Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

QUOTE(kristele10 @ 2009 11 23, 22:01)
Na o mano coliuke ligoninej, be to, kad kiaule koja pakiso dar ir plauciu uzdegimas, tai parlekiau nakciai su teciu pasimainius sad.gif
Sedi grazuoliai is EG durpese, vienas kazka jau leidzia (ziedkoti), o iti nieko  schmoll.gif , sakau gal per sausos durpes, gal truputuka paliet? g.gif

P.s. ryt gausiu siuntini is olandu, skambino jau, kad Karmelavoj, tik nzn. kada as juos apziuresiu ir JUM atiduosiu, nes dar savaite gulesim tikrai  verysad.gif

Sveikatytes tavo leliui(ner baisiau kai vaikas serga verysad.gif)maniske irgi ryt is studiju jau parleks su kiaule doh.gif verysad.gif )
As tai savo isodinus dazniausiai palieju..nedaug ,bet nors kiek kad atsigerti gautu ax.gif
O del siuntinuko tai nesuk galvos-mes kantrios ,palauksim,svarbiausia tu savo problemytes susitvarkyk 4u.gif 4u.gif
Ice tea turbut laaaabai didele mano kvietku deze buvo ,kad pastininke neatnese lotuliukas.gif reiks vyriski i pasta siust smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 24 lapkričio 2009 - 08:51
QUOTE(zebrina @ 2009 11 24, 08:49)
Ice tea turbut laaaabai didele  mano kvietku  deze buvo ,kad pastininke neatnese lotuliukas.gif reiks vyriski i pasta siust smile.gif

Nu nemaža ax.gif Aš šiandien net ir pagalvojau, kad tau turbūt tik lapelį atneš, nes TOKIO siuntinio moterėlė nesivargins nešti, nes NEPATOGU tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SVEIKIT, mergaitės mirksiukas.gif

user posted image

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi)
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby- Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (baby-Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Rausvai oranžinis, Rausvakraštis baltas, Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Rožinis
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris (baby), „Palangės grožis“, Lašišiukas, Lemon lime, Rožinis, Red Nymph, Aphrodite
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2- Eglužė žiemos), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5, Lemon lime
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Aphrodite, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea), Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis"
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder, Jewel, Splash, Evergreen
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (įtariami baby 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 3, Raudonas, Baltas su dryžiais
cunami White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma, Baltas, Raudonas, Aphrodite, Double record, Papillio
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Intokasie
jediara (Jurbarko r.) White Nymph, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Pasadena, Blossom Peacock, Intokasie
muminukas (Kaunas) Moonlight, White nymph, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis, Apple blossom, Ferrari
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma, Raudonas, Eglužės „Palangės grožis“, „Palangės grožiai“ 3 (Ice tea), Dryžius (baby), Lašišinis (baby), Oranžinis (baby), Rožinis, Red Nymph
Daluksa (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet, Lašišiukas, Charisma
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet2 (2baby- Ice tea, giedre.vilnius), Arctic White, Lašišiukas, Dryžius
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 (Kaunas) Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Intokasie , „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius), Lašišiukas
zundyte Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, Black Pearl, „Palangės grožis“
ingarasi Oranžinis
Ž.J. „Palangės grožis“
auryle (Vilnius) Apple blossom (baby- Teska), nežiniukai 2
žostautė Raudonas
chasmina13 (Kupiškis) Raudonas, Baltas su dryžiais, Raudonas su dryžiais
Elzė Baltas su dryžiais, Raudonas, Bordo
daivasen Clown, Baltas, „Palangės grožis“, Ster van Holland, Aplle Blossom, Intokasie, Red White, Orange, Dryžius, Raudonas
Lutpede (Kaunas) Telstar, Hercules, Exotic, Picotee, Red Lion, Popov, Carnival, Susan, Vera, Sydney, Rilona, Apple Blossom, Bolero, Atchene, Minerva, Christmas gift, White Christmas, Salmon, Solomon, Benfica, Royal Velvet, Rilona, Orange Souvereign, Wonderland, Ferari, Roma, Rembrant Van Rijn, Desire, Bingo, Pasadena, Lady Jane (baby), Red Peacock, Dancing Queen, Ice Queen, Afrodite, Blossom Peacock, Unique, Philadelphia, Elvas, Double Record, Jewel, Double Dragon, Lemon Lime, Rapido, Lima, La Pazz, Exotic star, Papilio, Chico, Sweet Lilian ir 20 nežiniukų
kristele10 (Kaunas) Royal Velvet, Picotee, Charisma, Aphrodite, „Palangės grožis“, Dryžius
burbanti princiesa Raudonas
Saulėgrąža (Vilnius) Avietinis, Baltas ir krūva baby
Evilka Intokasie, Double record, Aphrodite, Red peackock, Royal velvet, Pappilio, Apple blossom, Charizma, Baltas, „Palangės grožiai“
martux (Kaunas) Red lion

http://public.fotki.com/amariliai/ slaptažodis: liga
Atsakyti
skubu pasigirti ir pasidziaugti savo Riminiu "Palanges groziu" smile.gif Tiesa, nezinau, ar cia tikrai jau toks nekilmingas, nes taip kaip matosi nuotraukose, jo ziedu gysleles yra nusetos tokiu kaip raudonu auksu smile.gif nuostabus, fantastikas - galvoju, kad man tu kilmingu ir nereikia, jeigu visi kaimietukai taip zydes biggrin.gif
Cia ir Cia
Sudesiu paskiau ir i amariliu Fotki. Ale, kad pas mane LInuxai, tai nesu tikra, ar Java sudeta, tai kai vyras gris, sukelsiu ir i didiji albuma situos grozius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 24 lapkričio 2009 - 13:47
man nerodo g.gif abi nuorodos
Rimi amarilių, bent raudono tai žiedai stambūs, gražūs, ne taip kaip mano kaimietukų.
Šviesus su raudonais dryžiais jau po biškį skleidžiasi, tai šią sav. tikrai įdėsiu ir jo foto mirksiukas.gif Bet "pase" jis baltesnis ir raudonesni dryžiukai nei tikrovėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 24 lapkričio 2009 - 13:43
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 24, 14:36)
skubu pasigirti ir pasidziaugti savo Riminiu "Palanges groziu" smile.gif Tiesa, nezinau, ar cia tikrai jau toks nekilmingas, nes taip kaip matosi nuotraukose, jo ziedu gysleles yra nusetos tokiu kaip raudonu auksu smile.gif nuostabus, fantastikas - galvoju, kad man tu kilmingu ir nereikia, jeigu visi kaimietukai taip zydes biggrin.gif
Cia ir Cia
Sudesiu paskiau ir i amariliu Fotki. Ale, kad pas mane LInuxai, tai nesu tikra, ar Java sudeta, tai kai vyras gris, sukelsiu ir i didiji albuma situos grozius.

dabar rodo biggrin.gif
Atsakyti
Nu labai jau grazus....
Mano ir jau prades skleistis riminis, jau kaip laukiu bigsmile.gif
Papildyta:
O ten dar ir vaikutis kyso?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 24, 14:55)
Nu labai jau grazus....
Mano ir jau prades skleistis riminis, jau kaip laukiu bigsmile.gif
Papildyta:
O ten dar ir vaikutis kyso?

aha, emiau su dviem ziedais ir vaikiuku smile.gif
Atsakyti
Kaip cia siandien tuscia , visus ta kiaule tikriausiai kamuoja....SVEIKATOS visom ir visiem ir man paciai..... blush2.gif
Atsakyti
Skleidžiasi 9 žiedai iš 2 žiedstiebių, o trečias žiedstiebis dar auga (pirktas RIMI):
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 24, 15:39)
Skleidžiasi 9 žiedai iš 2 žiedstiebių, o trečias žiedstiebis dar auga (pirktas RIMI):

UUj, kaip grazu ir marga...
Atsakyti
SUPERINIAI RIMINIAI wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 24, 15:48)
SUPERINIAI RIMINIAI  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

RIMINIAMS tris kartus VALIO VALIO VALIO thumbup.gif
p.s. jei dar rasčiau-neatsilaikytų mano širdis blush2.gif
Atsakyti