Mano jau ir skleidziasi aple blosom , minerva ir kazkoks raudonas tai kai jau bus prasiskleide pilnai tai vel girsiuosi

QUOTE(daivasen @ 2009 12 01, 20:32)
Mano jau ir skleidziasi aple blosom , minerva ir kazkoks raudonas tai kai jau bus prasiskleide pilnai tai vel girsiuosi 

Lauksim foto

QUOTE(jediara @ 2009 12 01, 21:24)
tikrai Jawel
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 01, 21:10)
tikrai Jawel
Ačiū

Aš tai taip gailiuos, kad nepaėmiau ukmergės senukuose bebaigiančio peržydėt oranžinio amarilio
sąžinė graužia

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 01, 17:12)
oj, pamirsau, kad vyras tik i vienas rankas atiduos. Tai pasirupinsiu tuomet, kad ir kitoms vilnietems atitektu

QUOTE(jediara @ 2009 12 01, 20:24)
Jewel pilnaviduris

QUOTE(Dvi @ 2009 12 02, 01:41)
Jis priskiriamas prie pilnavidurių, nors nera toks pilnaviduris, kaip męs įpratę matyti. Be to ne visada žiedas susiformuoja taip gražiai, kaip šitoje nuotraukoje
Merginos, reikia pagalbos
Ką daryti tokiu atveju:
Apžiūrėjau prabudusį Flaming Peacock ir pamačiau raudonligę-viduryje svogūno tarp lendančio žiedkočio ir lapų. Bandžiau atsargiai krapštyti (maniau, kad tik truputis), tai net tokia kaip košelė jaučiasi. Ką daryti? Leisti kilti žiedkočiui toliau (dabar tik vos matosi) ir po nužydėjimo tvarkyti ar dabar? O gal kokiu fungicidu papurkšti?

Apžiūrėjau prabudusį Flaming Peacock ir pamačiau raudonligę-viduryje svogūno tarp lendančio žiedkočio ir lapų. Bandžiau atsargiai krapštyti (maniau, kad tik truputis), tai net tokia kaip košelė jaučiasi. Ką daryti? Leisti kilti žiedkočiui toliau (dabar tik vos matosi) ir po nužydėjimo tvarkyti ar dabar? O gal kokiu fungicidu papurkšti?
Sveikutės
Nu sakykit, kas kokių gavot iš Kristelės, nes aš jau PASIMEČIAU
Vilnietės, sakykit kristelei, kokius suruošti rytdienai, kad aš pasiimčiau
O MB jums atveš gal antradienį, gal pirmadienį, kaip sutarsim
NAUJI NAMUČIAI
Papildyta:
Su tokia stipria raudonlige nesu susidūrusi
, bet siūlau į darbą kviesti fungicidus
ir žiūrėti kaip vystosi žiedstiebis
Nes gali būti ir taip, kad reiks naikinti žiedstiebį ir saugoti svogūną

Nu sakykit, kas kokių gavot iš Kristelės, nes aš jau PASIMEČIAU

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 01, 22:46)
oj, pamirsau, kad vyras tik i vienas rankas atiduos. Tai pasirupinsiu tuomet, kad ir kitoms vilnietems atitektu 

Vilnietės, sakykit kristelei, kokius suruošti rytdienai, kad aš pasiimčiau

NAUJI NAMUČIAI
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 12 02, 08:31)
Merginos, reikia pagalbos
Ką daryti tokiu atveju:

Su tokia stipria raudonlige nesu susidūrusi