Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

Va paskaitau as cia foruma sita, baisu darosi! kaip is moters(merginos) vestuvine karstlige padaro despocinga monstra biggrin.gif Jos ir pulkui nuordineja kaip turi rengtis ir sveciams... Baisu darosi smile.gif Tikrai nenoreciau taip suzveret...
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 09 27, 10:44)
Va paskaitau as cia foruma sita, baisu darosi! kaip is moters(merginos) vestuvine karstlige padaro despocinga monstra biggrin.gif Jos ir pulkui nuordineja kaip turi rengtis ir sveciams... Baisu darosi smile.gif Tikrai nenoreciau taip suzveret...

na ne visom cia taip biggrin.gif
Atsakyti
V.V super atrodai ir tikrai nematau to apkunumo, jeigu nepaslaptis koks ugis/svoris tavo??? labai graziai atrodei 4u.gif
birute, tavo suknyte irgi labai grazi, tas siuvinejimas wub.gif saunuole thumbup.gif
kitu foto nematau, negaliu nieko pasakyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 09 30, 15:31)
V.V super atrodai ir tikrai nematau to apkunumo, jeigu nepaslaptis koks ugis/svoris tavo??? labai graziai atrodei  4u.gif
birute, tavo suknyte irgi labai grazi, tas siuvinejimas  wub.gif saunuole  thumbup.gif
kitu foto nematau, negaliu nieko pasakyti  verysad.gif

aciu smile.gif parasius ten truputi auksciau (105, 168) ax.gif
Atsakyti
Visos labai grazios thumbup.gif ziaugiuosi uz visas heart.gif
Atsakyti
Panos, patarkit salona koki, kur butu ka issirinkti musu gabaritu merginai smile.gif
Veiksmas Vilniuje

P.S. man iki vestuviu liko 3sav. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 08 31, 10:50)
Net nepavadinčiau jūsų apvalute...Nekalbu apie sudžiūvusias nuotakėles,bet pavadinimas "nestandartinė" jums tikrai netinka biggrin.gif 4u.gif
Man gražu  wub.gif
Mačiau,kad vėliau persirengėte kitą suknutę,aš irgi persirengiau smile.gif
Žymiai patogiau per balių. Nes maniškė gan pūsta buvo,tai nenorėjau makaluotis.
Sveikinu pagaliau atvargus vargelius(paruošiamuosius) ir atsidžiaugus savaja švente  clap_1.gif

Kodėl stambios moterys lieknas moteris vadina sudžiūvusiom? O pačios save nestandartinėm lotuliukas.gif Čia kaip bandymas save paguosti ar paguosti storas moteris, nes man atrodo jūs nesate "nestandartinė".
Atsakyti
noriu parodyti,kad ir ne lieknoms galima puostis megzta suknele.Man mano nuotaka grazi.Zinoma cia mao nuomone,jokiu budu nenoriu jos primesti kitiens.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 29 gegužės 2011 - 01:41
[quote=Viliuteee,2010 10 02, 22:00]
noriu parodyti,kad ir ne lieknoms galima puostis megzta suknele.Man mano nuotaka grazi.Zinoma cia mao nuomone,jokiu budu nenoriu jos primesti kitiens.

tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti
Grazu smile.gif
Atsakyti
tikrai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 10 02, 17:47)
Panos, patarkit salona koki, kur butu ka issirinkti musu gabaritu merginai smile.gif
Veiksmas Vilniuje

P.S. man iki vestuviu liko 3sav. biggrin.gif

na, tokiam kad butu is daug sukniu kazka pasirinkti tei neteko but...visai man patiko salone Evelynta ( ar kazkaip pan) savanoriu pr. kelias turejo, o savo tai justiniskių g. salone Viola nuomavausi, bet ten ir nelabai buvo, tai praplatino pagal mane smile.gif
Atsakyti