Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs avalynė vaikams

Turiu kalusima, ar tikrai orginalus Crocs yra tik su pilkai salotinemis etiketemis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 05, 22:07)
Turiu kalusima, ar tikrai orginalus Crocs yra tik su pilkai salotinemis etiketemis?  g.gif

Kitokių neteko matyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 06, 09:08)
Kitokių neteko matyt  schmoll.gif

O man teko, siandien Crocs saleleje Megoje maciau ir zydru ir salotiniu ir ruzavu etikeciu biggrin.gif
Atsakyti
Sausio 14 d. Megoje pirkom ilgaaulius dukrai. Jai patiko ir beveik tik juos nešiojo. Prieš porą savaičių pastebėjome ant kelties kažkokį kietą guzą. Klinikose ortopedas nustatė, kad tai nuo batų, Kad nuo CROCS, aišku jis negalėjo patvirtinti, nes reikalingas tyrimas. Grąžinimo laikas baigėsi, parduotuvė aišku nepriims, bet ir pinigų gaila, o nešioti toliau jų žinoma nesiryšime. Gal kas gali ką pasiųlyti
Atsakyti
QUOTE(ugnesmama @ 2012 03 09, 15:38)
Sausio 14 d. Megoje pirkom ilgaaulius dukrai. Jai patiko ir beveik tik juos nešiojo. Prieš porą savaičių pastebėjome ant kelties kažkokį kietą guzą. Klinikose ortopedas nustatė, kad tai nuo batų, Kad nuo CROCS, aišku jis negalėjo patvirtinti, nes reikalingas tyrimas. Grąžinimo laikas baigėsi, parduotuvė aišku nepriims, bet ir pinigų gaila, o nešioti toliau jų žinoma nesiryšime. Gal kas gali ką pasiųlyti

O ar matosi koks nors brokas ar išskirtinumas ant pačio batuko? g.gif
Atsakyti
ne broko nėra. Pats išlinkimas netikęs
Atsakyti
norėjom ir mes savo mažiui Megoj per akciją crocsiukus nupirkt vasarai, kažkokie keisti man jie pasirodė (klumpės domino konkrečiai). Guma kažkokia ne tokia, nei turim iš UK, kieti g.gif
Atsakyti
Gal galite patarti del Crocs botu, berods Jaunt modeliukas?
Ten is sonu yra tokios skylutes. Amazon atsiliepimuose zmones raso, kad nepatenkinti siais botais, nes aktyviems vaikams, kurie sokineja po balas del tu skyluciu suslampa kojines ir kelnes.
Tai kazkaip abejoju ar verta pirkti? unsure.gif Gal vis del to ieskoti senu geru lenkisku modeliuku, kur virsuje dar su uztraukiama virvute buna.
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 15, 10:34)
Ten is sonu yra tokios skylutes. Amazon atsiliepimuose zmones raso, kad nepatenkinti siais botais, nes aktyviems vaikams, kurie sokineja po balas del tu skyluciu suslampa kojines ir kelnes.
Tai  kazkaip abejoju ar verta pirkti? unsure.gif  Gal vis del to ieskoti senu geru lenkisku modeliuku, kur virsuje dar su uztraukiama virvute buna.

mums jie netiko ir nepatiko, nes skirti labai siaurai kojytei ir netinka aukstai kelciai, o maziuku dauguma vaiku turi sia deda, o del tu skiluciu tai, mano vaikas ir su tais senais prisemti sugeba, tai cia neesme, manau tie uztraukiami praktiskiausi
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 15, 09:34)
Tai  kazkaip abejoju ar verta pirkti? unsure.gif  Gal vis del to ieskoti senu geru lenkisku modeliuku, kur virsuje dar su uztraukiama virvute buna.

Šie botai pakankamai trumpi, bet... aukitės kokius tik norite botus, jeigu vaikas šokinės per vandenį, tai kelnės bus šlapios. Tokiems šlapiems orams yra skirtos ir spec. neperšlampančios kelnės. Man šie botai superiniai, nes labai lengvi ir juos galima autis jau ankstyvą pavasarį - koja nešąla.

Apskritai žiūriu, čia vis prieš crocs visi paskutiniai pasisakymai biggrin.gif man tai patys nuostabiausi laisvalaikio batai. Visa šeima turime ir vasarai ir žiemai. Pas mus pajūry nuolat šlapia, tai su kokias odinukais klapnojant per plirzas ir balas neįsivaizduoju nei savęs nei vaikų. Bet perku ir odinius, nes kai sausa ir šilta, crocs batuose koja prakaituoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 15 kovo 2012 - 10:46
QUOTE(heryte @ 2012 03 15, 11:44)
Apskritai žiūriu, čia vis prieš crocs visi paskutiniai pasisakymai  biggrin.gif  man tai patys nuostabiausi laisvalaikio batai. Visa šeima turime ir vasarai ir žiemai. Pas mus pajūry nuolat šlapia, tai su kokias odinukais klapnojant per plirzas ir balas neįsivaizduoju nei savęs nei vaikų.  Bet perku ir odinius, nes kai sausa ir šilta, crocs batuose koja prakaituoja.

Aš ne prieš, man tai jie patinka. Drėgnu sezonu nėra geriau nei Crocsai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 15 kovo 2012 - 13:49
Gal kas galite pasakyti kiek siu batuku vidpadis 1 youth? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriecka: 17 kovo 2012 - 20:07