Negaliu nesutikti su meške ir su hi:)
QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 11 26, 08:53)
Ir aš norėčiau pritarti visiems jūsų parašytiems žodžiams
QUOTE(mama31 @ 2009 11 27, 20:55)
Lina, parasyk, kur palaidota Rutele, labai noriu nuvaziuoti. Rasa UB
Na aš ne Lina, bet Rūtelė palaidota Kauno Eigulių kapinėse. O kur, tai reiktų kad kas nors parodytų, užrašo kol kas nėra, tik vaikiškas mažas kapelis su rožiniai baltai žydinčiu sodu.
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 28, 14:36)
Na aš ne Lina, bet Rūtelė palaidota Kauno Eigulių kapinėse. O kur, tai reiktų kad kas nors parodytų, užrašo kol kas nėra, tik vaikiškas mažas kapelis su rožiniai baltai žydinčiu sodu.
Prieš berželius.
Čia Jonavos gatvės gale?
QUOTE(Dudute @ 2009 11 28, 14:14)
Kapinės šitos, bet į jas reikia važiuoti iš kitos pusės. Iš tos pusės, kur troleibusų apsisukimas.
Jeigu iš Jonavos gatvės pusės, tai reikės užlipti kalnu į viršų, ten, kur daug naujų kapų.
Šiandien kapelis išsiskiria tupinčiu geltonu angeliuku, rausva žvakide su širdutėmis ir dar keliomis šviečiančiomis žvakelėmis.
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 28, 16:42)
Šiandien kapelis išsiskiria tupinčiu geltonu angeliuku, rausva žvakide su širdutėmis ir dar keliomis šviečiančiomis žvakelėmis. 
... kažkas nuostabaus, mergytės
QUOTE(Limour @ 2009 11 28, 16:50)
... kažkas nuostabaus, mergytės
... jūs nerealios
...
Ačiū tau, kad esi.
Rūtele, būsim ir šildysim tave savo širdžių šiluma.
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 28, 16:42)
Kapinės šitos, bet į jas reikia važiuoti iš kitos pusės. Iš tos pusės, kur troleibusų apsisukimas.
Jeigu iš Jonavos gatvės pusės, tai reikės užlipti kalnu į viršų, ten, kur daug naujų kapų.
įsivaizduoju kaip gražu
QUOTE(Buriuke @ 2009 11 30, 20:09)
labai grazu
QUOTE(Indrushka @ 2009 11 30, 21:15)
labai grazu
tas angeliukas ten taip sildo
aplamai man tai vieta, kurioje man gera buti, kurioje nurimstu, kur norisi ateiti, lankyti 
Tikiu