O man tai įdomu,gal kuri girdėjot kada Utenoje bus airiški,nes jau nebežinau,skambinu jau trečią dieną iš eilės ir špygą į nosį,pakelia ragelį sumurma kažką ir padeda,nu palaukiu truputį vėl skambinu,vėl pakelia,sako mes jums tuoj perskambinsim nu laukiu vėl,bet kaip nieko taip nieko...
Labas vakarėlis mergaitės
O man tai įdomu,gal kuri girdėjot kada Utenoje bus airiški,nes jau nebežinau,skambinu jau trečią dieną iš eilės ir špygą į nosį,pakelia ragelį sumurma kažką ir padeda,nu palaukiu truputį vėl skambinu,vėl pakelia,sako mes jums tuoj perskambinsim nu laukiu vėl,bet kaip nieko taip nieko...
Jau net ir nervas ima
QUOTE(ecka @ 2009 11 19, 17:25)
klaipedos gatve tai man puikiai pazistama
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 19, 17:34)
paltai - 8 kailiniai - 12 ne visada buna 
Papildyta:
neringulia,uzeik kada pas mane bapkiu duosiu
Papildyta:
dekui
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 19, 16:43)
Labas vakarėlis mergaitės
Jau net ir nervas ima 
sita pirmadieni buvo,pagal viska dabar bus angliski pirmadieni o dar kita vel airiski,aisku reikia sekt sestadienio lietuvos ryto laikrasti ten bus parasyta intersecond kieno siunta bus.
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 19, 16:34)
paltai - 8 kailiniai - 12 ne visada buna 
Papildyta:
Papildyta:
laba
ok uzbegsiu jei milijona duosi
***** mane kaip miegas ima
QUOTE(neringule @ 2009 11 19, 17:06)
laba
niu ziauriai negaliu nieko net daryti
o darbu milijonas
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 19, 17:00)
sita pirmadieni buvo,pagal viska dabar bus angliski pirmadieni o dar kita vel airiski,aisku reikia sekt sestadienio lietuvos ryto laikrasti ten bus parasyta intersecond kieno siunta bus.
Tai šitą žodį įvedžiau į googlę ir gavau tel numerį,bet matau su jais susišnekėti neįmanoma,nu reikės nusipirkti šeštadienį tada laikraštį.
O kaip su angliškais? Labai jau kokybė skiriasi nuo airiškų?
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 19, 17:24)
Tai šitą žodį įvedžiau į googlę ir gavau tel numerį,bet matau su jais susišnekėti neįmanoma,nu reikės nusipirkti šeštadienį tada laikraštį.
QUOTE(gresimgy @ 2009 11 19, 12:53)
tai kada planuoji atidaryma?
o kokiam rajone cia bus? isivaizduoju darbo daug minejai kad nemazos patalpos ane?
Taip, patalpos nemazos, taciau dar yra ir kitu minciu kaip jas panaudoti, su dar kitomis veiklomis viename, tik siek tiek i ateiti, nes ... oj kiek investiciju... Pirmadieni pasiimu raktus ir uzantspauduota nuomos sutarti ( aisku jau viskas sutarta, isiruosinejame tuose patalpose) taciau, kad jau turesiu 100 % garanta, tada jau ramiai papasakosiu viska
Tikiuosi kita savaitele atsidaryti
QUOTE(Sandritav @ 2009 11 19, 18:33)
Taip, patalpos nemazos, taciau dar yra ir kitu minciu kaip jas panaudoti, su dar kitomis veiklomis viename, tik siek tiek i ateiti, nes ... oj kiek investiciju... Pirmadieni pasiimu raktus ir uzantspauduota nuomos sutarti ( aisku jau viskas sutarta, isiruosinejame tuose patalpose) taciau, kad jau turesiu 100 % garanta, tada jau ramiai papasakosiu viska
tai visas dienas begime
O po 1.5 men leliukas gims

bet siaip faina
QUOTE(ingace @ 2009 11 19, 18:41)
Dekui dekui
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 19, 18:42)
Tai uzduociu sarasa surasau vyrui ir isleidziu ji tvarkyti kas svarbu, pavargstu jau tiek vazineti, vis stengiuos pailseti, dziaugiuos, kad name vietos daug, tai kaineles susidelioju, tai del reklamos kontaktuojus ir kruva visko tai:) mano ginekologas sako, kad tiek energijos pas mane, tai dar i operacija paveluosiu
QUOTE(Sandritav @ 2009 11 19, 18:48)
Dekui dekui

Papildyta:
Tai uzduociu sarasa surasau vyrui ir isleidziu ji tvarkyti kas svarbu, pavargstu jau tiek vazineti, vis stengiuos pailseti, dziaugiuos, kad name vietos daug, tai kaineles susidelioju, tai del reklamos kontaktuojus ir kruva visko tai:) mano ginekologas sako, kad tiek energijos pas mane, tai dar i operacija paveluosiu
(nes cezaris laukia ) tfu tfu tfu, bet viskas gerai 
Papildyta:
kaip gerai, kad tiek sveikatos yra.. as kai nescia buvau, tai jetau jetau
o kodel cezaris?