QUOTE(bryyla @ 2009 11 22, 23:23)
Laba

5dienį buvau KN ir nusipirkau makadamijų aliejų. Labai patiko veidui: greit susigėrė, toks lengvas aliejukas, oda švelni ir minkšta pasidarė, pamaitino

Tapo mano dar vienu megstamu aliejuku
Pagaliau sulaukiau gryno iš Druskininkų parvežto mineralinio vandens... Nemaniau, kad jis toks sūrus. Atskiedžiau santykiu 1 : 5, o vis tiek toks sūrus

veido odą truputį griaužia druska...
sakiau, kad puikiai susigeria:) o kaip tau kvapas? man tai dieviskas, riesutu ir duonos kvapas:)
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 22, 23:29)
As turiu 511 atspalvi. Esu sviesiaode, posviesiu plauku ir tamsiu akiu. Tai man labai pagyvina veido spalva, pamaskuoja nelygumus ir jauciuosi pasigrazinusi, kai ja pasitepu
butent jos ir norejau, bet matyt biolinija neturi, nes neleidzia jos pasirinkti, tad jei esi maciusi jas naturoje, kuri is turimu 510, 513 yra grazesne? 510 itariu pati sviesiausia, tokioms visai jau baltaodems. Nemegstu pudru i ruzavuma ir geltonuma. Kaip 513 idomu realiai atrodo, ar uz 511 tamsesne?
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 22, 23:28)
Aš tai sėdžiu išsitepus plaukus nuo šaknų iki galiukų linų sėmenų aliejumi, o veiduką - prabangiuoju Suki moliu, na tai jau ryte išsimaudžiusi tikiuosi į Kleaopatrą atvirsti
ir as siandien savo liuto galva susitepusi kauke visa diena vaiksciojau: varnalesu aliejus, kokosu aliejus, ceremyciu vanduo, ciobreliu EA, rozmarinu EA