Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocherio 8 tema

Lietuviška skysta skalbimo priemonė skirta vilnai
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 06 15, 18:27)
aisku, vabish demems,

sampuna, pervoli pirkt del 1 karto, kazin, taupom, tai gal sampunas, is vyro pasiskolinisiu biggrin.gif

g.gif nu gal tikrai taupyt nemoku... bet tikrai ne vienam kartui tas perwollis, juk turiu begales vilnoniu drabuziu (megstu siluma) biggrin.gif vis delto pasidairysiu pigesniu skalbikliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 16 birželio 2010 - 15:17
pirmas mocherinis daiktas, tad del sampuno dar pagalvosiu

pasirodysim, dar neskalbus

user posted image
user posted image

tikiuosi matysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 06 16, 19:26)
pirmas mocherinis daiktas, tad del sampuno dar pagalvosiu

pasirodysim, dar neskalbus

tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Megztukas kimono rankovemis is moheros su silku.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Liniuka, labai puikus megztukas. Gal galima aprašą? Aš panašų esu pradėjusi megzti vien iš mohero, bet niekaip neįkabinu, nes maniškis aprašas klaidingas. Tiesa, kokio numeriuko virbaliukais mezgėte?
Atsakyti
Aciu 4u.gif Mezgiau pagal sita schema. Aprasymo tai dar ir dabar nesuprantu smile.gif Mezgiau is akies ziuredama i brezini.
user posted image
Atsakyti
Ir aš pagal ją vargstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2010 06 20, 20:07)
Ir aš pagal ją vargstu  lotuliukas.gif

Na jei kazkokiu klausimu yra, tai padesiu mirksiukas.gif Zmoniu kalba surasysiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

bukite geros padekite, sis megstukas manau jau cia nekartas matytas, ji mezge Dontstop , tikiuos nesupyks megztuko savininke kad pasiskolinau jos nuotraukele 4u.gif

merginos paaiskinkite ar sio megztuko rankoves megztos atskirai? nes kaip beziureciau neiziuriu siuliu ax.gif , ar reglanu, ar paprastai ar kartu, apvaliai megzta be siuliu g.gif ar taip imanoma????

labai dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti