AS asmeniskai atiduodu tiek vaiko, tiek musu nenesiojamus drabuzius vargingai gyvenanciom seimoms.JIe buna laabai patenkinti.O ir as laiminga, kad kazkam jie patiko ir pravers.Skaitau geriau taip , nei ismesti
AS asmeniskai atiduodu tiek vaiko, tiek musu nenesiojamus drabuzius vargingai gyvenanciom seimoms.JIe buna laabai patenkinti.O ir as laiminga, kad kazkam jie patiko ir pravers.Skaitau geriau taip , nei ismesti
Ta pati darau. Ne karta esu macius kaip zmones ''kuiciasi'' konteineriuose ir esu tikra, kad kazkam mano nenesiojami drabuziai, nedevima avalyne laaaabai pravercia P.S. labai paveike Maluko knyga ''Siukslyno zmones''. Tiesa sakant, kai ja perskaiciau rubus pradejau nebeatiduoti, o nesti i konteineri
Viska surusiuoju, sukraunu i maisus, uzrasau tokius pavadinimus kaip "Moteriski", "Vaikiski" ar "Vyriski" ir nunesusi padedu prie konteinerio Tikrai yra zmoniu, kuriems tie rubeliai bus naudingi
Mes su sese reviziją neseniai atlikom, tai visus maišus Į Caritą išvežėm. Ten didesnė tikimybė, kad rūbelių pasirinks tie, kam galbūt šiuo metu reikia, nei palei konteinerį. Paskutinį kartą mano maišiukus išdarkė tik po kiemą