QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 09:24)
QUOTE(coliukee @ 2011 02 21, 10:11)
Man irgi ne problema žemas spaudimas, bet TRUKDO, kai jis pakrenta
O gal konkrečiau žinai kokių nors liaudies medicinos gudrybių
Aš gėriau Adelės Aukso lašus, tai visai patiko- tą laikotarpį nebuvo jokių nuopolių
Na ka, merginos, as lygiai tokia pati, retai matuoju, bet paskutini karta buvo 89/49, jauciausi kaip ir normaliai
buvau pas gydytoja klausiau ka daryti, matavo, liepe stotis, kai stojaus dar labaiu pakrito, tai sake, patarimas tik vienas, staigiai nesistoti
kai prasideda menesines tada isvis bairiai prasideda, jau ne viena karta ir alpus esu
jei jau labai bloga pasidaro tai isgeriu kavos puodeli
pakolkas padeda siek tiek
buvau pas gydytoja klausiau ka daryti, matavo, liepe stotis, kai stojaus dar labaiu pakrito, tai sake, patarimas tik vienas, staigiai nesistoti
jei jau labai bloga pasidaro tai isgeriu kavos puodeli
as irgi visad su zemu, bet del to nesijauciu blogai.
Siaip tonusui pakelti tinka kava arba eleuterokokas, jo yra visose vaistinese, zolinis preparatas
Siaip tonusui pakelti tinka kava arba eleuterokokas, jo yra visose vaistinese, zolinis preparatas
Pas mane 90/60,bet dideliu bėdu neturiu,tik kartais kai oro permaina prieš cikloną tai į lovą labai traukia, na dar galūnės šąla.
http://www.vaistai.l...lasai-50ml.html
nevartojau bet manau tam tiktų.
http://www.vaistai.l...lasai-50ml.html
nevartojau bet manau tam tiktų.
Vakar nusipirkau Tonusan
Sakė galiu tik per "priepolius" gerti
O šiaip sakė, galima gerti ginkmedį (berods) kraujagyslėm stiprinti
AČIŪ už info
Sakė galiu tik per "priepolius" gerti
O šiaip sakė, galima gerti ginkmedį (berods) kraujagyslėm stiprinti
AČIŪ už info
Auksta pulsa turiu pastoviai, labaiseniai, gal tokia ir gymiau. Del to mane vis siusdavo pas kardiologa, o visi atsakymai budavo- ok. Vienas gydytojas mano pulsa (~90min) pakomentavo: " Mano sirdis plaka kaip krokodilo, o jie gyvena ilgai, peliu plaka labai tankiai,tai jos ir gyvena trumpai, kadangi lygiuojiesi prie peliu su tokiu sirdies pulsu, tai ir..."
Mano taip pat spaudimas pazemintas virsutinis apie 90 (kartais iki 82 nukrenta), apatinis apie 58 buna. Pulsas gana aukstas, bet cia suprantamas dalykas, nes jei sirdis su maza jega krauja varinėja tai ir dazniau turi plakti!
O jei jau jauciu, kad akyse temsta ir is lovos nebepakylu (yra buve ir taip, kad net atsisest pati negalejau, nebuvo jegu) tai reik tada kuo skubiau juodos arbatos, kavos, galima ir brendziuko zinoma
ir suraus maisto! Vieninteliai dalykai kurie dar kazkiek pagelbet gali. Na ir dar is vaistiniu preparatu euktelerokokas kazkiek padeda.
O jei jau jauciu, kad akyse temsta ir is lovos nebepakylu (yra buve ir taip, kad net atsisest pati negalejau, nebuvo jegu) tai reik tada kuo skubiau juodos arbatos, kavos, galima ir brendziuko zinoma
Sveikos, mano spaudimas irgi žemas, kai pirmą kart pasijutau nekaip, prieš maždaug 3m. ėjau ieškoti ligų
nieko nerado, tik žemą spaudimą, anksčiau niekada to nepastebėjau. Gėriau įvairiausius papildus, sirupus su ženšeniu, tai kol kažką į save pili, tol judi atrodo kaip visi
galop, jau nepadėjo ir sirupai. Žodžiu, bandžiau išsigydyti, bet matyt čia ne liga, tiesiog susitaikiau ir tiek, kai jau visai visai silpna, tai išgeriu kavos, man dar veikia
Geriausiai jaučiausi, kai laukiausi, tai būdavo ~90/55 čia jau normalus, o šiaip visada žymiai mažesnis.
mano dažniausiai apie 100/65 būna, kaip ir mamuko mano, jos irgi žemas.
Kažkaip organizmas pripratęs ir nėra nei nuovargio nei jėgų nebuvimo, jaučiuosi gerai
Linkių aukštesnių spaudimų