Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Mamytes,kokios jus saunuoles!!!Nespejau as siandien prisijungti... verysad.gif
Turiu klausimeli.Gal kas galite pasakyti,kokios pramogos yra dar tinkamos tokio amziaus vaikuciams?Pareketuosiu sefa ,manau,bent 10 vaikuciu ka nors galetume paorganizuoti.
Atsakyti
QUOTE(lapexs @ 2008 11 20, 15:52)
Turiu klausimeli.Gal kas galite pasakyti,kokios pramogos yra dar tinkamos tokio amziaus vaikuciams?Pareketuosiu sefa ,manau,bent 10 vaikuciu ka nors galetume paorganizuoti.

kazi ar krizes metu sefas leisis reketuojamas ax.gif , bet jei pavyks, tai bus saunu thumbup.gif
Reikia pamatyt tuos vaikucius, kokie jie wub.gif , man dar dabar akyse stovi.
Atsakyti
QUOTE(lapexs @ 2008 11 20, 16:52)

Manau Megos ar Akropolio vaiku kambariai yra viena smagiausiu pramogu vaikams, o ir aukletojos nenuvargsta, nereikia perdaug ju gaudyt ir is paskos lakstyti, saugoti, visi veiklos sau randa ir kas svarbiausia saugu ten. Daug nekainuoja, tik su transportu sunkiau...
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 17:24)
Manau Megos ar Akropolio vaiku kambariai yra viena smagiausiu pramogu vaikams, o ir aukletojos nenuvargsta, nereikia perdaug ju gaudyt ir is paskos lakstyti, saugoti, visi veiklos sau randa ir kas svarbiausia saugu ten. Daug nekainuoja, tik su transportu sunkiau...

labukas,
nu man atrodo ,kad dėžučių nereikia,o tik maišo dovanų...Ar pamenat pernai,kai traukia žaislą,atplėšia ir vėl ateina.Viskas tampa bendra akimirksniu...
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Esprit @ 2008 11 20, 17:57)
kazi ar krizes metu sefas leisis reketuojamas  ax.gif , bet jei pavyks, tai bus saunu  thumbup.gif
Reikia pamatyt tuos vaikucius, kokie jie  wub.gif , man dar dabar akyse stovi.

ax.gif Pas mane sefas sukalbamas net krizes metu...
Gal kas galetu pasidalinti nuotraukytemis is tokiu isvyku?
Kadangi neturiu vaikuciu,tai nelabai susigaudau,kas tokiame amziuje jiems idomu.Kokiam leliu teatrui per mazi?...Gaila,kad neatvaziavau,buciau viska isklausinejusi!
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 20, 17:55)
labukas,
nu man atrodo ,kad dėžučių nereikia,o tik maišo dovanų...Ar pamenat pernai,kai traukia žaislą,atplėšia ir vėl ateina.Viskas tampa bendra akimirksniu...

kogero tau pritariu, bet kazka tai vistiek norisi jiems suruost rolleyes.gif simboliskai bent, nuo Supermamu.
Atsakyti
neskaičiau ką priplepėjote blush2.gif tačiau pasakysiu pastebėjimus savo iš pernykštės akcijos.... neverta ruošti vaikams atskirų dovanėlių, nes jie viską sumeta į vieną krūvą ir tas pakavimas veltuj, nes na jie tarsi toki maži laukinukai... nežino ką su tom dovanom daryti, poto galų gale gauna ir iškart iš jų atimama (visos piešimo priemonės, puzlės, burbulai) nes neva nežinos ką daryt, sugadins, sulaužys... labai vakikus nudžiugina toks paprastas dalykas kaip balionai.... na ir aišku saldainiai. bet bėda ta, kad vaikučiai prisimenami TIK per Kalėdas ir visi eina juos tada lankyti "šniūrais" ir tų saldainių jau jiems būna per daug. Labai vaikams visuomet trūksta higienos priemonių, vitaminų, na bet čia nelabai galima pavadinti kaip dovaną, vaikučiai nemanau kad apsidžiaugs gavę pampersų...
taigi net nežinau ką ir patarti, gal neperkam jokių dovanėlių, o renkame pinigėlius ir nuperkam po kokią vieną didesnę dovaną į kiekvieną grupę? pvz mašiną - paspirtuką, arkliuką, jei surinksime daugiau pinigėlių galima ir po čiuožyklą... galit sakyti, kad vieno neužteks grupėje.... bet darželyje mano dukrytės grupėje viena čiuožykla ir pasidalina... na čia mano tokia nuomonė, jei tik reikės pagalbos - sakykit, padėsiu... ir manyčiau, kad geriau būtų eiti po Naujų metų, kai atslūgs lankymai visi, nes prieš šventes eina visi: darbovietės, mokyklos, šiaip pavieniai žmonės... o dėmėsio vaikučiams manau reikia visus metus. Dar pagalvojau, kad praverstų magnetola grupėje, vis linksmiau žaisti skambant dainelėm...
Taigi siųlyčiau nesikartoti, nenešti smulkių dovanėlių, o nupirkti kažką tikrai naudingo smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos!!! 4u.gif
Kaip smagu kad vel kazkas siemet kazka organizuoja thumbup.gif , per darbus neturiu kada net pasidometi, aciu mamytei parasiusiai az blush2.gif
Jei reiks kokios pagalbos ir kai jau galutinai nuspresim ka ruosim, butinai prisijungsim wub.gif
Atsakyti
Vixiukes ideja del magnetolos man labai patiko. Siandien kaip tik su aukletoja vaziuojant kalbejau, jinai domisi ten tais visais metodais, kai vaikai mokomi per muzika. Aisku, jei jie grupese dar ju neturi... Butu galima pririnkt kompaktu su dainelem ir pasakom. As nebuvau grupej pas juos, tai nelabai isivaizduoju kokiu priemoniu jie turi, o kokiu ne... tai, labiau patyrusios galetu daugiau patarimu duot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 13:10)
stai mes ir po isvykos. manau kad padarem vaikams didele svente  thumbup.gif kikvienas is ju rado ka veikti. labai aciu Baltei ir Esprit uz pagalba. Jau buvau issigandus, kad nesutilpsim i tris masinas ir teks per du kartus vaziuoti, bet sutilpom. Kurios nespejo si karta, gal prisijungs kita, gal kartu su savo vaikiukais atvaziuos.

Malonu buvo susipažint su jumis, ačiū, kad įtraukėt į tai ir mane smile.gif Smagiai praleidom laiką mes su dukriuku, paskui nulūžo trims valandoms smile.gif
Kokios jos ten šaunios, ypač auklėtoja Vida ir tos merginos iš Austrijos, kurios čia LT praktikuojasi. thumbup.gif

QUOTE(Esprit @ 2008 11 20, 13:30)
Aciu Varnikei  4u.gif , kad suorganizavo  thumbup.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 15:17)
siais metais reikia gal gerai apgalvot ka dedam i dezutes, as susiskambinsiu rytoj su aukletoja Vida ir pabandysiu issiklausineti ko tikrai reikia ir kas juos labiausia pradziugintu smile.gif

Gal ne dėžutes, kad nesikartotų. Gal į vieną didelę dėžę...?? unsure.gif

QUOTE(Esprit @ 2008 11 20, 15:57)
Reikia pamatyt tuos vaikucius, kokie jie  wub.gif , man dar dabar akyse stovi.

Na, tikrai mieli jie smile.gif

QUOTE(vixiuke @ 2008 11 20, 19:40)
taigi net nežinau ką ir patarti, gal neperkam jokių dovanėlių, o renkame pinigėlius ir nuperkam po kokią vieną didesnę dovaną į kiekvieną grupę? Taigi siųlyčiau nesikartoti, nenešti smulkių dovanėlių, o nupirkti kažką tikrai naudingo smile.gif

Pritariu, gal šį kartą taip daryti, kad dovanos tikrai pasiektų mažiukus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 20, 20:40)
neskaičiau ką priplepėjote  blush2.gif  tačiau pasakysiu pastebėjimus savo iš pernykštės akcijos.... neverta ruošti vaikams atskirų dovanėlių, nes jie viską sumeta į vieną krūvą ir tas pakavimas veltuj, nes na jie tarsi toki maži laukinukai... nežino ką su tom dovanom daryti, poto galų gale gauna ir iškart iš jų atimama (visos piešimo priemonės, puzlės, burbulai) nes neva nežinos ką daryt, sugadins, sulaužys... labai vakikus nudžiugina toks paprastas dalykas kaip balionai.... na ir aišku saldainiai. bet bėda ta, kad vaikučiai prisimenami TIK per Kalėdas ir visi eina juos tada lankyti "šniūrais" ir tų saldainių jau jiems būna per daug. Labai vaikams visuomet trūksta higienos priemonių, vitaminų, na bet čia nelabai galima pavadinti kaip dovaną, vaikučiai nemanau kad apsidžiaugs gavę pampersų...
taigi net nežinau ką ir patarti, gal neperkam jokių dovanėlių, o renkame pinigėlius ir nuperkam po kokią vieną didesnę dovaną į kiekvieną grupę? pvz mašiną - paspirtuką, arkliuką, jei surinksime daugiau pinigėlių galima ir po čiuožyklą... galit sakyti, kad vieno neužteks grupėje.... bet darželyje mano dukrytės grupėje viena čiuožykla ir pasidalina... na čia mano tokia nuomonė, jei tik reikės pagalbos - sakykit, padėsiu... ir manyčiau, kad geriau būtų eiti po Naujų metų, kai atslūgs lankymai visi, nes prieš šventes eina visi: darbovietės, mokyklos, šiaip pavieniai žmonės... o dėmėsio vaikučiams manau reikia visus metus. Dar pagalvojau, kad praverstų magnetola grupėje, vis linksmiau žaisti skambant dainelėm...
Taigi siųlyčiau nesikartoti, nenešti smulkių dovanėlių, o nupirkti kažką tikrai naudingo smile.gif

Pilnai tau pritariu.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 20, 17:55)
labukas,

As pati pernai nebuvai paciam dovaneliu iteikime, mano sesuo buvo, tai ir ta pati pasakojo, kad viskas tuoj tapo bendra ir kad neverta skirstyti.
Man siandien turetu paskambinti aukletoja Vida del tu dovaneliu, sake, kad pasitars jos ten visos, ir galbut kazka patars. Pinigelius rinkti butu daug paprasciau, net ir laiko daug neturintis galetu prisideti. Su tom dezutem tai reikejo palakstyti biggrin.gif
Bet dabar klausimas, kaip tuos pinigus surinkt? gal atskira saskaita atidaryti, gal kuri turejus daugiau patirtie tokiose rinklevose ir gali ka patarti. Norisi kad viskas butu skaidru ax.gif blush2.gif
Atsakyti