na as jau perku maltus migdolus be luobeles, tada jie buna balti balti ir pyragas sveizus gaunas ir deti butina, nes ten miltu ir mazai dedas .. tau kitaip nesusiris ta tesla
As spaudziau per konditerinis maiseli su Wilton atgaliuku, nr 32
O antgaliu kiek zinau gali isisgyti www.averitosiranga.lt, tik kiek girdejau merginos sake, kad internetu pirkti labai brangiai gaunasi, nebent tu kauniete tai nuvyktum i vieta ir paziuretum vietoje kainas
jau zefyrai tai vieni uz kitus grazesni, bet *keilai* skiriu prizine vieta
na as jau perku maltus migdolus be luobeles, tada jie buna balti balti ir pyragas sveizus gaunas ir deti butina, nes ten miltu ir mazai dedas .. tau kitaip nesusiris ta tesla
Esu viena kartą gyvenime kepus biskvitą, tik nepamenu kokį, bet nesigavo, tai dbr bijau eksperimentuot... Hmz... o formą reikia kažkuom patepti? ant dugno reikia kepimo popieriaus? Padėkit išmokti
Esu viena kartą gyvenime kepus biskvitą, tik nepamenu kokį, bet nesigavo, tai dbr bijau eksperimentuot... Hmz... o formą reikia kažkuom patepti? ant dugno reikia kepimo popieriaus? Padėkit išmokti
Tai nusipirkit biskvitus, jei neiseina kepti paciai As daznai perku, man tai jie labai skanus ir geri. Ypac, kai nera laiko kepti. Tai telieka tik krema pasidaryti.
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."
Tai nusipirkit biskvitus, jei neiseina kepti paciai As daznai perku, man tai jie labai skanus ir geri. Ypac, kai nera laiko kepti. Tai telieka tik krema pasidaryti.
Vakar dariau zefyrus. Viska pagal recepta-minute i minute, gramas i grama.Laikiau per nakti saldytuve, bet nesustingo. Dabar dziusta ant radiatoriaus, gal sukietes. Jei ka, desiu i krepselius, bus pyragaiciai Vienintele priezastis, manau, cukrus. Dariau is lenkisko, kitokio neturejau.
Aš ir bandžiau daryt zefyrus t.y.tik masę dar pasidariau. Jau praėjo tos 10 minučių, bet matau kad kažkas netaip- nelaikys jie formos Ką daryt, gal dar plakt ar dadėti ko Viską dariau gramas į gramą, minutė į minutė. Cukrus Panavėžio
Siūlau išbandyti va tokį desertą...
Pavadinčiau ji debesėliai ne...gal rožiniai debesėliai.Nes tokie lengvučiai Čia net nežinau kas...suflė gal...gal zefyras irgi..
Jums reiks:
pokelis želatinos (pas mane 20 gr.)
pokelis braškių žėlė,pas mane va toks
cukraus 200 gramų
galima pagal skonį vanilinio cukraus
Želatiną užpyliau maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikau 10 min.
Į indą kur plaksime dedame cukrų ir žėlę.Išmaišome.Užpilame 300 ml karšto vandens ir labai gerai išmaišome kad viskas ištirptų.
Želatiną statome ant ugnies ir maišydami ištirpiname.Užvirinti nereikia.
Dabar abi masės sumaišome.Paliekame kad atauštų iki kambario temperatūros.
Sunkiausias darbas...plakimas.Plakti reikia 15/20 min.Masė turi sutirštėti.
Imame formą,išklojame kepimo popieriumi ir išpilame masę.Išlyginame su šaukštu ir dedame į šaldytuvą.Geriausiai nakčiai.
Kai masė sustingsta apibarstome viršų cukraus pudra,apverčiame ir nuimame popierių.Supjaustome gabaliukais norimo dydžio.Kiekvieną gabaliuką apvoliojame cukraus pudroje.
Skanaus.
Pagalvojau Valentinui širdutės tokias galima pasidaryti
Labai skaniai atrodo, kaip ir visi jūsų patiekalai . Norėjau paklausti jūs čia dalyvaujat ar ir vėl eilinį kartą kažkaspasisavino nuotrauką nuotrauką http://www.15min.lt/...eliai-183-83069