Ačiū už komplimentus mano adresu. Kai kam net gi per mažai stambi pasirodžiau. Na ir ačiū D. O šiaip tai visos kažkaip per vestuves gražiau atrodo nei kokioje maksimoj kad sutikus

. Tiesiog stambiom mergaitėm mažesnis tų suknučių pasirinkimas. Būdavo iš kelių salonų net pravydavo - maždaug "tokiom" nieko neturim...
Dar va mano keli pastebėjimai iš savo paieškų - na jau minėjau, kad tortų nereikia bijoti ( ypač tom, pas kurias platesni klubai ir nesportiškas pilvo presas ) - korsetas suspaudžia ko nereikia, o pati torto forma lyg ir duoda tokį gražaus nuplatėjimo vaizdą ( nežinau, ką čia suvėliau

), tik moterims su didesniu biustu siūlyčiau rinktis variantą, kad po apačia būtų galima devėti liemenėlę, ir kad gal būtų suknytė su šleikutėmis. Pas mane buvo viena šleika per kaklą, suknelė pati tikrai daug svėrė, tai net mazolį šiokį tokį nutrynė ( gerai, kad per vestuvinį jaudulį nejutau ), o ir pats korsetas norėjo smukinėti, tai tekdavo karts nuo karto tąsyti į viršų, kad nedemonstruoti šitų visų savo "turtų". Dar labai tiko pamenu suknytės kaip pas paskutinę mergaitę - su didelėm V formos iškirptėm. Tinka A formos sijonukai. Vėliumą irgi patarčiau rinktis ilgesnį arba visai ilgą ( jei suknelė netortinė, o tiesi ar truputį platėjanti į apačią )
bet šiaip deja daugiau pamenu kas netiko - ypač, oi ypač klaikiai ant stambesnių atrodo tas undinėlės variantas

Deja, netiko ir tais gūdžiais mano vestuviniais metais populiarios gipiūrinės suknutės - o kaip man jos patiko

Dabar kaip tik mano sesutė ruošiasi vestuvėmis, tai atradom tokią nuorodėlę pažaidimui - kaip kokiam figūros tipui tinka vienokia ar kitokia suknutė (savo laikais buvau radus geresnę nuorodą, bet, deja, dabar nerandu )
http://weddings.ivil...=we|03-05-2008|Visoms būsimoms linkiu sėkmingų ir malonių paieškų

O dar labiau nei tinkamos suknutės linkiu tinkamo vyriškio. Gražios šventės