Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

Labas vakarėlis mergaitės biggrin.gif

O man tai įdomu,gal kuri girdėjot kada Utenoje bus airiški,nes jau nebežinau,skambinu jau trečią dieną iš eilės ir špygą į nosį,pakelia ragelį sumurma kažką ir padeda,nu palaukiu truputį vėl skambinu,vėl pakelia,sako mes jums tuoj perskambinsim nu laukiu vėl,bet kaip nieko taip nieko... g.gif Jau net ir nervas ima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 19, 17:25)
doh.gif  Vis neatsimenu. Mano Klaipėdos g. kur iki (šermutas buvęs) ir maxima, tai tarp jų penkiaaukštyje (Nuko parduotuvė šalia) ax.gif

klaipedos gatve tai man puikiai pazistama biggrin.gif nes mokiaus ir gyvenau klaipedos 29 ir 31 biggrin.gif tik va neatgaminu.... nukas girdetas....o kur ta maxima.. zinau sale rimi ir sale babilono maximas... g.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 19, 17:34)
paltai - 8  kailiniai - 12 ne visada buna mirksiukas.gif
Papildyta:
neringulia,uzeik kada pas mane bapkiu duosiu  biggrin.gif

dekui notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 19, 16:43)
Labas vakarėlis mergaitės biggrin.gif

O man tai įdomu,gal kuri girdėjot kada Utenoje bus airiški,nes jau nebežinau,skambinu jau trečią dieną iš eilės ir špygą į nosį,pakelia ragelį sumurma kažką ir padeda,nu palaukiu truputį vėl skambinu,vėl pakelia,sako mes jums tuoj perskambinsim nu laukiu vėl,bet kaip nieko taip nieko... g.gif  Jau net ir nervas ima blink.gif

sita pirmadieni buvo,pagal viska dabar bus angliski pirmadieni o dar kita vel airiski,aisku reikia sekt sestadienio lietuvos ryto laikrasti ten bus parasyta intersecond kieno siunta bus.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 19, 16:34)
paltai - 8  kailiniai - 12 ne visada buna mirksiukas.gif
Papildyta:
neringulia,uzeik kada pas mane bapkiu duosiu  biggrin.gif

laba
ok uzbegsiu jei milijona duosi bigsmile.gif
***** mane kaip miegas ima doh.gif niu ziauriai negaliu nieko net daryti lotuliukas.gif o darbu milijonas
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 19, 17:06)
laba
ok uzbegsiu jei milijona duosi bigsmile.gif
***** mane kaip miegas ima doh.gif niu ziauriai negaliu nieko net daryti lotuliukas.gif o darbu milijonas

tease.gif aha duosiu du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 19, 17:00)
sita pirmadieni buvo,pagal viska dabar bus angliski pirmadieni o dar kita vel airiski,aisku reikia sekt sestadienio lietuvos ryto laikrasti ten bus parasyta intersecond kieno siunta bus.

Tai šitą žodį įvedžiau į googlę ir gavau tel numerį,bet matau su jais susišnekėti neįmanoma,nu reikės nusipirkti šeštadienį tada laikraštį.
O kaip su angliškais? Labai jau kokybė skiriasi nuo airiškų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 19, 17:24)
Tai šitą žodį įvedžiau į googlę ir gavau tel numerį,bet matau su jais susišnekėti neįmanoma,nu reikės nusipirkti šeštadienį tada laikraštį.
O kaip su angliškais? Labai jau kokybė skiriasi nuo airiškų? g.gif

biggrin.gif kam pirkt,pardej perversk skelbimus biggrin.gif skiriasi rubeliai labai
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 19, 12:53)
tai kada planuoji atidaryma?  drinks_cheers.gif  o kokiam rajone cia bus? isivaizduoju darbo daug minejai kad nemazos patalpos ane?

Taip, patalpos nemazos, taciau dar yra ir kitu minciu kaip jas panaudoti, su dar kitomis veiklomis viename, tik siek tiek i ateiti, nes ... oj kiek investiciju... Pirmadieni pasiimu raktus ir uzantspauduota nuomos sutarti ( aisku jau viskas sutarta, isiruosinejame tuose patalpose) taciau, kad jau turesiu 100 % garanta, tada jau ramiai papasakosiu viska smile.gif
Tikiuosi kita savaitele atsidaryti smile.gif tai visas dienas begime smile.gif O po 1.5 men leliukas gims 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O po 1.5 men leliukas gims  4u.gif  rolleyes.gif

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandritav @ 2009 11 19, 18:33)
Taip, patalpos nemazos, taciau dar yra ir kitu minciu kaip jas panaudoti, su dar kitomis veiklomis viename, tik siek tiek i ateiti, nes ... oj kiek investiciju... Pirmadieni pasiimu raktus ir uzantspauduota nuomos sutarti ( aisku jau viskas sutarta, isiruosinejame tuose patalpose) taciau, kad jau turesiu 100 % garanta, tada jau ramiai papasakosiu viska smile.gif
Tikiuosi kita savaitele atsidaryti smile.gif tai visas dienas begime smile.gif O po 1.5 men leliukas gims  4u.gif  rolleyes.gif

nestuke.gif reiktu truputi pasisaugot nono.gif
bet siaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 19, 18:41)
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui dekui smile.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 19, 18:42)
nestuke.gif  reiktu truputi pasisaugot nono.gif
bet siaip faina thumbup.gif

Tai uzduociu sarasa surasau vyrui ir isleidziu ji tvarkyti kas svarbu, pavargstu jau tiek vazineti, vis stengiuos pailseti, dziaugiuos, kad name vietos daug, tai kaineles susidelioju, tai del reklamos kontaktuojus ir kruva visko tai:) mano ginekologas sako, kad tiek energijos pas mane, tai dar i operacija paveluosiu smile.gif (nes cezaris laukia ) tfu tfu tfu, bet viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandritav: 19 lapkričio 2009 - 16:49
QUOTE(Sandritav @ 2009 11 19, 18:48)
Dekui dekui smile.gif  nestuke.gif
Papildyta:
Tai uzduociu sarasa surasau vyrui ir isleidziu ji tvarkyti kas svarbu, pavargstu jau tiek vazineti, vis stengiuos pailseti, dziaugiuos, kad name vietos daug, tai kaineles susidelioju, tai del reklamos kontaktuojus ir kruva visko tai:) mano ginekologas sako, kad tiek energijos pas mane, tai dar i operacija paveluosiu smile.gif (nes cezaris laukia ) tfu tfu tfu, bet viskas gerai smile.gif

kaip gerai, kad tiek sveikatos yra.. as kai nescia buvau, tai jetau jetau doh.gif
o kodel cezaris? blink.gif mano sesei irgi sake reiks daryt, reiks gult.. o pagimde pati biggrin.gif
Atsakyti