Aciu tau
mazuliux, nerealu
Aciu tau
Aciu tau
QUOTE(naitas @ 2010 02 09, 09:26)
Hmmm.. gal kas po ranka, po kompu
turit minčių apie šokoladinį- trupinininininnininininį torto puošimą?
O tau kokio reikia? Valgomo valgomo, ar "sustro"





Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 02 09, 09:39)
Nera uz ka
O cia Naitui dar


o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
DONRA, aš Tau iš rakandų email parašiau
aŪŪŪŪŪ
Ačiū, mazuliux
va va, man šiand nuo tų klausimų galva skauda
kaip čia su tuo čikoladu krūčiau ką padaryt 
Papildyta:
man va šitas tai toks gražus ir valgomas.. bet jaučiu pasilieku pastudijavimui..
Jėzau Marija.. būtų kas prieš metus pasakęs kad aš TAIP įniksiu į tortus, priedus visokius, tai būčiau davus kepurę prikakot
Ačiū, mazuliux
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 12:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
va va, man šiand nuo tų klausimų galva skauda
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 09, 12:49)
O tau kokio reikia? Valgomo valgomo, ar "sustro"
Va, tokiu paprastu, bet SKANIU radau :

man va šitas tai toks gražus ir valgomas.. bet jaučiu pasilieku pastudijavimui..
Jėzau Marija.. būtų kas prieš metus pasakęs kad aš TAIP įniksiu į tortus, priedus visokius, tai būčiau davus kepurę prikakot
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 09:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
Na, as manau tikrai belenkaip, nu aisku graziai belenkaip
O siaip youtube pabandyk paieskoti tu bangavimu, as gaila darbe neprieinu ten
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REIKIA KUO MARGENIO IR RYSKESNIO TORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 08:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
Cia gali buti sokoladine dengimo mase,o iskociota spec koceliuku,kaip cia

dar vienas tortas,sita bandysiu padaryt

jei kas gausis
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 09, 13:03)
ne, nu kiekvieną kartą pasijuntu tooookia žiople.. aaaaaamžiais pamirštu tą youtube
QUOTE(daividija @ 2010 02 09, 13:31)
ot lažinuos, padarysi 100x gražesnį
Merginos, tema - boulingas. Gal turite kokių įdomių idėjų tortui papuošti? Tortas bus 9 metų vaikui.
QUOTE(Migle79 @ 2010 02 09, 12:04)
Merginos, tema - boulingas. Gal turite kokių įdomių idėjų tortui papuošti? Tortas bus 9 metų vaikui.
Migle, va cia http://images.google...c...sa=N&tab=wi
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 10:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
Nežinau ar aš čia "į temą" rašau, bet esu aptikus kaip šokoladinius sukinukus daryt, tik nebandžiau dar, bet gal kam bus įdomu
atrodo taip:

aprašymas (kaip konkrečiai šitam tortui padaryta), ir dar čia žvilgtelkit








