QUOTE(Ruta1992 @ 2009 11 23, 14:59)
Pasisekė tom,kurios 3 val. nuėjo.Man reikėjo 7 keltis,o užmigau tik apie 5.00-5.30
Kažkoks bjaurybė nerimas ėmė pirmiausiai,tada ausis pradėjo užgulinėt,tada gerklę perštėjo,o tada širdis maršus mušė
Žodžiu.Siaubinga naktelė
Pasigailėjau,kad neišgėriau Dormicm,bet kai mano širdis mėgėja nesamones daryt,tai bijau gert jį,nes parašyta,kad gali sutrikti ritmas ir pulsą numušt,o naktį mano pulsas žemas ir taip labai
nu tikrai kosmaru kosmaras, as irgi kol neisgeriau begales vasitu tol neuzmigau, tai karsta, tai i toleta begiojau, nes kai nerimas man buna vakare, tai kai atsigulu tai begioju i tulika kas penkias minutes, paskui tai karsta, tai kutena kazkur, pasikasyt reikia, nu vienu zodziu
as irgi anotacijoje prisikaitau visokiu nesamoniu, ir bijau tuos vaistus gerti, vis prisigalvoju, kad perdozuosiu ir sirdis bemeigant sustos. nu ku ku jau tikrai vel man
ir dabar jau galvoju, jeigu pradesiu gerti AD ciprales, man jie nepades, nu vat is kura satrukiu tokias mintis, nesuprantu.
Atejo mm sian, tai tikiuosi saviajuta pageres, gal cia jos kaltos

nors ne velnio, galva kalta, gal tik mazaja dalima kazkuo ir hormonai dar prisideda
Papildyta:
QUOTE(DDimetra @ 2009 11 23, 13:50)
Tai jau reikia čia kreiptis man pas psichiatrą?
Šią naktį ir aš nemiegojus , trečia bent užmigau ir vėl tos mintis...
manau, kad nueik pas psichiatra pasikalbesi, pasakis ka daryt toliau