Įkraunama...
Įkraunama...

M.K. Čiurlionio menų gimnazija

QUOTE(1juraciukas @ 2012 10 09, 09:15)
O Ciurlionio mokykloje neakivaizdinis skyrius vis dar uzsaldytas ir globalinio atsylimo nenusimato?  unsure.gif  Mergyte mano liudi  verysad.gif

Ledynmetis Čiurlionkėj. Kaip tie mokytojai tarp ledų dar šilumą vaik dalinti sugeba. Sunkiai įsivaizduojama, bet ačiū jiems
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 10 09, 11:09)
vyksta be jokio juridinio pagrindo. Mokytojos dirba viltimi išsaugoti susirinkusius vaikus.

vakar buvo užsiėmimas?
nes prieš sav. mokytoja sakė - kad viskas.
Turėjau galvoje "kada pavyks užregistruoti Tris mūzas"?
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 10 09, 10:27)
Ledynmetis Čiurlionkėj. Kaip tie mokytojai tarp ledų dar šilumą vaik dalinti sugeba. Sunkiai įsivaizduojama, bet ačiū jiems

Kai aš pasiklausau kaip ten? tai taip džiaugusis prieš keturis metus- dabar džiaugiamės jog mes galų gale iš ten išėjom.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 10 09, 13:49)
Kai aš pasiklausau kaip ten? tai taip džiaugusis prieš keturis metus- dabar džiaugiamės jog mes galų gale iš ten išėjom.

Gal vertėtų labiau liūdėti, kad ten nėra sistemos, kur gabūs vaikai galėtų gerai jaustis...
Kas žino, kas būtų, jei būtų. Gal dėl sistemos trūkumų prarasta gyvenimo laimė, galimybė pasirinkti proifesiją, kur pinigai mokami už malonumą...

Per keturis metus sudėlioti pagrindai ne tiek mažai, bet reiktų kažkaip juos užtvirtinti po kiek laiko, kad vien muzika nekeltų siaubo ateityje. Gaila gi tiek prarasti, kiek tai malonumo teikia.
Atsakyti
Minimuza dar vyksta. Mokytojos kantrios
Atsakyti
Norėčiau gauti info apie šią pradinę mokyklėlę - kokie stojamieji, kalbant be meninės pakraipos, apie pradinį ugdymą, kaip vyksta pamokos.
Stoajamieji yra tik iš meninės pakraipos? ar žiūri t.p. ir pvz. lietuvių kalbą, matematiką?...

Na kokia pradžia ir ko reikia norint pradėti lankyti pirmą klasę
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 10 09, 14:49)

Į mano vaikų klasę taip pat atėjo vienas vaikas iš MKČ, ir labai tuo patenkintas bei džiaugiasi pakeitęs mokyklą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 10, 09:53)
Į mano vaikų klasę taip pat atėjo vienas vaikas iš MKČ, ir labai tuo patenkintas bei džiaugiasi pakeitęs mokyklą. g.gif

Tai gal jūs galit asmeninėm žinutėm pasidalinti ir pasidžiaugti lotuliukas.gif
Kažkoks briedas pastoviai menkinti šią mokyklą, nesuprantu tokio požiūrio doh.gif
Atsakyti
Kokio požiūrio? Ar ši tema tik pagyroms?? g.gif Gal dar uždrauski rašyti nesimpatiškus komentarus. Nors mano komentare nieko blogo nerašoma, rašau kaip yra, ir man negėda. Nepatinka - įsijunk ignorą.
Atsakyti
Na ir labai gerai, kad laiku supranta savo talento trūkumą ar nesugeba dirbti, neturi kantrybės. Puiku, kad tokie išeina. Natūralu, kad džiaugiasi. Blogai, kad toje mokykloje be didelio krūvio vaikams yra ir nelabai sąžiningų, neprilausančių nuo vaikų gabumų/pastangų momentų. Nekomentuosiu.
Atsakyti
Nesidomėjau konkretaus vaiko talento lygiu bei priežastimis, kodėl išėjo, neteko ta tema kalbėti su naujoko tėveliais, bet kad vaikas laimingas ir džiaugiasi perėjęs, tai vaikų reguliariai perduodama info.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 10, 10:55)
Nesidomėjau konkretaus vaiko talento lygiu bei priežastimis, kodėl išėjo, neteko ta tema kalbėti su naujoko tėveliais, bet kad vaikas laimingas ir džiaugiasi perėjęs, tai vaikų reguliariai perduodama info.

Kaip manote, koks procentas apsidžiaugtų, jei būtų pasiūlyta iš viso mokyklos nelankyti tik pažaisti susitikinėti smile.gif
MKČ mokytis sunku, bet jei pasiseka, labai malonu...
Atsakyti