QUOTE(tokia rami @ 2009 11 19, 12:22)
Merginos, dar kartą prašau
Reikia, kad molis NEkontaktuotų su metalu, tai jei maišysi šaukšteliu, jis turėtų būti plastmasinis ar keramikinis. Aš maišau su medine mentele. Jei molis gaunasi per tirštas, įpilk daugiau skysčio, jei per skystas - įberk daugiau molio

Ilgainiui atitaikysi proporcijas. Šiaip konsistencija turėtų būti kaip grietinės.
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 19, 12:54)
Kas cia per valomasis kremas?
Iš Stepono 6, argital varnalėšų kremas (angl. burdock, it. bardana). Galima nusipirkti 5, 10 ml pabandymui.
QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 12:54)
tai cia kuris? kaip tiksliai vadinasi?

burdock?
Aukščiau parašiau
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:06)
o kam jį permušt? Tau neskanus jis?

Man kaip tik gaila jo praradimo, kai įlašinu kokio arbatmedžio...
Nekenčiu marcipanų

Iš pradžių negalėjau suprasti, kas per pažįstamas kvapas, paskui prisiminiau, kokiais saldūmynais čia kvepia