Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

QUOTE(kalila @ 2008 09 01, 12:21)
Visai idomu butu suzinoti, nes anksciau mineto EYE CARE LOTION niekur nerandu  unsure.gif

As siandien nusipirkau Vilniuje Gedimino vaistineje, kainavo 23.32lt.
Apie poveiki dar sunku kazka pasakyti, nes dar tik karta isilasinau ax.gif
Atsakyti
Neradus Eye Care Lotion vaistininke pasiule Hypromeloza. Jis skirtas sudirgimui nuimti, netgi po operaciju, pavargus nuo kontaktiniu lesiu ir pan. Tai visai patiko - tirstas toks. Akys savaitgali tikrai gerai jautesi. Bet atejo pirmadienis - kompiuteris, dar linzes vakare isidejau, tai siandien is ryto vel raudonos ir issausejusios verysad.gif teks ieskoti kitu priemoniu
Atsakyti
g.gif reikes pasidometi, gal kokioj vaitinej ir as aptiksiu Eye Care Loton, nes mano akeles tai ir sausos, pastoviai rausvos ir sudirgusios verysad.gif
Atsakyti
Nepateda ir Eye Care Lotion man verysad.gif Visai praradau vilti, kad galesiu nesioti kontaktinius lesius, akys ziauriai su jais pavargsta, sauseja, visos raudonos, gale darbo net galva pradeda skaudeti verysad.gif
Atsakyti
nicolle,as irgi jau privargus.isbandziau visus lasiukus,kiek tik yra,ir pertrauka dariau..nes taip vargina tos akys mane,pastoviai raudonos,net i zmones nepatogu ziuret.. bet jau jauciu,kad vienintele iseitis operacija..atbunu visa diena paskaitas,draugai dar kviecia po to kur nors,o as noriu tik namo issimt lesius sad.gif blem,kaip sunku taip gyvent..
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2008 09 02, 17:56)
nicolle,as irgi jau privargus.isbandziau visus lasiukus,kiek tik yra,ir pertrauka dariau..nes taip vargina tos akys mane,pastoviai raudonos,net i zmones nepatogu ziuret.. bet jau jauciu,kad vienintele iseitis operacija..atbunu visa diena paskaitas,draugai dar kviecia po to kur nors,o as noriu tik namo issimt lesius sad.gif blem,kaip sunku taip gyvent..

tikrai siulyciau nuodugniai issirtirt akis, kad nebutu nuo lesiu nesiojimo emusios kraujagysles iauginet i ragena. Geriau uzbegt sitam reikalui pries akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 02, 20:36)
tikrai siulyciau nuodugniai issirtirt akis, kad nebutu nuo lesiu nesiojimo emusios kraujagysles iauginet i ragena. Geriau uzbegt sitam reikalui pries akis  4u.gif

O gal galima butu suzinoti kaip tas tyrimas atliekamas, nes neseniai buvau pas okulista, tyre akiu dugna, spaudima. Sake geriau nei gerai. Ir kaip tycia akys po savaitgalio pailsejusios buvo tai nieko blogo nemate. O dabar vel turiu vargelio su perstinciom, raudonom akytem. matyt nebenori jos linziu, nor ir taip deduosi tik kas antra diena gal ir tik porai valandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 02, 20:36)
tikrai siulyciau nuodugniai issirtirt akis, kad nebutu nuo lesiu nesiojimo emusios kraujagysles iauginet i ragena. Geriau uzbegt sitam reikalui pries akis  4u.gif

Oho, dar ir taip gali buti blink.gif Kiek buvau pas okulistus, tiek skirtingos diagnozes: alergija, uzdegimas, siaip issausejusios akys. Paskutiniu metu nors ir sakiau, kad jau n rusiu lesiu pakeiciau ir ne vieni netinka, akys nuolat sudirgusios, kraujagysles isipletusios, vistiek nieko gero nepasake, o israse nauja lesiu pora, kuriu kaip taisykle negaliu nesioti verysad.gif Vel pinigai i bala doh.gif
Reiketu jauciu kreiptis i rimtesnius gydytojus, o ne i tuos, kurie optikos salonuose sedi...
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 03, 12:42)
O gal galima butu suzinoti kaip tas tyrimas atliekamas, nes neseniai buvau pas okulista, tyre akiu dugna, spaudima. Sake geriau nei gerai. Ir kaip tycia akys po savaitgalio pailsejusios buvo tai nieko blogo nemate. O dabar vel turiu vargelio su perstinciom, raudonom akytem. matyt nebenori jos linziu, nor ir taip deduosi tik kas antra diena gal ir tik porai valandu  verysad.gif

tyrimas atliekamas taip:
tiesiog per lupa ar tai kazkoki specifini padidinimo prietaisa ziurima i aki, i pacia ragena. Man dare Eagle vision optikoj. Jei laiku pastebima problema, pacioj pradzioj, tai daug zalos akim nebuna, bet uzleidus tai negerai...
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2008 09 03, 15:43)
Oho, dar ir taip gali buti blink.gif Kiek buvau pas okulistus, tiek skirtingos diagnozes: alergija, uzdegimas, siaip issausejusios akys. Paskutiniu metu nors ir sakiau, kad jau n rusiu lesiu pakeiciau ir ne vieni netinka, akys nuolat sudirgusios, kraujagysles isipletusios, vistiek nieko gero nepasake, o israse nauja lesiu pora, kuriu kaip taisykle negaliu nesioti  verysad.gif Vel pinigai i bala doh.gif
Reiketu jauciu kreiptis i rimtesnius gydytojus, o ne i tuos, kurie optikos salonuose sedi...

Vat as irgi taip galvoju, nes kiek benueitum tai tepasako "panesiokite akinunkus, kad akys pailsetu nuo lesiu'" ir tiek... O ka daryti, kad as tuos lesius po to galeciau isideti, tai niekam neidomu schmoll.gif As kazkaip pradejau mastyti, kad yra du atsakymai: arba atejo laikas, kai akys nepriima linziu (visgi nesioju jas diena dienon su trumpom pertraukom gal 10 metu), arba atsirado veiksniai, kurie "erzina" akis (vartoju kontraceptikus, pradejau keltis 6 val ryto, kai anksciau 7.30 keldavausi, daug sterso gyvenime atsirado ir t.t.). Na bet negi niekas negali padeti grizti prie linziu?

QUOTE(liepsnele @ 2008 09 03, 19:40)
tyrimas atliekamas taip:
tiesiog per lupa ar tai kazkoki specifini padidinimo prietaisa ziurima i aki, i pacia ragena. Man dare Eagle vision optikoj. Jei laiku pastebima problema, pacioj pradzioj, tai daug zalos akim nebuna, bet uzleidus tai negerai...

Tikiuosi apziurint akiu dugna buvo apziureta ir ragena, ypac jei si problema pasitaiko, vadinasi gydytoja turejo prevenciskai tai patikrinti. Bent jau tikiuosi g.gif
Atsakyti
as tai buvau pas gera okuliste (nu kaip as skaitau) Regoj. tai atrodo viska patikrino,ir per lupa ziurejo..sake,kad arba as alergiska lesiams,arba tirpalui,arba man sausos akies sindromas. as skaitau kad gal alergija,nes tiek lasiuku esu prisilasinus! ir prie pc,teliko sedziu minimaliai! nezinau..

ziurekit,o jei yra alergija,gal vetetu isbandyt kietuosius lesius is santariskiu poliklinikos? gal kas bandet?
Atsakyti
Net nežinau ar dėl sausumo ar dėl kitų priežasčių, pradėjo perštėti vieną akį, bet labai jau nemaloniai, ar jums taip būna, kad sausų akių sindromas pasireikštų vienai akiai?? Beje, gal žinot gerą okulistą Kaune?
Atsakyti