Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 18, 23:26)
nu bet skambinau sakau ar atimsit ar ne kai dirbsiu su verslo liudijimu kai tuo tarpu gaunu is sodros pinigelius sako neeeeeeeeeeeeee 4u.gif bet cia telefonu reiks butinai nuaziuoti i sodra smile.gif
merginos gal kas galetu i pagalba del pakabu, labai reikia paprastu tokiu gal kas atsirastu kuri nors kai tuo paciu ima rubelius is humanos imestu ir per pasta atsiustu ar brangu butu noriu koki 50vnt blush2.gif  ax.gif atsilginsiu tikrai, nes man vien is klaipedos vaziuoti neapsimoka labai lauksiu mergytes tikrai eliksiu skolinga mirksiukas.gif  blush2.gif

paziuresiu kiek as ju turiu lisnu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 18, 22:05)
ne nebutas bet daugebucio pirmam aukte ten sale namo buvus g.gif
Papildyta:

yra du radijatorei ir abu salti ,o us sildyma vistiek reiks moket tik neaisku uz ka doh.gif jei salta

jei šalti, tai tikrai nesąmonė mokėti schmoll.gif Gal nenuorino gyventojai g.gif
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 18, 22:24)
Dar nieko nežinau,bet jau apsiuosčiau, netoli mano pardės yra kelios patalpos,bet nei kas nei kaip nieko nžn,gal kas paaiškės iki sav. galo

tada sėkmės mirksiukas.gif

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 18, 22:26)
nu bet skambinau sakau ar atimsit ar ne kai dirbsiu su verslo liudijimu kai tuo tarpu gaunu is sodros pinigelius sako neeeeeeeeeeeeee 4u.gif bet cia telefonu reiks butinai nuaziuoti i sodra smile.gif
merginos gal kas galetu i pagalba del pakabu, labai reikia paprastu tokiu gal kas atsirastu kuri nors kai tuo paciu ima rubelius is humanos imestu ir per pasta atsiustu ar brangu butu noriu koki 50vnt blush2.gif  ax.gif atsilginsiu tikrai, nes man vien is klaipedos vaziuoti neapsimoka labai lauksiu mergytes tikrai eliksiu skolinga mirksiukas.gif  blush2.gif

paštu gal brangoka, reiktų tada bandyti autobuso vairuotojui gal geriau g.gif Nors šie dabar labai bijo imti siuntinius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 18 lapkričio 2009 - 21:39
QUOTE(ecka @ 2009 11 18, 22:38)
jei šalti, tai tikrai nesąmonė mokėti schmoll.gif  Gal nenuorino gyventojai g.gif

tada sėkmės mirksiukas.gif
paštu gal brangoka, reiktų tada bandyti autobuso vairuotojui gal  geriau g.gif Nors šie dabar labai bijo imti siuntinius doh.gif

as tai ka nors kai dedu i autika tai pirmiausia su vairuotoju nueinu susitarti kad uz stoties kurioje stoteleje sustotu ir paima be problemu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 18, 22:26)

Kaži ar tau užteks 50 schmoll.gif Aš pradžiai gavau maišą apie 150 ten buvo nu sakau man čia per akis užteks, bet ... oi ir lūžta gi jos o ir drabužių daugėja vis kabinamų doh.gif Tu paklausk ten kur tie šveicariški (atrodo iš ten pirkai) jie kartais turi, kartais ir Dolresta turi ir dar Milastinoj būna.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 18, 21:33)
paziuresiu kiek as ju turiu lisnu mirksiukas.gif

rimtai bigsmile.gif lauksiu labai is taves ziniu man reikia paprastu tokiom striukem megstukam pakabinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 11 18, 21:59)
Kaži ar tau užteks 50  schmoll.gif Aš pradžiai gavau maišą apie 150 ten buvo nu sakau man čia per akis užteks, bet ... oi ir lūžta gi jos o ir drabužių daugėja vis kabinamų doh.gif  Tu paklausk ten kur tie šveicariški (atrodo iš ten pirkai) jie kartais turi, kartais ir Dolresta turi ir dar Milastinoj būna.

rimtai is ten reikia paklausti tai jos taip silpnai telaiko g.gif kazin kiek vnt kainuoja?taip vairuotojai bijo vezti nes mokescius reikia moketi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 18, 22:01)
rimtai bigsmile.gif lauksiu labai is taves  ziniu man reikia paprastu tokiom striukem megstukam pakabinti ax.gif
Papildyta:

rimtai is ten reikia paklausti tai jos taip silpnai telaiko g.gif kazin kiek vnt kainuoja?taip vairuotojai bijo vezti nes mokescius reikia moketi ax.gif

be to cia mano tik pradzia butu tai galvoju veliau dasipirksiu ax.gif
Atsakyti
Nu žinokit jau nervas nelaiko blink.gif
Vakar prisiklausiau blogų orų prognozių ir nutariau nevažiuot niekur šiandien. Ryte atsikėliau pakankamai vėlai, mašina nepakrauta, galvoju kol pasikrausiu ir velu jau bus važiuot doh.gif Visa dieną save graužiau, kad sėdžiu namie o ne prekiauju. Po pietų nulėkiau į garažą, taip fainai susipakavau viską, pasistačiau auto su prekytėm po langais ir še tau kad- nori lyja tai jau stipriai, vėjas irgi nemažas mega_shok.gif Itariu man ši savaitė bus apskritas nulis cry.gif
Atsakyti
Laba vakareli,

Vis isirengimo reikalais uzsivertusi, prisedu pasiskaityti ka priraset, oj ... kiek daug, kol perskaitau - vel turiu isvaziuoti, kol griztu vel kruva puslapuku smile.gif taip ir nespeju parasyti.
Kazkas klause tel, kur kaune pakabomis prekiauja , stai nr : 860824216.

P.S. gal kuri kaune ar vilniuj - ar pakeliui tarp jo , turi karnavaline apranga laputaites smile.gif ? maniske mergaite ( 6m ) gavo toki vaidmenuka per sventes mokyklelej.
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 18, 22:09)
Nu žinokit jau nervas nelaiko  blink.gif
Vakar prisiklausiau blogų orų prognozių ir nutariau nevažiuot niekur šiandien. Ryte atsikėliau pakankamai vėlai, mašina nepakrauta, galvoju kol pasikrausiu ir velu jau bus važiuot doh.gif Visa dieną save graužiau, kad sėdžiu namie o ne prekiauju. Po pietų nulėkiau į garažą, taip fainai susipakavau viską, pasistačiau auto su prekytėm po langais ir še tau kad- nori lyja tai jau stipriai, vėjas irgi nemažas mega_shok.gif Itariu man ši savaitė bus apskritas nulis  cry.gif

bet ryt poryt iki desimt pranesa silumos thumbup.gif thumbup.gif nenusiminkit ir i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 18, 20:52)
Tiesa merginos,patarimas -jei norit mažiau sirgt ir kad vaikai mažiau sirgtų mažiau domėkitės ir klausykitės apie ligas. Aš stengiuos nei radijos klausyt nei TV žiūrėt,kad kuo mažiau įsileičiau tą info. Jūs įsileisdamos į save visas neigiamas emocijas tiesiog apsigyvenat ten kur tai vyksta.. Jei sakysit ,kad nesąmonė ar kažką,tai pasistenkit dėl kitų,kas tuo tiki  4u.gif Neskleiskit to blogio čia,mano gyvenime tai neegzistuoja...

Sveikintinas poziuris,sutinku 100% drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 11 18, 23:09)
Nu žinokit jau nervas nelaiko  blink.gif
Vakar prisiklausiau blogų orų prognozių ir nutariau nevažiuot niekur šiandien. Ryte atsikėliau pakankamai vėlai, mašina nepakrauta, galvoju kol pasikrausiu ir velu jau bus važiuot doh.gif Visa dieną save graužiau, kad sėdžiu namie o ne prekiauju. Po pietų nulėkiau į garažą, taip fainai susipakavau viską, pasistačiau auto su prekytėm po langais ir še tau kad- nori lyja tai jau stipriai, vėjas irgi nemažas mega_shok.gif Itariu man ši savaitė bus apskritas nulis  cry.gif

Uzuojauta tau mano nereali,ant to lauko salti mazas malonumas.... unsure.gif As nuvazioju trumpam i aplinkinius kaimukus,eina sau...2 val iki kaklo to salto vejuoto malonumo...
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 18, 23:23)
bet ryt poryt iki desimt pranesa silumos thumbup.gif  thumbup.gif nenusiminkit ir i prieki smile.gif

Jo faina kai šilta, bet jei dar ir lyja tai iš tų 10 laipsnių jokios naudos biggrin.gif . Ai žinokit jau pripratau prie to šalto oro (aišku dar visa žiema prieš akis doh.gif ) iš kolegių nusipirkau šiltą striukę, šiltas kelnes ir Batų kalne radau super batus bigsmile.gif viskas-žiemai pasiruošus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaja: 18 lapkričio 2009 - 22:59
Niu tiek musu daug susirinkusiu,o nieko nerasot g.gif Kagi,miegucio begu,Hausa pamaciau,rytoi slyksti diena laukia,vien oras koks,jauciu zmogeliu bus vienas kitas,koks netycia uzbeges.. doh.gif
Atsakyti
Nagi, lekiu ir aš jau į lovytę, o gal kartais nelis ryt g.gif
Labanakt visoms smile.gif
Ir geros ryt prekybos thumbup.gif
Atsakyti