DONRA, aš Tau iš rakandų email parašiau

aŪŪŪŪŪ
Ačiū,
mazuliux
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 12:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
va va, man šiand nuo tų klausimų galva skauda

kaip čia su tuo čikoladu krūčiau ką padaryt
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 09, 12:49)
O tau kokio reikia? Valgomo valgomo, ar "sustro"

Va, tokiu paprastu, bet SKANIU radau :
man va šitas tai toks gražus ir valgomas.. bet jaučiu pasilieku pastudijavimui..
Jėzau Marija.. būtų kas prieš metus pasakęs kad aš TAIP įniksiu į tortus, priedus visokius, tai būčiau davus kepurę prikakot
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...