Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas kraujo spaudimas, aukštas pulsas

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 09:24)
bigsmile.gif  doh.gif Tai tu iš viso "lavonėlis"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif svarbu, kad pati gerai jauciuos, nors kartais kai buna pakiles arba per daug nukrites spaudimas tai skauda labai galva tada ne kas buna, bet tai buna retai. Nors sakoma geriau buti hipertoniku nei hipotoniku, hipertonija sergantis zmones bent jau turi didesniu galimybiu spaudima sumazinti, o hipotonikai tik i liaudies medicina gali remtis, nebent reanimacija pasieki tai tada medikamentais bando kelti spaudima, bet tikiuosi nei vienai nereikes reanimacijos pasiekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2011 02 21, 10:11)
irnesakyk.gif

Man irgi ne problema žemas spaudimas, bet TRUKDO, kai jis pakrenta doh.gif

O gal konkrečiau žinai kokių nors liaudies medicinos gudrybių g.gif
Aš gėriau Adelės Aukso lašus, tai visai patiko- tą laikotarpį nebuvo jokių nuopolių rolleyes.gif Bet negi dabar diena dienoj turiu gerti g.gif Sakau, gal yra kokių čiūdų, kur tik "priepolio" metu gali sugerti ir padeda g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka, merginos, as lygiai tokia pati, retai matuoju, bet paskutini karta buvo 89/49, jauciausi kaip ir normaliai biggrin.gif
buvau pas gydytoja klausiau ka daryti, matavo, liepe stotis, kai stojaus dar labaiu pakrito, tai sake, patarimas tik vienas, staigiai nesistoti smile.gif kai prasideda menesines tada isvis bairiai prasideda, jau ne viena karta ir alpus esu doh.gif
jei jau labai bloga pasidaro tai isgeriu kavos puodeli smile.gif pakolkas padeda siek tiek smile.gif
Atsakyti
as irgi visad su zemu, bet del to nesijauciu blogai.
Siaip tonusui pakelti tinka kava arba eleuterokokas, jo yra visose vaistinese, zolinis preparatas thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane 90/60,bet dideliu bėdu neturiu,tik kartais kai oro permaina prieš cikloną tai į lovą labai traukia, na dar galūnės šąla.
http://www.vaistai.l...lasai-50ml.html
nevartojau bet manau tam tiktų.
Atsakyti
Vakar nusipirkau Tonusan thumbup.gif
Sakė galiu tik per "priepolius" gerti mirksiukas.gif
O šiaip sakė, galima gerti ginkmedį (berods) kraujagyslėm stiprinti mirksiukas.gif

AČIŪ už info mirksiukas.gif
Atsakyti
Auksta pulsa turiu pastoviai, labaiseniai, gal tokia ir gymiau. Del to mane vis siusdavo pas kardiologa, o visi atsakymai budavo- ok. Vienas gydytojas mano pulsa (~90min) pakomentavo: " Mano sirdis plaka kaip krokodilo, o jie gyvena ilgai, peliu plaka labai tankiai,tai jos ir gyvena trumpai, kadangi lygiuojiesi prie peliu su tokiu sirdies pulsu, tai ir..." blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Mano taip pat spaudimas pazemintas virsutinis apie 90 (kartais iki 82 nukrenta), apatinis apie 58 buna. Pulsas gana aukstas, bet cia suprantamas dalykas, nes jei sirdis su maza jega krauja varinėja tai ir dazniau turi plakti! smile.gif
O jei jau jauciu, kad akyse temsta ir is lovos nebepakylu (yra buve ir taip, kad net atsisest pati negalejau, nebuvo jegu) tai reik tada kuo skubiau juodos arbatos, kavos, galima ir brendziuko zinoma lotuliukas.gif ir suraus maisto! Vieninteliai dalykai kurie dar kazkiek pagelbet gali. Na ir dar is vaistiniu preparatu euktelerokokas kazkiek padeda. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano spaudimas irgi žemas, kai pirmą kart pasijutau nekaip, prieš maždaug 3m. ėjau ieškoti ligų smile.gif nieko nerado, tik žemą spaudimą, anksčiau niekada to nepastebėjau. Gėriau įvairiausius papildus, sirupus su ženšeniu, tai kol kažką į save pili, tol judi atrodo kaip visi smile.gif galop, jau nepadėjo ir sirupai. Žodžiu, bandžiau išsigydyti, bet matyt čia ne liga, tiesiog susitaikiau ir tiek, kai jau visai visai silpna, tai išgeriu kavos, man dar veikia smile.gif Geriausiai jaučiausi, kai laukiausi, tai būdavo ~90/55 čia jau normalus, o šiaip visada žymiai mažesnis.
Atsakyti
pastaruoju metu maniškis 100/68...Jėgų visiškai nėra... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mano dažniausiai apie 100/65 būna, kaip ir mamuko mano, jos irgi žemas.smile.gif Kažkaip organizmas pripratęs ir nėra nei nuovargio nei jėgų nebuvimo, jaučiuosi gerai smile.gif
Atsakyti
smile.gif Mano mažiausias koks yra buves tai 90/50 jau tada savijauta šū.... mirksiukas.gif o šeip yra 100/65/70, kai nukrenta spaudimas, tada pulsas 100, bet nesenai pabandem pulsą žiūrėt mano normaliam spaudim e tai vistiek toks 100/103 galvos skausmas, svaigimas, pykinimas ir nesinori nieko daryt o sako reikia kiptik daug judet.Man padeda rytinė kava stipri ir sūrus maistas...bet būna jai jau krenta tai kava nepadeda, paguliu truputį ir varaus į luaką svarbu judi tada biškį pagerėja, dar ,melisų arbata visai man padeda ax.gif
Linkių aukštesnių spaudimų lotuliukas.gif mažesnių pulsų lotuliukas.gif
Atsakyti