Įkraunama...
Įkraunama...

Pardavimai iš www.ebay.co.uk

Sveikos merginos, reikia jusu patarimo. Atsidariau per Ebay self , biznis akaunta, bet dabar noriu nusitraukti. Niekaip nerandu kaip tai padaryti, gal jus kuri esate nusitraukusios ir paaiskinsite man kaip tai padaryti. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nors eBay esu pirkusi nemažai kartų, bet paskutiniu metu papuola pardavėjai, kurie mano nuomone, nerimtai elgiasi. schmoll.gif Pavyzdžiui, vakar vakare laimėjau eBay aukcioną, šiandien ryte norėjau už prekę apmokėti, tačiau radau pardavėjo atsiųstą laišką: "Unfortunately the item you requested is out of stock". Vienu žodžiu pranešė, kad neturi prekės už pusės paros po aukciono pabaigos.
Kitas atvejis: prieš dvi savaites taip pat laimėjau aukcioną, apmokėjau už prekę ir tada pamačiau pardavėjo atsiųstą žinutę: " Please do no pay as item was no longer for sale I thought I removed item from eBay sorry". Tačiau taip pat parašė po aukciono pabaigos. Apmokėjimas nuėjęs į jo sąskaitą. Palaukiau apie 10 dienų, parašiau jam, kad laimėjau aukcioną, laukiu kada išsiųs prekę. Atsakymo jokio.
Noriu paklausti labiau patyrusių forumo dalyvių, ką patartumėte tokiais atvejais daryti? Pirmu atveju dar neapmokėjau, tačiau eBay prašys, kad apmokėčiau, jei apmokėsiu, pardavėjas prekės, aišku, nesiųs.
Antru atveju galėčiau kelti bylą, pinigus su eBay pagalba tikriausiai atsiimčiau, tačiau norėtųsi prekės, kurią nusipirkau. Ką patartumėte? g.gif
Atsakyti
Gal jau niekas nesinaudoja eBay... g.gif
Atsakyti
Na, pardavejai irgi zmones, ir irgi gali suklysti skaiciuodami savo turima kieki sandelyje. O, gal kartais buna ir kaina per maza, tada sugalvoja pagudrauti ir nebeparduoti.

Jeigu sumokejote pinigus ir pardavejas neatsiliepia emailu, - atidarykite disputa.

jei nesumokejote, bet pardavejas parase, kad nebeturi prekes, tai ir nemokekite ir nekreipkite demesio. Jeigu labai nemalonu, parasykite pardavejui, kad atsiustu nuoroda anuliuoti sanderiui.
Atsakyti
Aš pradėjau prekiauti visai nieko nežinodama, parekomenduočiau šioje knygoje yra neblogi patarimai kaip pirkti ir parduoti Knyga
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą. Ar įmanoma pardavinėti e-bay iš Lietuvos? Na tokį stambų daiktą kaip mašina.
Jei taip, gal ks duosit kokia nuoroda su info, kaip tai daryti. Nieko nesu ten pirkus-visiškai žalia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, sekmingai pirkau ir pardavinejau ebay kol viena karta uzdraude man parduoti prekes visam laikui, todel kad pardavinedama laikrodi parasiau kad jis neoriginalus, o 'fake', is saziningumo norejau perspeti pirkeja is anksto. O kiek yra pardavinejama neoriginaliu prekiu, bet nutylima apie tai. Rasiau ebay laiska kad suteiktu man antra sansa, bet grieztai mane uzbanino visam laikui. Dabar galiu tik pirkti. Sakykit kaip naujai uzsiregistruoti ebay antra karta? Ka reikia keisti? Ar reikia naujos banko korteles ir kito paypal? Buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite patirties, prekė brangi (muzikos instrumentas) atkeliavo iš Kinijos, pirkta ebay, nepriėmiau jos pašte, nes siunta pažeista, bijau, kad bus viduje pažeista. Paštas sako, kad LT jau gavo su pažeista siunta. Kas atsako tokiu atveju?
Atsakyti