Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

QUOTE(alexejka @ 2008 07 04, 10:01)
man vat kazkaip nesinori baltos:) vyras bus su auksu(sokoladines spalvos kostiumas) tai ir as noreciau kokios kremines:)
Vakar buvau viename salove Vilniuje tai jie turi gan grazius modelius
stambesniems man pasiule bent 8nt:) kadangi dauguma yra Siauliuose
tai zadejo kita savaite atvezti.
Tiesa apie kainas uz jau ne pirmos jaunystes 1500lt nuoma,
uz visiskai nauja 2500lt
hm....idomu kiek jos kainuoja Mazeikiuose ir Siauliuose nes jie ten irgi salonus turi..man biski brangoka, siandien ieskosiu toliau.

kokiame cia salone buvai ?
Atsakyti
taigi,dabar daugelyje salonu pasiuti gali pagal jusu "gabaritus" smile.gif pvz siluteje, fantazijoj,baltojoj gulbej siuva
Papildyta:
mano gabaritai smile.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Nesimato cia jokiu " gabaritu" smile.gif labai graziai atrodei, ar dar atrodysi ? mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu, tikrai nesimato gabartitų. smile.gif labai įdomi suknelė, man tokia neįprasta, man tokios patinka. biggrin.gif
Atsakyti
oi kiek gabaritu yra smile.gif dar stenksiuosi but ledi liepos 19 smile.gif jau cia pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 07 16, 09:17)
taigi,dabar daugelyje salonu pasiuti gali pagal jusu "gabaritus" smile.gif pvz siluteje, fantazijoj,baltojoj gulbej siuva
Papildyta:
mano gabaritai smile.gif
Papildyta:
4u.gif

grazi suknute wub.gif graziu ir smagiu vestuviu thumbup.gif
Atsakyti
Labai graži suknyte ir tikrai nieko nesimato ko nereikia wub.gif aš ir šendien esiu i savo salona pasizureti kaip gyvena mano suknyte , einu nusifotografuoti savo suknute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akeela @ 2008 07 17, 09:59)
Labai graži suknyte ir tikrai nieko nesimato ko nereikia  wub.gif  aš ir šendien esiu i savo salona pasizureti kaip gyvena mano suknyte , einu nusifotografuoti savo suknute  wub.gif

noretume pamatyti ir mes tavo suknute 4u.gif
Atsakyti
aš irgi norėčiau pamatyti. bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
įdedu nuorodą suknelių putlutėms biggrin.gif
http://www.plussizeb...asp?category=BG
spauskit bridle gowns ir atsiras suknutės, tada paspauskit ant nuotraukos ir jos išsididins. yra iš viso 17 psl.
Atsakyti
QUOTE(Akeela @ 2008 07 24, 11:50)

vau koks grozis wub.gif
Atsakyti