Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

siand klaipedos banginy buvo ruzavas prasiskleides. bet su raudonliges pozymiais. tai ir pabijojau pirkt. o kretingoj gavau pilnaviduri uz18 litu. kjokia laiminga jauciuosi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 27, 20:16)
Žinai, jis man tiek nervų "suėdė", kad  doh.gif 21 d. siuntinys iš Vokietijos keliauja -

karsta.gif
nu, achiudie...kazhin, vienas, ar abu? g.gif

ash jau 10 dienu ish anglijos savo amarilku laukiu unsure.gif pradedu nerimaut unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 11 27, 22:55)
O mano naujasis pirkinys jau tapo galvos skausmu  doh.gif .Nusipirkau baltą amarilį su žiedstiebiu ir po kelių dienų pasebėjau, kad ant stiebo atsirado kažkokios rūdys:
http://public.fotki....iukai/liga.html
Po kelių dienų tos "rūdys" taip išėdė dalį stiebo, kad jau pirštas galėjo pralysti  blink.gif .Nusprendžiau žiedstiebį nupjauti ir pražydinti vandenyje:
http://public.fotki....kai/liga-2.html
Traukčiau ir svogūną lauk apžiūrėti, bet gi antras žiedstiebis lenda ir jau apie 10 cm. Antrasis žiedstiebis dar be "rūdžių", svogūnas kietas, bet šiek tiek atlukštenusi vienoje svogūno pusėje pastebėjau raudonus taškelius:
http://public.fotki....kai/liga-3.html
Ar kam taip yra buvę?

Mano maciau tokia rudis yra reiks eit ryt apziuret.... g.gif http://images17.fotk...858/Liga-vi.jpg
Atsakyti
suvalkinis Ferrari sprogo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 28, 01:59)
Mano maciau tokia rudis yra reiks eit ryt apziuret.... g.gif http://images17.fotk...858/Liga-vi.jpg

cia raudonlige
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 28, 00:13)
Aš traukčiau lauk ir išlupinėčiau, nes jei supus tai geriau nebus, o žiegstiebiui nieko labai baisaus manau neatsitiks. Yra tekę persodinėt su žiedstieniu apie 8cm, ir užaugo iki 30cm, tik nežinau ar dėl to, bet tik du žiedai buvo, bet manau svigūną reiktų saugot  g.gif

Ačiū, Teska, už patarimą, šiandien persodinsiu doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 27, 21:16)
Žinai, jis man tiek nervų "suėdė", kad  doh.gif 21 d. siuntinys iš Vokietijos keliauja - neįtikėtina, jau šiandien ir į muitinę skambinau ax.gif

Iš Shetelig pirkta balta Nymfa - šiandien pradėjo skleistis(man atrodo), kad ji nepilnavidurė  cry.gif

Rimtai? blink.gif g.gif jau ir man neramu,nors maniske tai kazkokia uzmigus,vos vos juda ,jauciu liesiu, gal tada kiek veiksmas pagreites ax.gif
muminukas laukiam vaizdu mirksiukas.gif
Teska siandien tavo dryzius man pateike siurpriza -ziedkoti parode bigsmile.gif o as jau buvau nusiteikus jam padet salotas augint,nes gi atrodo neseniai nuzydejas g.gif ot fainulka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 11 27, 22:13)
Aš traukčiau lauk ir išlupinėčiau, nes jei supus tai geriau nebus, o žiegstiebiui nieko labai baisaus manau neatsitiks. Yra tekę persodinėt su žiedstieniu apie 8cm, ir užaugo iki 30cm, tik nežinau ar dėl to, bet tik du žiedai buvo, bet manau svigūną reiktų saugot  g.gif

Man tai atrodo kad ziedu skaicius dar ziedkocui bunant paciam svogune yra "programuojamas" ir veliau jau niekas itakos nebeturi-na nebent nudziutu ar pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 28 lapkričio 2009 - 11:22
QUOTE(zebrina @ 2009 11 28, 12:22)
Teska siandien tavo dryzius man pateike siurpriza -ziedkoti parode bigsmile.gif o as jau buvau nusiteikus jam padet salotas augint,nes gi atrodo neseniai nuzydejas g.gif ot fainulka wub.gif
Papildyta:

Man tai atrodo kad ziedu skaicius  dar ziedkocui bunant paciam svogune yra "programuojamas" ir veliau jau niekas itakos nebeturi-na nebent nudziutu ar pan. g.gif

Aš jau ir galvojau, kad jau tiek vaikų, tai antro žiedkočio neleis, nu pasisekė, bus dar ne tik vaikų, bet ir vaizdų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dėl to tai tikrai nežinau, man ir taip atrodo, bet po persodinimo puikiauisiai žydėjo, tik maniškis pirktas iš pardės buvo ir tokioj šlapioj durpėj, kad jei ne persodinimas ir gleivėtų sluoksnių pašalinimas, tai jis tikrai supuvęs būtų, dabar pas uošvienę tai antri metai puikiai auga.

Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 28, 11:31)
Aš jau ir galvojau, kad jau tiek vaikų, tai antro žiedkočio neleis, nu pasisekė, bus dar ne tik vaikų, bet ir vaizdų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dėl to tai tikrai nežinau, man ir taip atrodo, bet po persodinimo puikiauisiai žydėjo, tik maniškis pirktas iš pardės buvo ir tokioj šlapioj durpėj, kad jei ne persodinimas ir gleivėtų sluoksnių pašalinimas, tai jis tikrai supuvęs būtų, dabar pas uošvienę tai antri metai puikiai auga.

Ot tie neveisliniai,nusluosto kartais nosis ir dokumentiniams thumbup.gif oi kaip laukiu ziedu wub.gif
Tai as ir dabar kur Ice tea nupirko ,jau taip normaliai nuoperavau doh.gif ir atrodo visai gerai jaucias ,ziedstiebiai tik tysta-stiebias thumbup.gif jau gal ant dienu obuolinis turetu parodyt savo tikra veida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 28, 13:22)
Man tai atrodo kad ziedu skaicius  dar ziedkocui bunant paciam svogune yra "programuojamas" ir veliau jau niekas itakos nebeturi-na nebent nudziutu ar pan. g.gif

jei pirkot naują svogūną ar atsisiuntėt -jie paruošti žydėjimui. Duokit ramymę ir neskubėkit lieti, nes pradės auginti lapus ir žiedo sulauksit kažin kada (nors gali būti išimčių). Apie tai rašyta ne kartą .
Atsakyti
user posted image

fotki.com dienos nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 28, 13:57)
user posted image

fotki.com dienos nuotrauka  bigsmile.gif

Ar čia Jūsų gėlytė?
Atsakyti