QUOTE(jurgitele12 @ 2011 02 19, 23:33)
Taip ir as del dukrytes noriu buti sveika,ir geros nuotaikos. siandien sventem vyro gimtadinei,gaminau visa diena maista,ir aisku vakare neastispyriau,truputi mesytes,truputi torciuko,kol kas jauciuos neblogai,nezinau kaip rytoj bus

kaip buvau pas gastro pries metus man parekomandavo tokius lasiukus detox-kit.geriau juos tada.ir dabar nusipirkau,juo reikia lasinti i negazuota mineralini vandeni,ir per diena gerti. yra trys buteliukai,is kiekvieno buteliuko po 20 lasu.jie detoksikuoja limfine sistema,tulzi,gerina viskinima.zodziu geriu per diena po 2 litrus vandenuko su tais lasiukais. man kazkaip geriau nuo ju....
Buvau pas savo gastro gyd. ir man tuos detox-kit liepė gert,dar užbaigt nexium 7 dar liko. Ir viskas sako,palik savo skrandžio bėdas man, nustok per visus daktarus eit.Bus blogai,skambink. Tai nebežinau dabar
Papildyta:
QUOTE(Laurita84 @ 2011 02 21, 23:56)
Sveikos
Po mazdaug poros metu pertraukos jungiuosi vel i jusu buri

Tada buvo nustatytas gleivines uzdegimas, GERL ir pikciausia bakterija

Bet isgerus antibiotiku kursa bakterijai uzmusti, buvau pamirsusi ka reiskia rugstys.
O dabar vel kazkas atsinaujina

Spaudzia krutine, siaubingai truksta oro, vis noriu giliau ikvept, taciau kylanciu rugsciu nejauciu. Pati pradejau gerti omeprozoli ir raniberla 300 nakciai. Ryt laukiu vizito pas seimos gydytoja, gal ji pasakys kas cia man darosi

kartu prie visu bedeliu skauda sirdute, bet pulsas ir kraujospudis idealus

labai tikiuosi gausiu siuntima ir eisiu to nemalonaus tyrimo, zarneles ryjimo
Labutis.
Man ir širdis makaluotis buvo pradėjusiu,nu žodiu pas psichiatrą kai papuoliau tai nustojo makaluotis(man tai iš baimės makalavosi bijojau,kad visai stemplės nesugriaužtų,nes man visi vaistai,kaip švestas vanduo)