Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

kazkaip nuotraukos neidejau rolleyes.gif
va tie vaikai kurie issidirbineja
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 23, 14:22)
Dovanų neįdėjo schmoll.gif . Dėl Papillio nenusimenu - įpakavimas užsieninis, jei sumaišė - tai olandai. Lauksime žiedų. drinks_cheers.gif

Man įdėjo augimo stimuliatorių keletą pakuočių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 23, 14:28)
kazkaip nuotraukos neidejau  rolleyes.gif
va tie vaikai kurie issidirbineja

Darbinis irgi taip išsidirbinėjo unsure.gif Tai aš jam lapus nusukau tongue.gif Užpykau ir sakau- MIEGOK, bet anas naujus leidžia mirksiukas.gif Gal čia toks paauglystės mandrumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 23, 15:43)
Darbinis irgi taip išsidirbinėjo unsure.gif Tai aš jam lapus nusukau  tongue.gif Užpykau ir sakau- MIEGOK, bet anas naujus leidžia  mirksiukas.gif Gal čia toks paauglystės mandrumas  g.gif

nu bet motinos žiaurumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 14:46)

paauglyste sunkus periodas, reikia griezciau griebt mirksiukas.gif
pasirodo pas mane ir paauglys, buvau nusukus lapus, o dabar vel su graziausiais stovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 14:46)

Čia DARBINIS amarilis, jis motinos neturi tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ale dabar lapus sustatęs laiko hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 23, 15:51)
Čia DARBINIS amarilis, jis motinos neturi  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ale dabar lapus sustatęs laiko  hihihi.gif  hihihi.gif

Aš savo vaikams ir ausis nusukau, tai dabr gailiuosiu verysad.gif pasiskaičiau, kad vaikų negalima migdyti, tai susodinau ir laistau. Tai kokie8 gyvybės nerodo, tokie sudžiūvę. Gal per anksti nuo mamų atskyriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 15:53)
Aš savo vaikams ir ausis nusukau, tai dabr gailiuosiu verysad.gif pasiskaičiau, kad vaikų negalima migdyti, tai susodinau ir laistau. Tai kokie8 gyvybės nerodo, tokie sudžiūvę. Gal per anksti nuo mamų atskyriau doh.gif

nu mes tai cia ir jau beveik zydincias persodinam, jeigu matosi, kad apipuve. O vaikiuku tai ir as nemigdau - is mamos pasiemiau pamigdytus, ale sakau, gal jau zadinsiu, menesiuka duosiu pamiegot, ir i darbus smile.gif
Atsakyti
As ir du uzsisakius is EG ir laukiu, kada jau as cia gausiu....
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 23, 14:51)
Čia DARBINIS amarilis, jis motinos neturi  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ale dabar lapus sustatęs laiko  hihihi.gif  hihihi.gif

Cia tipo isivaikintas ,ane biggrin.gif
Žiūriu tu man ir Eglužės žiemos palanges grožį įrašius,o aš jo neturiu schmoll.gif (ir gailiuosi kad neuzsiprašiau)
O tavo raudona nimfa nestuke.gif 2 lelius tures?Gal vienas laisvas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 23, 16:00)
Cia tipo isivaikintas ,ane biggrin.gif
Žiūriu tu man ir Eglužės žiemos palanges grožį įrašius,o aš  jo neturiu schmoll.gif (ir gailiuosi kad neuzsiprašiau)
O tavo raudona nimfa  nestuke.gif 2 lelius tures?Gal vienas laisvas? mirksiukas.gif

Tai kad tau tas raudonas duble, kur siunčiu, VISAI kaip Raudona Nympha mirksiukas.gif Aš buvau prie savo vaiko tave prirašius, bet ištryniau. Nu kai gausi pakalbėsim dar ta tema mirksiukas.gif
Gerai, Eglužės grožį trinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 lapkričio 2009 - 16:07
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 23, 16:06)
Tai kad tau tas raudonas duble, kur siunčiu, VISAI kaip Raudona Nympha  mirksiukas.gif Aš buvau prie savo vaiko tave prirašius, bet ištryniau. Nu kai gausi pakalbėsim dar ta tema  mirksiukas.gif
Gerai, Eglužės grožį trinu  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Pamirsau doh.gif matai kol dar rankoj neturiu ,tai ir neskaiciuoju biggrin.gif ka padarysi-starost ne radost rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti