oj aldarija... negėdink manęs

man toli toli iki tobulybės... tik va būtent tas mūsų berniokas privertė mane, tiesiogine šio žodžio prasme... Statė hendlerė jis, kad pradėjo ragus rodyti, sėdasi, purkštauja, dantų nerodo, atbulom eina. Man akys išlipo prie ringo bestovint, galvoju šakės, kas čia jam darosi... Taip išsigandau, kad nediskvalifikuotų, nes niekada man nėra taip nutikę, bet matyt kadangi jis buvo mažylis, agresijos nerodė, tik ožius rodė, tai teisėja davė jam aukščiausia įvertinimą. Tada į mažylių bestą išėjau pati su juo ir jis puikiausiai rodėsi, glostomas leidosi ir tada net PBIS laimėjo, tai viskas nuo tos dienos aš turiu eiti su juo į ringą nėra kitos išeities. Vat kaip būna, gyvenimas privertė kaip sakant

ir aš nežinau kas man pačiai būna ringe tokia keista stadija, kai rankos dreba, bet burna šypsosi ir tik žodžiai "ai geras, ai šaunuolis" Aš labai daug kalbu su šunimis ringe, visada ar statau ar bėgu, gal iš šono net idiotiškai atrodo, pamenu Druskininkuose net nežinau kiek ten mus varinėjų tų ratų, jau pati vos bepabėgu ir sakau " viskas zuiki pažadu paskutinis ratas" o vyras su visa komanda juokiasi iš manęs. Aš su juo kitaip negaliu, jis turi ringe jaustis kaip žaidimo aikštelėje, mano pilnos kišenės įvairiausių žaisliukų, kurie jam patinka jį domina ir tik išskirtiniai skanėstai, nes ponulis spjaudyti daugelį ne mano gamintų pradėjo

Kaip sakant jis išskirtinė asmenybė

Kiekvienas šuo yra individualybė, Dayai yra du gyvenimo periodai porujis ir priešrujis. Po rujos ji labai nenoriai bėga ( bet tik su manim su kitais bėga gerai ) tokia vangi. Tik Estijoje, kažkaip pražioplinom ringą, tai teko tiesiai iš bokso šokte iššokus per ringo juostas šokti, tai ji nesusivokusi, tik "o tipo valgyti" tai puikiai bėgo. Net nežinau kas baisiau, priešrujis, tai ji pilna energijos, žaismingumo, negali nustovėti nei 30s, jai veiksmo reikia veiksmo... skaniukus ryja su nagais, na vienu žodžiu....Normaliai galim su ja dirbti, tik po geros valandos pasivaikščiojimo. To aš ir bijau būsimoje parodoje, kad ji turės energijos už tris

Ir nesugebėsiu jos suvaldyti... Bet ką čia man kalbėti.... va mūsų berniuko veisėja parašo " won BIS with my handling"

o ji yra kinologė, profesionali dresuotoja, ruošia šunis žmonėms su negalia, o jos šunis dažnai stato hendleris. Va taip va, jei tokie žmonės patys to nepadaro, tai ką jau tokiai kaip man kalbėti. Man kartais tikrai nejauku būna, kai ringe hendleriai profesionalai šalia dirba, ot visi būtų vienodi "profesionalai" tada būtu viskas super
et išsipliečiau...
P.S. Nesipykit moterytės, kiekvienas rūpinkimės savais imbreedingais, linebreedingais... puikiai, l.gerai ar dar kokiais įvertinimais. Kiekvienas matome tai ką norime matyti. Mūsų šunims tie ch skaičiai ar partnerio kilmingumas giliai dzin

Jiems rūpi kaip čia tą šeimininką pralinksminti, kaip nuo kito šuns kaulą pavogti ir kaip kokiam tešlyne pasimurkdyti

Jei turit galimybe griebkit pavadžius ir į miškelį, galvos šviežesnės bus

o aš kadangi darbe sėdžiu, tai teks vakaro laukti...