Kazkas minejo, kad gal seilinuku reiktu Galeciau prirodyt tokia siuvyklele, kur su neperslampamu sluoksniu po 2 litukus O jei dar paverkus, kad vaikams , gal dar nuleistu Ar tiesiog kazka valgomo? Viena auklyte minejo, kad sulciu galima atvezt, tokio dalyko jie beveik negauna
Noriu ir as prie jusu prisijungti. Yra tekia antroje Kauno ligonineje praktikas atlikineti... tan yra vaikuciu serganciu, kurie yra is kudikiu ar vaiku namu... Nenoredavau as ten eiti y ta praktika, nes man gaila tu vaiku... Visai kudikeliams drabuzeliu atnesus buvau, o vyresniem tai vaisiu atnesdavau ar sulciu su spugom, tai pasededavau kartu su jais.. jie tokie protingi, nori bendrauti.
Astrid, tu cia baik liudet Jie linksmi, faini vaikai. Kitokie jie but ir negali, nes juk vaikai Kadangi daugelis nezino, ko neteke, tai nera kada ir liudet Prisijunk
Jei iseis, prie musu noretu ir mano kolege prisijungti. Jus nieko pries... Na, ji ne forumiete, bet del bendro reikalo prisiregistruot gali
Astrid, tu cia baik liudet Jie linksmi, faini vaikai. Kitokie jie but ir negali, nes juk vaikai Kadangi daugelis nezino, ko neteke, tai nera kada ir liudet Prisijunk
Jei iseis, prie musu noretu ir mano kolege prisijungti. Jus nieko pries... Na, ji ne forumiete, bet del bendro reikalo prisiregistruot gali
Na tu serganciu naslaiciu tai man ligonineje tikrai gaila... Kiti guli su mamom , ateina lankyti, o ju vargsiuku niekas... Sedi lovytese linguoja arba guli ir ziuri liudnom akytem...
Buvau siuvykloje Truputi ir as prisidesiu, tai uz 120 lt pasius 70 vnt seilinuku. Pakalbejau su savininke, tai ji pati nerekomendavo siuti su neperslampamu tokiu kaip guminiu sluoksniu (kitokio jie neturi) , nes jei visus isskalbs nors kiek per karstam vandenyje, tai jie visai praras isvaizda Tai dabar pasius paparastus, bet i vidu ides perkelio sluoksni, kad neperslaptu Tai tokius net isvirinus graziai atrodys Padayrs iki ketvirtadienio. O jei ka nors keiciam, turiu paskambint iki vakaro