Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių plepesiai

romava, sveika prisijungusi 4u.gif

labai lauksim tavo pasidalijimo patirtimi, nes dauguma musu dar tokioje stadijoje, kad galima kazka keist.
Atsakyti
QUOTE(romava @ 2010 02 04, 14:13)
Sveikos pradedančios ir jau pažengusios statybininkės. Esu naujokė forume, kiek nedrąsu kišti savo nosį pas jus. Na bet tikiuosi neišvysit.Statybininkė aš jau su patirtim, jei aišku taip galima pasakyti. Gyvenu savo namuke ketvirti metai. Pamačiau kai kurias klaidas, nors jas ištaisyti jau būtų sunku. Tad kai kuriais klausimais galėčiau pasidalinti patirtimi . Gyvenu aš Rokuose, mačiau kad kažkas taip pat iš Rokų čia dalyvauja.

Sveika prisijungus 4u.gif
ir prasom aktyviai dalintis savo patirtim mirksiukas.gif

Pas mus ramuma.. Savaitgali beveik pabaige kalti plevele, prades MB elektra vedziot.. Bet pamasciau kad pirmo auksto apsvietimui reikia pasiieskot patarejo ax.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus romava:)
Smagu, kad tavo pagrindiniai vargai su namuku baigti. Gal trumpai gali apibudinti, kiek kv.m, kiek aukstu, kokius daret pamatus, sienas, stoga ir pan. Ka dabar darytum kitaip?
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Jei jau įsileidot tai ir pradėsiu. Matau diskutuojat apie lubas. Mano namuke 1-o aukšto lubos medinės ir balkis matosi jis laikantis. Kadangi dabar patapau bedarbe tai jau savaitė kaip sėdžiu ir galvoju ką čia patobulinus ar pakeitus. Grįžtu prie balkių , kadangi lubos pas mane nelabai aukštos tai aš norėdama šiek tiek vizualiai paaukštinti , jas nulakavau baltu laku. Jos netapo baltomis, tačiau šviesesnės nei tos, kurias nulakavau bespalviu laku. Kadangi lakas pusiau matinis jos smarkiai neblizga. Kaip jau minėjau ketvirti metai, tai jei nerasiu darbo pradėsiu remontus namie. O šiandien pabandžiau balkį "pašukuoti' l. gražu visas medienos raštas išryškėjo. Šukavau taip- pasiėmiau vyro suktuvą, užsidėjau met. šepečio antgalį ir perbraukiau per tą balkį rezultatas puikus. Manau med. apdirbimo įmonės taip pat 'šukuoja" tik gal didesniais įrengimais. Gaila nemoku nuotraukų įdėti tai parodyčiau tas savo lubas palyginimui pabalintas ir tipo natūralias
Atsakyti
Sveika prisijungus Romava, man įdomu ką jūsų balkiai laiko? Stogo kostrukciją kažkaip remia - pvz, kaip stygos (jei teisingaiišsireiškiau) ar perdangą?
Atsakyti
romava, atsakymo lango apacioje yra "Prie šios žinutės galite prisegti failą.
Maksimalus failo dydis: 136.92k". Tai va cia prikabink nuotrauka ir ikelk.
Atsakyti
QUOTE(romava @ 2010 02 04, 14:13)
Sveikos pradedančios ir jau pažengusios statybininkės. Esu naujokė forume, kiek nedrąsu kišti savo nosį pas jus. Na bet tikiuosi neišvysit.Statybininkė aš jau su patirtim, jei aišku taip galima pasakyti. Gyvenu savo namuke ketvirti metai. Pamačiau kai kurias klaidas, nors jas ištaisyti jau būtų sunku. Tad kai kuriais klausimais galėčiau pasidalinti patirtimi . Gyvenu aš Rokuose, mačiau kad kažkas taip pat iš Rokų čia dalyvauja.

Sveika pasijungus 4u.gif Būsim beveik kaimynkos thumbup.gif Kurioj konkrečiai vietoj Rokuose gyveni?
Atsakyti
Oi kaip smagu kad naujokiu vis daugiau atsiranda ir musu burys dideja ax.gif drinks_cheers.gif Jau tuoj kelsimes i nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
Labas naujokei ir visoms kitoms. 4u.gif

Nauja temuke cia

Romava-ar lubos vizualiai paaukstejo kai pasviesinot balkius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 04 vasario 2010 - 18:34
reikia pabaigti temuke 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti