Įkraunama...
Įkraunama...

Ka darome, kad nesusirgti gripu?

aga, mane ir uzklupus konkreti paranoja, sedziu darbe apsidejus cesnakais, imbierais ir citrinom blink.gif

bet tikekim giliai viduje, kad mus visas apsaugos Dievulis ir pralenks tas nelemtas gripas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidze: 19 lapkričio 2009 - 11:47
QUOTE(sweety123 @ 2009 11 19, 09:19)
O kaip apsisaugoti kai privalai eiti i darba, o darbe salia sedi sergantys kolegos smile.gif Uuu kaip sunku nepanukuoti  unsure.gif

Sergantiems kolegoms pasi8lyti eiti namo.

Nesuprantu to lietuvi6kojo "pasiaukojimo" sėdėt sergant darbe, iš tiersų nebūnant naudingu, bet skleidžiant bacilas visiems.... Kada suprasime kad sirgdami visuomenei keliamia pavojų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 19, 12:53)
Sergantiems kolegoms pasi8lyti eiti namo.

Nesuprantu to lietuvi6kojo "pasiaukojimo" sėdėt sergant darbe, iš tiersų nebūnant naudingu, bet skleidžiant bacilas visiems.... Kada suprasime kad sirgdami visuomenei keliamia pavojų.  unsure.gif

kokis cia pasiaukojimas, piktis net ima, Sodra nesamoniu pridarius, kad nuo 3 iki8d -40% moka, tai visi apie litus galvoja ir sedi darbe, nemasto, kad kolegos mazu vaiku turi, kuriuos gali uzkrest, pas mus darbe net 3 nescios, bet visiems dzin. mentalitetas Lietuvishkas ( neturiu namie ka veikt -ciaudau, kosciu, bet i darba einu ) doh.gif
Atsakyti
man irgi plaukai šiaušias iš baimės. Nusipirkau oscillococcinum, vartosim su vyru profilaktiškai, dar valgau česnaką su duona, apelsinus, kivi, niekur neinu iš namų be reikalo. Netgi pas ginę pratęst biuletenį mama nuėjo vietoj manęs, kad man nereiktų poliklinikoj tarp sergančių sukinėtis......
visom sveikatos!!
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 18, 18:55)
Na man didžiausias siaubas, kai reikia eiti į polikliniką pas ginekologę. Va to bijau labiausiai. Šiaip stengiuos nesigrūsti po masinio susibūrimo vietas ir panašiai... Na  ir dar šeimynykščiai gali parnešt...

man irgi budavo labai baisu eiti i poliklinikas kai siausdavo gripai, tai as ir neidavau jei nebuvodavo reiklo. Netgi i pastovias apziurejas nejau per sirgimu pikus. Paskambindavau savo ginei pasneku tel, kad viskas tvarkoj ir psio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 11 18, 18:47)
Pandeminis gripas ir yra kiauliu gripas. ji taip pavadino patys medikai, kai pasieke pandemijos lygi.

Aflubina profilaktiskai gerti reikia po 10 lasu 3 kartus per diena, jis yra homeopatinis vaistas ir laisvai parduodamas vaistinese.

o ta aflubina geriat su gydytojo nurodymu, ar neva tai homeopatinis tai dzin. As dar tik 4 sav laukiuosi, kazkaip neramu ir man del tu ligu, sakiau pas gine eisiu kokiu 6 sav, bet siandien mama buvo uzsukusi, ryte tik pakosejo, aisku kai pasakiau naujiena iskart isejo, bet vakare jau jautesi blogai, tik ji koseja labai, tai itaria bronchita, o ne gripa. Bijau, kad nebutu kokios bacilos pas mane palikus. Net nzn ar verta imtis tokiu priemoniu kaip aflubino, gal pradziai citrina, medus, cesnakas ir pan g.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi laukiuosi ir kai klausiau savo ginekolges del alflubino, sake, kad nelabai tinka nesciosioms, neva skatina gimdos susitraukimus. Ji patare geriau vartoti influcida. 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote, ar persirgus juo jau 1 karta, kiauliu pvz, negalima susirgti vel ?
Kazkaip neturiu noro zengti ir slapimo tyrimu i poliklinika, kai epidemijos, nei i pacia apziura eiti. Gal tikrai sakau, galima paskambinti ir neiti...Kazin, ar labai blogai ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidze @ 2009 11 19, 11:47)
aga, mane ir uzklupus konkreti paranoja, sedziu darbe apsidejus cesnakais, imbierais ir citrinom blink.gif

bet tikekim giliai viduje, kad mus visas apsaugos Dievulis ir pralenks tas nelemtas gripas mirksiukas.gif

tai labai gerai, taip ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 19 lapkričio 2009 - 20:52

QUOTE(*Soleo* @ 2009 11 18, 17:48)
Paskaiciau straipsni ir issigandau. verysad.gif
Kol kas geriu kas savaite Oscilococinum, daug arbatu su citraina, bendrus nestukes vitaminus ir niekur neiseinu, isskyrus sporto kluba (manau virusuoti gal i baseina nevaiksto jau).
Ka darote kad nesusirgti?

O galima nesciajai Oscilococinum gerti? Ir tu jau sergi, kad ji geri?
Papildyta:
QUOTE(GriBe @ 2009 11 18, 19:03)
siandienos Delfi konferencijoje paklausiau ka daryti nestukems, jei jau valstybe nusprende spjauti i savo gyventojus, atsakymas buvo vienas - susirgus skubiai kreiptis i gydytojus, o siaip geriausia pasiskiepyti. kiek zinau, nestukiu neskiepija paprastai nuo gripo, o jau pandeminio gripo atveju galima? skambinau i poliklinika, tai info tokia, kad net gripo vakcinu siai dienai jau neturi  g.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir kaip jaustis?
.

Nesciosioms negalima skiepytis nuo kiauliu gripo, tikrai buvo ne vienas atvejis, kai isprovokavo persileidima, cia kitose salyse. Bet ir siaip ta vakcina visiskai nepatikrinta, nerizikuociau
Atsakyti
mama buvo poliklinikoj siandien, tai sako tuscia, zmoniu beveik nera, nors paprastai kai skruzdeliu ju ten laksto. visi bijo gripo ir stengias nekist kojos be reikalo i poliklinikas...
Atsakyti
Na va, mano sunelis vakar susirgo verysad.gif . O pati as 8 svaite laukiuosi unsure.gif . Vaika priziuri mociute, bet tuose paciuose namuose, tai bacilos vistiek siaucia aplink, nors ir stengiuos kontaktuot maziau unsure.gif verysad.gif .
Kalbejau sian sus savo gydytoja, tai sake prisipjaustyt svoguno, vedint patalpas, detis kauke ir gert ocillocccinum 1doze*1karta dienoj. Aisku arbatos, misiniai: citrina+imbiera+medus, dar spanguoles su medum irgi lb gerai. Ir daug daug optimizmo, nes pries gripinio vaisto nera, jeigu susirgciau tai tik lova, arbatos ir optimizmas. Bet is kur to optimizmo pasisemt, taip truksta man jo sykart unsure.gif , labai bijau del zirniuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2009 11 20, 11:01)
Na va, mano sunelis vakar susirgo  verysad.gif . O pati as 8 svaite laukiuosi  unsure.gif . Vaika priziuri mociute, bet tuose paciuose namuose, tai bacilos vistiek siaucia aplink, nors ir stengiuos kontaktuot maziau  unsure.gif  verysad.gif .
Kalbejau sian sus savo gydytoja, tai sake prisipjaustyt svoguno, vedint patalpas, detis kauke ir gert ocillocccinum 1doze*1karta dienoj. Aisku arbatos, misiniai: citrina+imbiera+medus, dar spanguoles su medum irgi lb gerai. Ir daug daug optimizmo, nes pries gripinio vaisto nera, jeigu susirgciau tai tik lova, arbatos ir optimizmas. Bet is kur to optimizmo pasisemt, taip truksta man jo sykart  unsure.gif , labai bijau del zirniuko verysad.gif

Nu va. Man lygiai taip pat 8 sav. , o namie 4 mokyklinukai. Neturiu supratimo, kaip išvengti kontakto su vaikais. Kol kas nė vienas neserga, bet iš tokios šutvės tikrai sunku tikėtis sveikų. Ką reikės daryti? Užsidaryti kokiame bunkeryje? Jei iki 12 sav. susirgsim, tai skaityk "ŠAKĖS". fear.gif
Atsakyti