Perfectil negaliu gert, kaip jau rašė ambriu, pykina ir valgio metu išgėrus, ir po valgio
Planuoju įsigyti kažką kita, bet ar nebūtų per daug geriant spec. plaukams vitaminus ir dar multivitaminus
slenka plaukai ir niekaip nesusitvarkau su išsišakojusiais galais
QUOTE(Olivia* @ 2010 02 07, 09:39)
Sveikutes
Kuom skiriasi ? ar tik pakuotes?

.. . Ir patarkit prasau,kur galima nusipirkt Viviscal pigiau?
Kuom skiriasi ? ar tik pakuotes?

.. . Ir patarkit prasau,kur galima nusipirkt Viviscal pigiau?
is JAV ir UK gavau kaip pirmajame paveikslelyje. pigiau per tarpininkes
QUOTE(Birūta @ 2010 02 09, 20:52)
is JAV ir UK gavau kaip pirmajame paveikslelyje. pigiau per tarpininkes
Dekui!
QUOTE(Ledi @ 2010 02 08, 14:52)
man skonis dar puse velnio
bet siandien isgeriau ir po kokiu 10 min supykino:)
ryt bijau gert
bet siandien isgeriau ir po kokiu 10 min supykino:)
ryt bijau gert
Aš užgeriu stikline šalto vandens. Tai lyg ir nieko. Nepykino dar (tfu tfu tfu). Jei vieną gerčiau, tai, jaučiu, irgi supykintų
sveikos
norejau paklausti pirkusiu priorin vitaminus vokietijoje, ar reikejo jums recepto? ar ji vokietijoje be recepto pardavineja?
norejau paklausti pirkusiu priorin vitaminus vokietijoje, ar reikejo jums recepto? ar ji vokietijoje be recepto pardavineja?
QUOTE(ambriu @ 2010 01 03, 02:34)
dEL gROZVITOS AS LABAI ABEJOJU DABAR. gERIU JAU TRECIA PAKUOTE, TAI BUS KAZKUR 4 MENUO KAIP VARTOJU IR JOKIOS NAUDOS VISAI NEPASTEBEJAU. nET GI KAZKUR SKAICIAU KAD SIE VITAMINAI TERA PLACEBAS. NA NEZINAU. dZIAUGIUOSI JEI KAZKAM PADEJO. dABAIGSIU TRECIA PAKUOTE IR NEBEPIRKSIU. 
Nesistebiu kodel dauguma is jusu nepajuto jokio poveikio, ir stebiuos, kodel kai kurios pajuto, nes buvo daromas tyrimas su maisto papildais, beje, ir su siais grozvita, ir paaiskejo, kad siu kapsiuliu viduje yra paprasciausias krakmolas. Gal pastebejot, kad kuri laika jie buvo dinge is apyvartos. Deja, ju vel pilnas drogas ir kitos parduotuves, netgi anadien maciau akcija tik po 10lt, bet nuosirdziai nepatariu ju pirkt.
QUOTE(deimenna @ 2010 02 12, 19:35)
sveikos
Vokietijoje Priorin vitaminus pirkau be recepto.
QUOTE(Kristinuska @ 2010 02 11, 16:37)
O kokios yra kainos Pantogar ir Futura Silica?
Pantogar 90 caps. apie 120Lt, Futura silicis 100tab. apie 45Lt
man taip pat labai slinko plaukai
, be jokios priezasties, maniau visai nupliksiu
kiek visko bandziau tai labiausiai padejo pantagor. geriau 3 men po 3 tabletes per diena ir 3 men po 2 tabletes per diena. ataugo eziukas, nustojo slinkt
bet dabar ir vel sukuose lieka vis daugiau plaukuciu, tai dabar bandysiu isgirtuosius priorin vitaminus pavartoti
geriau Pantagor ,bet jis man nieko nemacijo
nebent organizmas issivale,nes jai tik isgerdavau kapsule,tai iskart lekdavau i WC
tai turbut del to ir nepadejo