Mes siuo metu gyvename Airijoje. Is mokyklos gavom laiska, kad vaikus jau galima skiepyti, bet mes nenorim. Labai jau negeru atsiliepimu girdejom apie tuos skiepus.

Sandien ir mes gavom pakvietma , tai abar pasimeciau ,isiu pasiesosiu daugiau info
Aciu, mamytes, uz atsakymus.
Taip ir nevedziau mazuju skiepyti.
Taip ir nevedziau mazuju skiepyti.
mes irgi nusprendem nevesti skiepyti !!
ne, nesiskiepysiu
o tai ka man mamos patartumet, as paskiepinau mazaja, nu ir ka jau gailiuosi, nezinau ar salutiniai toki ar ne, bet paskaicius cia jusu ,pasipasakojimus, jau man silpna darosi, niekad nesukau galvos del skiepu ,niekad neturejom jokiu problemu, gyvenu uk, nu ir paskiepinau galvoju nugi daktarai zino ka daro, o va dabar jau 5diena, kaip mergaite su auksta temp, guli lovoje, po skiepo, ir nezinau ka daryti,,, bijau kad kas neatsitiktu,,, skambinau daktarams liepe palaukti ,sako kitiem buna taip,,, nu nezinau ,,guli mazute sone ir nepakelia galveles,,,,
Sveikos!
Labai reiketu pagalbos,priimant sprendima del kiauliu gripo skiepo,girdziu vieni sako TAIP,kiti sako NE,kaip ten turetu buti istikruju,gal kas jau skiepijotes,gal geletumete aprasyti,nes mane kankina nezinomybe,ka daryti?
Labai reiketu pagalbos,priimant sprendima del kiauliu gripo skiepo,girdziu vieni sako TAIP,kiti sako NE,kaip ten turetu buti istikruju,gal kas jau skiepijotes,gal geletumete aprasyti,nes mane kankina nezinomybe,ka daryti?

nu baisu kaip paziurejau sita laida,,, tai dabar reiskia kad po vienintelio skiepelio mano vaiko ateitis pasmergta ,,,,
nu nezinau ,,baisu jeigu tai tiesa,,,

Gyvenu ne Lietuvoje, cia gripo A epidemija prasidejo zymiai anksciau ir apie ja baigta kalbeti taip pat jau senai, turiu kliente, kuri dirba ligonineje, sake, jog tai gripas kaip ir sezoninis gripas, galintis sukelti komplikacijas jei butu uzleidziamas sergant, kaip ir ivyko jau visiems mirusiems Lietuvoje ir visame pasaulyje, tiesiog nebuvo laiku skiriamas gydymas, nesikreipta i medikus. Pacios klientes vyras prasirgo, gulejo savaite patale su labai auksta temperatura, vartojo gydytoju paskirtus vaistus ir pasveiko. Del skiepu buta daug nuomoniu, taciau daugelis atsisake, nes tai l greitai sukurta vakcina, kuri, pagal kaikuriuos saltinius, ateityje gali issivystyti i vezinius ir kitus susirgimus... Sis gripas, kaip ir sezoninis, pavojingesnis turintiems astmos susirgimus ir kt.
Zmones mirsta ne nuo gripo A, o nuo komplikaciju, nuo netinkamos prieziuros.

Zmones mirsta ne nuo gripo A, o nuo komplikaciju, nuo netinkamos prieziuros.
QUOTE(Nijolija @ 2010 01 19, 12:16)
nu baisu kaip paziurejau sita laida,,,
Paskiepijot tai paskiepijot, yra nuomone, kad jei po skiepo buna stipri reakcija, tai tiketina, kad naturaliai susirgus, butu sergama labai sunkiai. Be to prognozuojama antra sio gripo banga, kuri bus dar sunkesne, taip kad klausimas ar labai suklydot paskiepinusi savo vaika.
Kaip dabar jauciasi jusu dukryte?
O tai kas sakoma sitame filmuke, kazkaip nelabai tikiu.
po visu komentaru tikrai ne