Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 6 tema

QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 22:58)
ech, nusimato man baliukas poryt thumbup.gif (  Tėvai, nepyk, močia atsigers už visą gyvenimą , toliau vėl būsiu abstinentė flirt.gif ) Kad tik ligos nepavytų per tas dienas, tai trauksiu suknią naują ir drošiu Rygon bigsmile.gif Gal gausiu kokią dieną atsipūsti, nes pirmadienis oi bus sunkus darbe ax.gif

Tai jau pradėk nuo šiandien antigripiną vartot ir nepavys jokios ligos thumbup.gif .
Atsakyti
smile.gif Nu ka kolegės, vedu Z, ir varau namo pas mergas, LABOS NAKTIES wub.gif
Atsakyti
o as ryt po darbo vaziuosiu i soda sasliku kept g.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 23:56)
  Prašom ką nors protingo ir į temą.  wub.gif

Prašom pataikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Eckos SKR @ 2009 11 20, 23:57)
ax.gif Nugi dar nešvenčiam visos(visi) , dar dirbam blush2.gif

blink.gif ecka,tavo sekretorius koks darbinyyyykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 20, 23:02)

g.gif Tai ką siūlai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 20, 23:58)
ech, nusimato man baliukas poryt thumbup.gif (  Tėvai, nepyk, močia atsigers už visą gyvenimą , toliau vėl būsiu abstinentė flirt.gif ) Kad tik ligos nepavytų per tas dienas, tai trauksiu suknią naują ir drošiu Rygon bigsmile.gif Gal gausiu kokią dieną atsipūsti, nes pirmadienis oi bus sunkus darbe ax.gif

fainiai thumbup.gif as taip ir neatsvenciau...... turbut per vaiko gimtadieni atsigriebsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 21, 00:02)

blink.gif tokiu oru
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 00:06)
fainiai thumbup.gif  as taip ir neatsvenciau...... turbut per vaiko gimtadieni atsigriebsiu biggrin.gif
Papildyta:
blink.gif  tokiu oru

tai kad bent siand. fainas oras buvo g.gif
Atsakyti
fainiai thumbup.gif  as taip ir neatsvenciau...... turbut per vaiko gimtadieni atsigriebsiu biggrin.gif

Negražu per vaiko gimtadienius alkoholį vartot schmoll.gif
Papildyta:
blink.gif  tokiu oru

o kas yra? šilta gi,Vilniuj ir saulutė švietė kurį laiką
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 21, 00:07)
Negražu per vaiko gimtadienius alkoholį vartot  schmoll.gif

cia priklausys kokie sveciai bus.... pernai tik torta pavalgem ir viskas... daugiau vaiku nebus, o as visada beveik negeriu.. kad ir sventes.... man kazkaip liudnai jos praeina...
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 21, 00:08)
o kas yra? šilta gi,Vilniuj ir saulutė švietė kurį laiką

nepasakyciau, kad silta... ax.gif manes tokie orai nevilioja saslykus kept.... bet cia tik manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 00:12)
cia priklausys kokie sveciai bus.... pernai tik torta pavalgem ir viskas... daugiau vaiku nebus, o as visada beveik negeriu.. kad ir sventes.... man kazkaip liudnai jos praeina...
Papildyta:
nepasakyciau, kad silta... ax.gif manes tokie orai nevilioja saslykus kept.... bet cia tik manes biggrin.gif

o as uzsimaniau sasliku g.gif tai vyrui pasiuliau jis sutiko tai ryt dumsim i soda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 21, 00:13)
o as uzsimaniau sasliku  g.gif tai vyrui pasiuliau jis sutiko tai ryt dumsim i soda thumbup.gif

mes sodo neturim...... o kaip faina butu vasara... ir amziais vaiko kur palikt neturim doh.gif taip ir gyvenam.. nei kur nueisi dviese, nei pasibusi..... kasnors kazkur pakviecia ir vis negalim vaziuot.... vasara teko atsisakyt zygio su baidarem verysad.gif
Papildyta:
tuoj dar viena problemele bus.... vyrui virsvalandzius teks dirb, o kai as dirbdavau, jis paimdavo vaika is darzelio.... tai arba teks man 5 val uzdarinet parduotuve, arba reiks jam paimt vaika pas save i darba.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 21, 00:20)
mes sodo neturim...... o kaip faina butu vasara... ir amziais vaiko kur palikt neturim doh.gif taip ir gyvenam.. nei kur nueisi dviese, nei pasibusi..... kasnors kazkur pakviecia ir vis negalim vaziuot.... vasara teko atsisakyt zygio su baidarem verysad.gif
Papildyta:
tuoj dar viena problemele bus.... vyrui virsvalandzius teks dirb, o kai as dirbdavau, jis paimdavo vaika is darzelio.... tai arba teks man 5 val uzdarinet parduotuve, arba reiks jam paimt vaika pas save i darba.... doh.gif

o tai iki keliu val. darzelis dirba g.gif
Atsakyti