Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

user posted image

Statom namelius toliau

Musu taisykles: norint prisijungt prie albumo reikia intensyviai bendrauti. Slaptazodzio neduodam, kol neirodoma istikimybe sektai rolleyes.gif Gavus slaptazodi, GRIEZTAI jo niekam nedalinam nepasitarusios!!

Albumas

Senoji temuke cia

Grazaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 16 lapkričio 2009 - 23:52
aciu uz nauja temuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
reikia begti uzbaigti senaja 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis

oooo!- noreciau cia gyventi rolleyes.gif biggrin.gif l.megstu ziema bigsmile.gif
kaip senbuve patariu deti mazesnius paveikslelius, nes tampo langa ir nepatogu skaityti 4u.gif
caca*-aciux. kabinsiu dabar Juokinga biggrin.gif

ir dar del kamino. mes vis nukelinejom jo aptvarkyma ir teko del vejo didelio ishvis nuimti ideklo ta ishsikishusia dali daugiau metro ir nieko. viskas taip pat jokiu pkyciu ax.gif taigi pradzioj galit nesinervinti kol neprisiruoshet apskardinti stogo su kaminu ir deti bent jau granuliniam peciui trumpesni idekla (nedadeti ilgosios dalies kuri priklauso)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 17 lapkričio 2009 - 11:30
Registruojuos ir aš į naują temutę group.gif Tuo pačiu ir į naujųjų statybininkių gretas bandysiu aktyviau įsipaišyt. Nors kol kas rašau mažai, bet skaitau sąžiningai, tai tikiuosi priimsit ir mane į albumėlį. Kol kas neturiu ką parodyt, nes turim tik šviežius pamatus, bet kai pafotkinsiu - pasirodysiu. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Tikiuosi su laiku ir mane priimsite į savo būrį 4u.gif
Kažkaip save reikia pristatyt. O kol pateksiu į bendrą albumą, įdedu savo žemės lopinėlio foto nors čia:

user posted image

Dabar jau nuimtas viršutinis sluoksnis, bet foto bus vėliau.
Atsakyti
Heli, praeitoj temoj klausei apie žvyrą, tai mes ką tik praėjom šį etapą - reikėjo nežažai po rostverku ir į jo vidų, tai vežėm miško smėlį, nes geriau trombuojasi ir pigiau truputį. Už 12m3 mašiną mokėjom po 280-300Lt. Suėjo 23 mašinos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 17 lapkričio 2009 - 12:51
QUOTE(janudi @ 2009 11 17, 08:27)
ne ne, as irgi naujoke 4u.gif
bet man idomu butu paziureti ir senbuviu albumuka, negi neidomu kaip kas isirenge, gal kokiu ideju, minciu del interjero galima butu rasti, kas kad stogas tik dengiamas, bet jau metas galvoti ir apie vidu g.gif

As jau beveik 2 metai negaliu prasibrauti i senbuviu albumiuka doh.gif lotuliukas.gif Neatitinku kriteriju visu,neturiu galimybes meetuose sudalyvauti verysad.gif ax.gif O del ideju,tai tikrai apziurejus kitu namucius, galima prisigaudyt ivairiu minciu,as kartais ziurineju parduodamus namus, kai ka idomaus ir ten galima rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 11 17, 14:45)
as kartais ziurineju parduodamus namus, kai ka idomaus ir ten galima rast  ax.gif

cia vazinejant po statomus rajonus?
jei taip, tai oi kiek jau apvaziavom lotuliukas.gif , dazniausiai maunam ten kur uz Megos, kaip ten vadinasi tas rajonelis??? g.gif
Papildyta:
ar per interneta ziurineji namus? nes vazinejant galima tik isores apziureti kai kuriuos sprendimus, mane greit vidus domins 4u.gif
Atsakyti
per interneta, buvo laikas kai vazinedavom ir po naujus rajonus ax.gif bet dabar jau aktualiau darosi vidus mirksiukas.gif
Atsakyti
galvojau čia aš viena tokia cekava lotuliukas.gif Vytėnus ir mes apvažiavom kai projektą ruošėmės darytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2009 11 17, 17:22)
galvojau čia aš viena tokia cekava lotuliukas.gif Vytėnus ir mes apvažiavom kai projektą ruošėmės darytis blush2.gif

ne viena, ne viena mirksiukas.gif

nagi, statybininkes, kur statomes, gal kartais kaimynkos g.gif
mano šeimynėlė namuką renčia Romainiuose, Lubinų g. 4u.gif
Atsakyti
Mes Marveles gale, tai ir Romainiai visai netoli thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaar: 17 lapkričio 2009 - 17:38