Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo kiaulių gripo

QUOTE(Bekasė @ 2009 11 23, 11:04)
gal nori tai pasakyti tevams, kurie vaika turi laidoti?

Bekase, Song apie natūraliai įgytą imunitetą ir SAM sprendimus kalbėjo ironizuodama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 23 lapkričio 2009 - 11:37
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 23, 11:04)
gal nori tai pasakyti tevams, kurie vaika turi laidoti?

Žinot, miela ponia, man net kojas pakirto, kai jūsų pasisakymą, adresuotą man, perskaičiau. Aš suprantu, kad mano jumoras kartais sunkiai įkandamas, bet čia taip aiškiai pasisakiau, kad jau nėra aiškiau. Bet jei neduota nuo dievo suprast ironijos, tai jau neduota... cool.gif
Ar tiesiog norėjote pasibarti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 23, 12:30)
Žinot, miela ponia, man net kojas pakirto, kai jūsų pasisakymą, adresuotą man,  perskaičiau. Aš suprantu, kad mano jumoras kartais sunkiai įkandamas,

jumoru jausmu toli grazu nesiskundziu, tik va mielos ponios parasyme to jumoro net su padidinamuoju stiklu neisejo rasti.
Matyt kitiems zmonems irgi panasiai atrodo, nes siandien keturiose vaistinese neisejo oscillococcsinum neisejo rasti.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 23, 19:56)
jumoru jausmu toli grazu nesiskundziu, tik va mielos ponios parasyme to jumoro net su padidinamuoju stiklu neisejo rasti.
Matyt kitiems zmonems irgi panasiai atrodo, nes siandien keturiose vaistinese neisejo oscillococcsinum neisejo rasti.

Gal galėtumėt nuorodas į tų kitų, kuriems panašiai kaip jums atrodo mano frazė, pasisakymus?
Matau, jūsų įprotis kabinėtis nesikeičia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linytes @ 2009 11 22, 08:35)
Pagal šį straipsnį, jei jame tiesa, bent vaikų nuo kiaulių gripo skiepint nereikėtų, nes manau, kad norėta pasakyti, kad ir šiame skiepe yra nuodingų medžiagų

Butent. Jame yra ypac nuodingo gyvsidabrio, kuris gali paveikt nervu sistema.
http://www.lrytas.lt...8...ergiją.htm

"30-ies mirties atvejų, kurie buvo užregistruoti po masinio skiepijimo" blink.gif
Atsakyti
praejusia savaite gavau is savo gydymo istaigos laiska. (is karto pasakysiu- mes ne lietuvoje) jame yra siuloma ateiti ir paskiepiti dukryte nemokama vakcina nuo kiauliu gripo. sedziu dabar ir mintiju... ar nepadarys ta vakcina mano vaikui daugiau zalos nei naudos...
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2009 11 28, 13:11)
praejusia savaite gavau is savo gydymo istaigos laiska. (is karto pasakysiu- mes ne lietuvoje) jame yra siuloma ateiti ir paskiepiti dukryte nemokama vakcina nuo kiauliu gripo. sedziu dabar ir mintiju... ar nepadarys ta vakcina mano vaikui daugiau zalos nei naudos...

Aisku kad gali padaryti - paskiepijus imunitetas jei ir susidaro tai tik po kokiu 2 savaiciu, o kol susidaro, organizmas apkraunamas papildomai, tai net baisu pagalvoti kas butu jei po skiepo gripu uzsikrestumet unsure.gif Jau Estijoj mire vienas berniukas, kuris susirgo gripu keliom dienom po skiepo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 11 28, 19:39)
Aisku kad gali padaryti - paskiepijus imunitetas jei ir susidaro tai tik po kokiu 2 savaiciu, o kol susidaro, organizmas apkraunamas papildomai, tai net baisu pagalvoti kas butu jei po skiepo gripu uzsikrestumet  unsure.gif  Jau Estijoj mire vienas berniukas, kuris susirgo gripu keliom dienom po skiepo  schmoll.gif

Estijoje neskiepija nuo pandeminio gripo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 11 28, 19:15)
Estijoje neskiepija nuo pandeminio gripo  4u.gif

Berniukas buvo po MMR'o.
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 11 28, 20:15)
Estijoje neskiepija nuo pandeminio gripo  4u.gif

QUOTE(Song @ 2009 11 28, 20:51)
Berniukas buvo po MMR'o.

Zinau kad nuo MMR ten pakartotinis buvo mirksiukas.gif . Bet argi tai keicia esme - paskiepijo - organizmas kovoja su gautais ligu sukelejais (neskaitant visu papildomu "geriu" kuriuos su skiepu gauna - gyvsidabris ir pan.) ir nebegali taip efektyviai sukovoti su tikru naujo gripo virusu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 28, 20:51)
Berniukas buvo po MMR'o.

ups, betgi cia kiauliu gripo tema biggrin.gif
Atsakyti
Ekspertai teigia, kiauliu gripas labaratorijos nelaime!. Jeigu iki siol skeptiskai ziurejau i tokius pasisakymus, tai dabar pradedu tiketi. Vis dazniau spaudoj tai komentuoja, virusas turi mazai amino rugsciu(nezinau ka tai reiskia g.gif ), todel yra labai greitai uzkreciamas virusas. Mums zmonems esme nesikeicia, vieniems sunkus virusas, kitiems lengvas.
Atsakyti