QUOTE(vilimute @ 2009 12 19, 18:15)
SOS .....
AS IR CIA NE I TEMA,BET KOKIOS KPNSINTENCIJOS GAUNASI GRYBUKU KOTO MASE BALTA,KAZKA PADARIAU IR DABAR NEZINAU,GERAI AR NE

MAN GAVOSI TIRSTOKA,DEJAU VIENA BALTYMA IR PUDROS KOKIUS 200 GRAMUS IR KUO MAN TEPT DABAR

NES KISTA KOTA I JA TAI TTIKRAI NEISEIS
Aš su šaukštuku apmozodavau kažkaip

galbūt yra ir kitokių metodų

Konsistenciją baltymų glazūros daryk tokią, kad pvz. aptepus kotelį ir padažius galiuką į aguonas - tos aguonos nežiuožtų žemyn grybuko koteliu žemyn (aš apvertus aukštyn kojom džiovinu). Jei čiuožia - reiškia skystoka, reikia dar cukraus pudros įbert

Būtinai į glazūrą įdėk citrinų rūgštelės, geriau stingsta ir skonis geresnis