Tik savaitgalį neprisėdau prie interneto ir štai kiek nuostabių jūsų darbelių jau įdėta
grasimm puiki idėja - pinigų medis

O jūs dar klausiate kur semtis idėjų?
Toli tokią žavią karvutę išsiuvinėjai

o aš vis galvodavau, kas tas karves siuvinėja?
Metijos darbeliai labai spalvingi.

Man labai gražu ryškūs siuviniai.
Labai gražios
Skruzdeliuko11 gėlytės, tik gal kiek žemokas rėmelis, piešinio viršus vos tilpo.
čiolės varna mane prajuokino

, dar nebuvau mačiusi darbelių iš šios serijos. Tikrai žavu
1. Megstamiausias medziagos tipas (Aida, linas, etc).
man labai gražu ant lino siuvinėti darbeliai, pabandžiau siuvinėti, bet mano akys atsisako ilgiau kaip valandą vargti, todėl renkuosi Aida2. Megstamiausias tankis, nors nemazai jau atsake.
143. Megstamiausia tema siuvinejimui (tarkim, geles, sampleriai, metrikai, na pati pati ar pacios pacios temos).
Dažniausiai siuvinėju dovanoms, todėl temos labai įvairios. Sau norėčiau išsisiuvinėti Chatelaine samplerį4. Megstamiausias dizaineris (-iai, firma). M.Powell, Chatelaine, neseniai atradau Stefy Palma
5. Ko niekada nesiuvinetumete?
nenorėčiau siuvinėti, taip išpopuliarėjusių metrikų-batukų ir nemėgstų rožių, dėl jų sudėtingumo ir daug pereinančių spalvų, nors kaip sakoma "niekada nesakyk niekada"6. Kiek grubiai procentais darbu pasiliekate sau, o kiek isdovanojate?
Beveik viską išdovanoju. sau pasiliekų tik kokių 10%7. Kiek laiko siuvinejate?
Po ilgos pertraukos 1 metus.8. Ka manote apie siuvinejimo zurnalus?
Perku ir iš jų nemažai siuvinėju.9. Is kur semiates ideju?
Idėjos sklando ore, tik reikia jas sugauti
10. Kodel siuvinejate?
Siuvinėjimas kryželiu - tai nuostabi priemonė pailsinti galvą. Kai grįžtu išvargus iš darbo ir paimu siuvinį į rankas, rodos visi dienos rūpesčiai pasitraukia į šalį. galva tampa švari, švari. Siuvinėjimas yra tikra palaima