Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIIId.)

Mano jau ir skleidziasi aple blosom , minerva ir kazkoks raudonas tai kai jau bus prasiskleide pilnai tai vel girsiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 01, 20:32)
Mano jau ir skleidziasi aple blosom , minerva ir kazkoks raudonas tai kai jau bus prasiskleide pilnai tai vel girsiuosi biggrin.gif

Lauksim foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 01, 21:24)
Štai mano "Nympha"  doh.gif - manau, kad čia "Jewel"  ax.gif

user posted image

tikrai Jawel
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 01, 21:10)
tikrai Jawel

Ačiū drinks_cheers.gif Kaip matau, dar "siurprizų" sulauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 01, 21:10)
tikrai Jawel

ale koks ydomus viduriukas blink.gif
Atsakyti
Aš tai taip gailiuos, kad nepaėmiau ukmergės senukuose bebaigiančio peržydėt oranžinio amarilio g.gif doh.gif sąžinė graužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 01, 17:12)
*****, GAUSI AUSŲ  doh.gif  blush2.gif

oj, pamirsau, kad vyras tik i vienas rankas atiduos. Tai pasirupinsiu tuomet, kad ir kitoms vilnietems atitektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 01, 20:24)
Štai mano "Nympha"  doh.gif - manau, kad čia "Jewel"  ax.gif

user posted image

Jewel pilnaviduris
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 02, 01:41)
Jewel pilnaviduris
user posted image

Jis priskiriamas prie pilnavidurių, nors nera toks pilnaviduris, kaip męs įpratę matyti. Be to ne visada žiedas susiformuoja taip gražiai, kaip šitoje nuotraukoje
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos help.gif Ką daryti tokiu atveju:
Apžiūrėjau prabudusį Flaming Peacock ir pamačiau raudonligę-viduryje svogūno tarp lendančio žiedkočio ir lapų. Bandžiau atsargiai krapštyti (maniau, kad tik truputis), tai net tokia kaip košelė jaučiasi. Ką daryti? Leisti kilti žiedkočiui toliau (dabar tik vos matosi) ir po nužydėjimo tvarkyti ar dabar? O gal kokiu fungicidu papurkšti?
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 01, 13:42)
Parasiau i AZ  mirksiukas.gif

Negavau jokios žinutės g.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Nu sakykit, kas kokių gavot iš Kristelės, nes aš jau PASIMEČIAU doh.gif
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 01, 22:46)
oj, pamirsau, kad vyras tik i vienas rankas atiduos. Tai pasirupinsiu tuomet, kad ir kitoms vilnietems atitektu smile.gif

Vilnietės, sakykit kristelei, kokius suruošti rytdienai, kad aš pasiimčiau rolleyes.gif O MB jums atveš gal antradienį, gal pirmadienį, kaip sutarsim mirksiukas.gif

NAUJI NAMUČIAI
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 12 02, 08:31)
Merginos, reikia pagalbos help.gif Ką daryti tokiu atveju:
Apžiūrėjau prabudusį Flaming Peacock ir pamačiau raudonligę-viduryje svogūno tarp lendančio žiedkočio ir lapų. Bandžiau atsargiai krapštyti (maniau, kad tik truputis), tai net tokia kaip košelė jaučiasi. Ką daryti? Leisti kilti žiedkočiui toliau (dabar tik vos matosi) ir po nužydėjimo tvarkyti ar dabar? O gal kokiu fungicidu papurkšti?

Su tokia stipria raudonlige nesu susidūrusi unsure.gif , bet siūlau į darbą kviesti fungicidus rolleyes.gif ir žiūrėti kaip vystosi žiedstiebis unsure.gif Nes gali būti ir taip, kad reiks naikinti žiedstiebį ir saugoti svogūną verysad.gif
Atsakyti