QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:51)
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:45)
bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų
Nu koks smagus žodis gavosi
QUOTE(Rimse @ 2009 11 16, 18:58)
na va
šiand mane apėmęs Pikės Mūkuotuko draugo Asiliuko liūdesys...
Jetus mane šiandien mergos su savo jumorais priveiksit
aš nebegaliu, Asseni skaipu pradėjo, Naitas dabaigė
naitai ir aš būtau kritus kryžium tokį šedevrą išvydus
man ta žydra spalva ir tobuli drugeliai
Nius vapyzdžiui tai nerealus
bet šiaip, Naitas, tas rožinis man labai gražus, nes man žiauriai patinka tas gėlių kirstukas, tik dar neturiu kur jo pritaikyt pati.
o lėlytė labai labai graži - visos suknelės detalės tokios fainos ir taip viskas suderinta. Žinau kiek darbo įdėta
naitai,lele laiaubai grazi,ka cia bekopinsi,vistiek taip nepadaryc
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 17:45)
bendrai paėmus, man masė priduoda tortui prabangos, padaro turtingą vaizdą. Jeigu jos nemėgsti, ją tiesiog reikia nukrapštyt valgant ir ...išmesti .. kaip dekoraciją iš plikytų miltų
nezinau kuo tai moterelei neitiko tas tortukas, man jis labai dailus, ypatingai spalva
o va tas zodis komentare, tai gerai parasytas
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 17:33)
tiesa, puoštas pastilažu.. ir jaučiu, reikės įsigyti mikrobangę išmėginti tai saldainių masei.. mikrobangės nepirkom iš principo, kad tipo žudo maistą.. na bet va, prisireiks..
Naitai pries barbe susileidau, labai grazu
O tas su tulpem irgi fainiukas, man dar toli iki tokiu groziu
As mikrobanges neturiu, man gaunasi saldainiu sokoladine mase ir be
turiu tokį klausimą, sakykit Jūs man apstatant torto šonus tuščiaviduriais sausaininias vamzdeliais, na ati kur su įdaru būna ir be, ar reikia torto šonus kuom nors padengti, ar netyžta tie vamzdeliai nuo grietinėlės tarkim
žodžiu, kaip juos prilibiedint prie torto šonų, kad liktų sveiki
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 18:33)
turiu tokį klausimą, sakykit Jūs man apstatant torto šonus tuščiaviduriais sausaininias vamzdeliais, na ati kur su įdaru būna ir be, ar reikia torto šonus kuom nors padengti, ar netyžta tie vamzdeliai nuo grietinėlės tarkim
žodžiu, kaip juos prilibiedint prie torto šonų, kad liktų sveiki 

na is manes patareja ne kokia, bet man jie su grietinele susileido, o sviestinis kremas jiems tiko
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
dedu tortą, kuris nepatiko tai, kuri prašė kilograminio napoleono ir puošti savo nuožiūra. Įtariu, nepatiko nei skonis, nei vaizdas..
Nevisprotė ....
....Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:33)
Stukačka ...
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 16, 16:51)
Bet ir man

Pati įdėjai į skaipą , kam dar kopinti ....
Nu vsio, Cipciukas, dabaigei.. einu atsidarysiu dabar pagyrų puodą, ot žinosi
šiaip tai pirkėjas visada teisus.. reikia savo gaminiui rasti nišą. Vienoms va jis gražus, kitoms - už dyką neimtų.
Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.
šiaip tai pirkėjas visada teisus.. reikia savo gaminiui rasti nišą. Vienoms va jis gražus, kitoms - už dyką neimtų.
Ir dabar apie sviestinį kremą, kurį naudojam išlyginimui. Nu žinokit, aš tai tikrai nevisprotė esu. Pertepu tortą plakta grietinėle. Prieš dedant masę, išlyginu kremu.
Kai reikia valgyti, nu NEPERNEŠU to kitokio skonio nei grietinėlės.. kai randu sviestinio kremo pataisymus po mase, negaliu valgyt.. prapultis.. jau man tada geriau nelygintas tortas, negu kitoniškas kremas.










