Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(jediara @ 2009 11 21, 18:55)
O mano baltoji nymfa kažin ar bus balta g.gif , nes kažko pumpuras tamsokas(o kaip Taviškė) blink.gif  Nors jau pilnavidurė būtų ax.gif  Šią savaitę pasodinau ir raudoną, nes jau tikrai virš mėnesio dėžutėje gulėjo, pagailo ir įsodinau į žemę  ax.gif

Maniske tai jau taip sunkiai lenda doh.gif bet jau ziedo didumelis blink.gif dar tokio nesu turejus lotuliukas.gif jei viskas gerai ir nesumenkes ,tai milziniski ziedai turetu but wub.gif
As dabar ir kazkaip pradejau vis po kelis i zeme sodint,gaila kazkaip be zemiu dziovint(nors anksciau 3-4 men.taip pralaikydavau rusy,ir nezinau,lyg ir nieko blogo-miegodavo g.gif )
O pas tave 2 nymfos?jei abi bus raudonos,gal perleisi mirksiukas.gif
Atsakyti
ZEBRINA ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Va tavo amarilkos thumbup.gif thumbup.gif

Ar imsi abi bigsmile.gif Tik kaži kaip aš tau jas atsiųsiu g.gif Nu reiks kišt į batų dėžę thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
O čia šiaip mirksiukas.gif
Pas mane ant pumpurinių amarilkių prisnigo kalėdinėm snaigėm wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 21, 20:48)
ZEBRINA  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Va tavo amarilkos  thumbup.gif  thumbup.gif

Ar imsi abi  bigsmile.gif Tik kaži kaip aš tau jas atsiųsiu  g.gif Nu reiks kišt į batų dėžę  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif AS CIA biggrin.gif Aisku jamsiu abu bigsmile.gif oi kokia siandien man laiminga diena..reikia i kalendoriu pasizymet lotuliukas.gif Didelis aciukas tau aciuks.gif Tikra SNIEGUOLE TU:super 4u.gif
O kokie tavo vazone karaliauja taip sventiskai papuosti? ax.gif
Ir ar sau ka gavai?ir bendrai pasakok ko dar buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 21 lapkričio 2009 - 21:01
QUOTE(zebrina @ 2009 11 21, 20:58)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif AS CIA biggrin.gif Aisku jamsiu abu bigsmile.gif oi kokia siandien man laiminga diena..reikia i kalendoriu pasizymet lotuliukas.gif Didelis aciukas tau aciuks.gif Tikra SNIEGUOLE  TU:super  4u.gif

Nu ir SUPER thumbup.gif thumbup.gif Pirmadienį išsiūsiu mirksiukas.gif

tas ružavas, tai man VISAI ne Obuolinis rolleyes.gif O tas double tai visai kaip Red Nymph mirksiukas.gif Ir nepatikėsi- PO 12 lt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 21, 21:00)
Nu ir SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  Pirmadienį išsiūsiu  mirksiukas.gif

tas ružavas, tai man VISAI ne Obuolinis rolleyes.gif O tas double tai visai kaip Red Nymph  mirksiukas.gif Ir nepatikėsi- PO 12 lt  thumbup.gif  thumbup.gif

Po kieeeeeeeeeek? bigsmile.gif vos seilem neuzspringau karsta.gif pasakok ko dar buvo? blink.gif
Atsakyti
Tiesa, svogūnai gali būti truputi perlieti, nes aš saviški persodinau, tai viršutiniai sluoksniai tokie šlapoki, bet šiaip svogūnas thumbup.gif thumbup.gif
Kažin kaip Giedrės svogūnai g.gif g.gif

Aš juos tau turbūt be vazonų siųsiu tik tarp laikraščių įsuksiu ir GALBŪT žiedkočiai nenulūš rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 11 21, 21:04)
Po kieeeeeeeeeek? bigsmile.gif vos seilem neuzspringau karsta.gif pasakok ko dar buvo? blink.gif

Buvo dar ale minerva, Red lionai ir dar baltas su raudonais dryžiais mirksiukas.gif

Nu vsio, turiu bėgti nuo kompo, nes sūnus NORI, tiksliau reikalauja žaisti žaidimus doh.gif doh.gif O aš lekiu česnakų sumuštinių teplioti thumbup.gif thumbup.gif

Iki pirmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 21, 21:06)
Tiesa, svogūnai gali būti truputi perlieti, nes aš saviški persodinau, tai viršutiniai sluoksniai tokie šlapoki, bet šiaip svogūnas  thumbup.gif  thumbup.gif
Kažin kaip Giedrės svogūnai  g.gif  g.gif

Aš juos tau turbūt be vazonų siųsiu tik tarp laikraščių įsuksiu ir GALBŪT žiedkočiai nenulūš  rolleyes.gif

Jo, siusk be vazonu,tik gal tuos ziedkocius apsukus laikrasciu truputi lipnia juostute sutvirtink g.gif nu neturetu nulust,gi nera jie tokie trapus g.gif
As kur siandien nusipirkau,irgi taip normaliai prilietas,bet kai pas mane labai silta tai tuoj pradzius.
O ka Giedrei pirkai?
Ir lauksiu saskaitytes i a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 21 lapkričio 2009 - 21:13
QUOTE(zebrina @ 2009 11 21, 21:11)
Jo, siusk be vazonu,tik gal tuos ziedkocius apsukus laikrasciu truputi lipnia juostute sutvirtink g.gif nu neturetu nulust,gi nera jie tokie trapus g.gif
As kur siandien nusipirkau,irgi taip normaliai prilietas,bet kai pas mane labai silta tai tuoj pradzius.
O ka Giedrei pirkai?

Ane, dar ir pati nusipirkai bigsmile.gif Nu bėgsiu paspoksoti bigsmile.gif O Giedrei tuos pačius papirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 21, 21:12)
Ane, dar ir pati nusipirkai  bigsmile.gif  Nu bėgsiu paspoksoti  bigsmile.gif O Giedrei tuos pačius papirkau  mirksiukas.gif

Pirkau,ryt jei pavyks normaliai nufotografuot,imesiu,galesit pakrikstyt biggrin.gif
Tai cia mes su Giedre abi laimingosios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 21, 22:15)
Pirkau,ryt jei pavyks normaliai nufotografuot,imesiu,galesit pakrikstyt biggrin.gif
Tai cia mes su Giedre abi laimingosios thumbup.gif

JOJO biggrin.gif Super duper. tas ruzavas tai visai nieko bulbiukas, o tas randonas tai toks perlietas biski. Tepo palupinet, siandien dar Senukuose nusipirkau fungicido svoguniniams, tai pamirkiau, dabar padzioviau ant spinteles, ryt zelionkes terapija ir i vazona. Su ziedu, vienok. Tai tuo fungicidu dar visas savo laistomas bulbeles palaisciau - ziuresiu, kaip bus, nes toks jausmas, kad Charizmos ziedas lenda jau su raudonlige schmoll.gif Neduok tu dieve....huh.gif A tiesa, dar ir Atgaivos nupirkau savo burbuliukams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 21, 21:28)
JOJO biggrin.gif Super duper. tas ruzavas tai visai nieko bulbiukas, o tas randonas tai toks perlietas biski. Tepo palupinet, siandien dar Senukuose nusipirkau fungicido svoguniniams, tai pamirkiau, dabar padzioviau ant spinteles, ryt zelionkes terapija ir i vazona. Su ziedu, vienok. Tai tuo fungicidu dar visas savo laistomas bulbeles palaisciau - ziuresiu, kaip bus, nes toks jausmas, kad Charizmos ziedas lenda jau su raudonlige schmoll.gif Neduok tu dieve....huh.gif  A tiesa, dar ir Atgaivos nupirkau savo burbuliukams blush2.gif

O kazi nepakenks tas lupinejimas zydejimui? g.gif Aisku butu geriau isodint jau visiskai sveika smile.gif reiks ir man kai gausiu "apsvarint" biggrin.gif
Atsakyti
Amarilių kainos tiesiog nerealios bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti