Įkraunama...
Įkraunama...

Akių problemos, priežiūra ir pan.

QUOTE(wen @ 2012 04 19, 10:26)

denaxa, eina sau labai gaila...man tai psichologiskai labai sunku su tuo susitaikyt, atsirado is niekur tos sausos akys, kazkokia nesamone. ir dar isgydyti neimanoma. na bet reikia visas imanomas galimybes isbandyti...dar bandysiu ir linu semenu alieju kapsulemis gerti. o kiek kartu i diena jus lasinat tas asareles? nes as dabar tai tris kart, ryte isilasinu, paskui apie 5 val ir po to pries pat miega. labai nenoriu tu visokiu tepalu pries miega tept, kur atseit nakciai rekomenduojama...o ka darot kai ryte akys atsimerkus buna sausos?? as tai stengiuos iskart ziovauti daug kad jos savaime susidrekintu..

Lasiukus lasinu daznai,tikrai ne tris kartus,o pagal poreiki,buna,ir i darba nesuosi,buna,ir kas valanda lasinu,jei reikia-gydytoja sake,kad galima lasinti tiek kiek reikes.Siaip labiausiai padeda Sensivit lasiukai,su vit. A,ir dar toki tepaliuka israse su vit. A,ale turiu beda-pries miega turiu paskaityti kol akys uzsimerks,kitaip neuzmiegu,o su tais tepaliukais skaityti neiseina... blush2.gif Ryte tik atsibudus-lasinu lasiukus,prie livos jie ir guli ax.gif Ir pries iseidama i darba po pusvalandzio dar susilasinu ax.gif Is geriamu vitaminu (su lasiukais derinant visai neblogai buna) veiksmingiausi Vegos firmos Opticare ,berods toks pavadinimas,visi kiti jokio poveikio nedave...Beje,jei darbe labai stipriai pradeda skaudeti,kad jau net atsimerkus buti sunku,o lasiuku neturiu-paprasciausiai nusiprausiu veida vandeniu,padeda ax.gif
Ir,beje,manau,reiketu apsilankyti pas rimta okulista,nu negali,mano nuomone,tokie dalykai atsirasti taip staiga be jokios priezasties... g.gif
Atsakyti
o tai jus labai daznai lasinat, man tiek nereikia, arba man labai veiksmingai padeda Optive lasai, nes ju poveikis atseit net iki 24 val. as tris kart i diena lasinu... na man viskas prasidejo taip kvailai - pamenu pasitryniau aki ryte ir po to ja pradejo "tempti", tokia buvo pradzia, todel ir galvojom pradzioj kad bakterija arba virusas. dar siaip sia ziema sirgau, tai geriau ivairiausiu vaistu, antibijotiku, dar mityba buvau sutrikdziu, matyt imunitetas visai buvo nusilpes..gal tas irgi turejo itakos..o siaip okuliste tai nebloga pas kuria lankiausi, bet gal reiks nueiti ir pas kita. denaxa, o nuo ko jums tas akiu issausejimas? kazkokia liga? nuo ko jis rasidejo?
Atsakyti
QUOTE(wen @ 2012 04 19, 12:05)
o kas cia per erkute? negirdejau apie ja nieko... verysad.gif

Yra tokia erkute, demodekoze susirgimas vadinasi, buna ant odos, arba akyse, ta prasme, akiu vokuose. Pasiskaityt galima cia Aisku, tie visi klasikiniai simptomai yra klaikoki, kai VISKAS yra blogai. Bet, pamenu, as irgi skundziausi tiesiog nuolatiniu svetimkunio pojuciu akyse, jokiu kitu nusiskundimu, nei niezulio, nei tynimu, nei dar kokiu nemalonumu, tai mane del visa ko nusiunte pasitikrint.

Kas del lasiuku, tai man neblogai hypromeloza padedavo, ir ji ne is brangiuju
Atsakyti
Mamulioka, o tai jus dabar jau issigydziusi akis? Ar dar vis gydotes?
Atsakyti
QUOTE(wen @ 2012 04 19, 21:31)
Mamulioka, o tai jus dabar jau issigydziusi akis? Ar dar vis gydotes?

Na kaip cia pasakius... As tokia isvis problemine.. ax.gif Nenuobodziauju smile.gif Tai tas, tai anas...
Atsakyti
QUOTE(wen @ 2012 04 19, 16:00)
denaxa, o nuo ko jums tas akiu issausejimas? kazkokia liga? nuo ko jis rasidejo?

Man prasidejo kai pakeiciau darba,pirmus metus nieko nedariau,tik vitaminus pagerdavau,bet dar nebuvo sausumo,tik skaudedavo,o veliau jau ir lasiuku prireike.Anksciau nezinojau isvis kas yra akiu nuovargis,nors turiu stipria trumparegyste,daug skaitau,bet akys nepavargdavo,o pakeitus darba-na... doh.gif Darbas mano uz vairo,ziemos metu praktiskai visa laika tamsoj,akims itampa nezmoniska-daug reikia visko suziuret,o dar kur lempu ir saules akinimas doh.gif Buvau nusigandusi,nuejau pas okuliste-istikrino kapitaliai viska,pasake,kad akys sveikos,o visa tai nuo darbo...na ka gi,teko susitaikyti... ax.gif Kai nedirbu-biuletenis ar atostogos,akys atsigauna... ax.gif Dar galvoju reiks pameginti arbatos maiselius det,vienas kolega taip dare kai ant furos dirbo,tai sake labai padeda,iskart ir nuovargi,ir skausma,ir sausuma nuima.Tik niekaip neprisiruosiu tos papigiaiskos arbatos nusipirkti,negeriam mes tokiu,tai pamirstu vis kai pardej bunu... ax.gif
Atsakyti
nu va...man irgi matyt viskas susimete i viena, persalimo ligos su antibijotiku poveikiu, svorio metimas ir nevalgymas, kuris nusilpino imuniteta...baisi ziema su savo temperaturu sviravaimais, kai namie 26, o laike -26. nuolatinis spoksojimas i monitoriu ir retas mirksejimas. jauciu isvardinau visas priezastis del kuriu issivyste man tas akiu sausumas. bet...o gal ir ne del to, gal kazkokia kita liga yra del kurios man tos akys issausejusios. anyway, reikia viska bandyt, gal nuo kazko pageres smile.gif
Atsakyti
Atėjau ir aš pasisakyti apie savo bėdą (nors gal čia ir ne bėda). Jau kuris laikas matau juodą taškiuką (nedidelį), bet ne nuolat. Dažniausiai jis matosi tada, kai pakankamai šviesu (bet irgi ne visada), kai būną prieblanda, tada jo nesimato. Gal kas esat susidūrę su šituo ar žinot, kas čia galėtų būti (beje, tas taškiukas nei didėja, nei mažėja)? unsure.gif
Atsakyti
sveiki, noriu laikyti vairavimo kursus, tačiau mano regėjimas -4 su trupučiu, gal kas buvo su tuo susidūrę, ir žinot, ar tokiems vairuotojams taikomi kokie nors apribojimai? 4u.gif Žinau tik tiek, kad teisėse bus įrašyta, jog turiu važinėti su akiniais ar kontaktiniais lęšiais.
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2012 05 06, 17:37)
sveiki, noriu laikyti vairavimo kursus, tačiau mano regėjimas -4 su trupučiu, gal kas buvo su tuo susidūrę, ir žinot, ar tokiems vairuotojams taikomi kokie nors apribojimai? 4u.gif  Žinau tik tiek, kad teisėse bus įrašyta, jog turiu važinėti su akiniais ar kontaktiniais lęšiais.

Vairuot galima,bet tik akiniai turi gerai sukoreguoti regejima...nors,jei gerai pamenu,megejiskoms teisems uztenka 0,6 matyti lyg tai...mano kaire -5 plius cilindras,desine -2,akinius pasidariau tokius kad matyciau vieneta su jais,ir sekmingai vairuoju ax.gif
Atsakyti
Kokios kainos akinuku maziems vaikuciams?I ka atkreipt demesi perkant,gal kas pasidalins patirtimi,pirksiu dukrytei pirmuosius akinukus.
Atsakyti
Apie vaikų akytes ir akinukus temelė yra čia:

Akyčių problemos.Tema Nr.7, Akinukai, toliaregystė, žvairumas

Ten rasite daugiau informacijos 4u.gif
Atsakyti