  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu wub.gif Lengvo nestumo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

siandien kalbejau su daktare smile.gif kadangi maitinu max 2 kartus per para, tai sake tikrai nieko baisaus ax.gif tik nebent pradesiu prasciau jaustis ir energijos truktu, tai tada nustoti - bet manau, kad per pora menesiuku mes ta ir padarysim smile.gif dabar nenoriu nustoti, nes sia savaite pradejom lankyti mini lopseli, tai nereikia dar permainu...
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 01 06, 00:09)

Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys 4u.gif , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana 4u.gif

Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau ir be jokio vargo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super-mergaite @ 2010 01 13, 22:12)
Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  4u.gif , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana  4u.gif

Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau  ir be jokio vargo  smile.gif

Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos wub.gif mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2010 01 14, 12:48)
Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  wub.gif  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima

Mano mažylei nepatiko pasikeitęs pienuko skonis-ji pati jau nenorėjo, aš neiškarto supratau priežastį, nes mes dar nežinojome, kad turėsime dar vieną angeliuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super-mergaite: 14 sausio 2010 - 12:15
QUOTE(sticho @ 2010 01 14, 11:48)
Oi kokia panasi situacija, nes mano mazajai irgi 10men, o as jau 6 savaite kaip laukiuos  wub.gif  mazoji kosiu nelabai valge, tad maitinau pilnu pajegumu - kas 2val.. dabar jau po truputi po truputi mazinu maitinima

Vau kiek nestukiu uzderejo thumbup.gif bigsmile.gif
Dideliausi sveikinimai ir lengvo nestumo 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(super-mergaite @ 2010 01 13, 22:12)
Tikrai suderinama -aš dar vienas gyvas pavyzdys  4u.gif , dukrelei 10 men., o man 7 nestumo savaites-suzinojau per Naujuosius metus-buvo puikiausia dovana  4u.gif

Maitinau tik naktimis po kelis kartus, bet kai suzinojau, kad laukiuosi , jau kaip ir atpratinau  ir be jokio vargo  smile.gif

Sveikinu 4u.gif Lengvo nestumo 4u.gif wub.gif
Atsakyti