Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(egggluttte @ 2012 04 05, 13:40)
Nežinau, ar gali, bet man nuo Sinupreto tokie skrandžio skaumai buvo, kad  doh.gif nustojau gert ir praėjo viskas..

nu vat kaip įdomiai g.gif o tą sinupretą kai gerdavot? mat Gelomyrtolį reik prieš valgį gerti unsure.gif tai maniau pakeisti į sinupretą, bet jei ir nuo to pasigadina skrandis tai nebežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 04 05, 16:53)
nu vat kaip įdomiai g.gif  o tą sinupretą kai gerdavot? mat Gelomyrtolį reik prieš valgį gerti unsure.gif  tai maniau pakeisti į sinupretą, bet jei ir nuo to pasigadina skrandis tai nebežinau blush2.gif

jūs pabandykit, galbūt jums tiks jis visai.. as gerdavau 3 kartus po viena tabletyte man atrodo, o del valgio net neziuredavau.. po to geriau kazkokius kitokius, "zoliinius" tai viskas gerai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinea @ 2012 04 02, 11:53)
Sveikos, čia mačiau , kažkuri apie Achalazija kalbėjo, gal gilite papasakoti apie tai plačiau?Koks gydymas taikomas?

kas domina? priklausomai nuo situacijos turbut, suntavimas, chirurginis...
Atsakyti
Sveikos smile.gif na suzinojau toki dalyka dar kaip gydyt gerl bedeles, mano teta senai sita beda pasirodo turejo ir jai kazkada gydytojas kuris uzsienyje stazavosi patare pagert menesi laiko spaustu morku sulciu pries valgi, po puse stiklines, ten gali du ar tris kartus dienoj, bet kad butu namines morkos, ne pirktos... issunki ir geri sviezias, tai sake menesi laiko ji taip pagere ir dabar neturi sitos bedos... sakiau pabandysiu.... parasysiu kaip sekasi smile.gif kolkas zn negeriu vaistu.... geriu tokia miltukiu pavidalo kreida, ryte pries valgi, panasiai kaip smekta, tik cia biski bjauresnis skonis, bet visai neblogai smile.gif ir kavos galiu gerti smile.gif nos vakar ledu suvalgiau, tai geriau buciau nevalgius.... smile.gif bet nk... tei vat..

o del vaistu, tai Sinupretas man bjaurus labai, as jo ir negaliu gert, o va gelomyrtoli irgi geriau, nes kai sirgau tai man jis ir nuo kosulio ir nuo slogos padejo smile.gif dar tiko Pectoralis zolinis panasiai kaip pertusinas jis....
Atsakyti
Aš irgi mečiau visus omeprozolius, užkniso jau mane, gaila man savo gleivinės ir šiaip.. Kai yra poreikis išgeriu ranitidino arba sučiulpiu rennie, pirmos dienos buvo žiaurios, rūgštys pykinimai ir visa kita, bet pf pf pf kuo toliau tuo kažkaip mažiau visokių negerumų darosi, galgi pagaliau ateina ir man šventė 4u.gif O su tom morkom gerai, reikes laukti derliaus morkų kaimiškų bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, jus cia visazines, nustate man siandien ta h pylori bakterija, turiu nedidelio laipsnio gastro..refliuksa + problemos su gerkle... kai patarsit man elgtis, ar gerti antibiotikus???? blush2.gif pagelbekit, perskaiciau puse interneto, nerandu sprendimo???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 04 16, 16:53)
Mergaites, jus cia visazines, nustate man siandien ta h pylori bakterija, turiu nedidelio laipsnio gastro..refliuksa + problemos su gerkle... kai patarsit man elgtis, ar gerti antibiotikus???? blush2.gif  pagelbekit, perskaiciau puse interneto, nerandu sprendimo????  ax.gif

O tai kaip jums patarė daktaras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 04 11, 13:00)
Aš irgi mečiau visus omeprozolius, užkniso jau mane, gaila man savo gleivinės ir šiaip.. Kai yra poreikis išgeriu ranitidino arba sučiulpiu rennie, pirmos dienos buvo žiaurios, rūgštys pykinimai ir visa kita, bet pf pf pf kuo toliau tuo kažkaip mažiau visokių negerumų darosi, galgi pagaliau ateina ir man šventė 4u.gif  O su tom morkom gerai, reikes laukti derliaus morkų kaimiškų  bigsmile.gif

paskaitykit merginos apie mano mineta skysta chlorofila googlej,tikrai jis nuo situ labai padeda,mano tetis skeptikas su juo rugstinguma susitvarke,mano mazylei 6m.gastro ezofaginis refliuksas ,rugstis daznai kyla,duodu sito gerimuko ir viskas oki,jokiu raniberlu,omeprazoliu nmes jau metai nebenaudojam,o pas teti beje buvo ir skrandzio ir dvylikapirstes oplige,deka jo opu neberanda smile.gif paskaitykit ,pabandykit:)
Atsakyti
Mergaites, jus cia visazines, nustate man siandien ta h pylori bakterija, turiu nedidelio laipsnio gastro..refliuksa + problemos su gerkle... kai patarsit man elgtis, ar gerti antibiotikus???? blush2.gif pagelbekit, perskaiciau puse interneto, nerandu sprendimo???? ax.gif

Lėja,keletą puslapių atgal buvau imetus nuorodą,paskaitykit,ir susidarysit nuomonę pati.Aš jeigu prieš 3 mėn.būčiau atradus tą straipsni būčiau tikrai negėrus atib.Jie man net visai nepadėjo,ir toliau kentėjau diskomfortą.Iškart po antib. vartojimo atsirado stemplės išvarža.Sakė gyditojas vartoti omeprazolį,betgi gyditojai mus dažnai suklaidina ,jei rugštys kyla,tai nereiškia kad padidėjęs rugštingumas,o beda ta ,kad tas stemplės raukas visiškai neužsidaro ir praleidžia turinį į stemplę o mums atrodo kad rugštis padidėja ir geriame visokius brūdus.Tuomet reikia valgyti po nedaug,ir riebaus maisto atsisakyti.Dar gerai išsimiegoti ir nesinervuoti.
Žinot tokios ligos kaip skrandžio refliukas staiga neateina,ji kaip pamažu ateina-pamažu ir išeina,greitai viskas nevyksta,reikia kantrybės ir laiko.
Mano sveikata tikrai sparčiai gerėja,prieš savaitę buvau sveikiausias žmogus thumbup.gif ,bet atėjo mėnesines ir liga truputį atkrito,man atrodo berods eglute rašė ,kad ir jai taip būna,todėl visai nepanikuoju,ir į gyvenimą žiūriu tik su džiaugsmu.

Sekmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes... na as sakiau gersiu tas mmorku sultis, tai pora dienu pageriau ir vel negeriu smile.gif na bet sakyciau kad jos neblogai visai smile.gif bet jau uzvakar berods sakiau nzn kas man bus, taip krutine net skaudejo, grauz gerkle, ale as bulkuciu gi privalgiau doh.gif nu atsipalaidavau, zodziu.. ir ragas... tai nusipirkau kazkokiu pabandyt ciulpiamu panasiai kaip renie bet tik ne menites, visai nk sakyciau.. ir dar anxol berods nu ryte pries valgi gert.... as labai gerai pati surpantu kad man stresas viska eda cia.. nes pries pora savaiciu turejau streso daug, net svorio pakrito, ir zarnynas issibalansavo vel.... o su gerkle nzn ka daryt... pastovus grauzimas, rugstumas.... kita savite vel pas gastro eisiu, bet nzn ka ji man sakis.... tada kai skyre gydyma man jis nepadejo, ta nolpaza nk neveikia, domperidonas nzn, liepe gert, bet geriu tik kai jau pykina, nors aciu D beveik tokiu dienu nebuna.. tik zarnyna suka, nu toks sukimo jausmas, bet viduriuot neviduriuoju, ir vel lyg putimas atsirado.. tikiuosi nesius vel ryt tos zarnos... nes nemanau kad kazka naujo pasakis... as pati nesusireguliuoju nei maisto nk.. dar man viskas nuo tu antidepresantu kur geriu, kai pradejau gert, tai po menesio ir prasidejo visos sitos bedos, ir greit metai bus kai visa tai tesiasi... :(nebezinau... ir tokia atrodo be energijos, dar tas hemoglobinas buna tai pakrenta tai susinormalizuoja....

o tas chlorofilas tikrai jis gerai? kad poto dar blogiau neprisidaryt.. reikes pasiskaitineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 04 19, 09:46)
Mano sveikata tikrai sparčiai gerėja,prieš savaitę buvau sveikiausias žmogus thumbup.gif ,bet atėjo mėnesines ir liga truputį atkrito,man atrodo berods eglute rašė ,kad ir jai taip būna,todėl visai nepanikuoju,ir į gyvenimą žiūriu tik su džiaugsmu.

Tikrai prieš tuos dalykus visada sveikata būna siaubinga, gerk ką tik nori vis tiek viskas lipa aukštyn, praeina ir viskas pagerėja smile.gif todėl pablogėjimą tikrai galima nurašyti šitam dalykui, net ir sveikiausiom per tuos dalykėlius būna ne pats geriausias jausmas,tad ne nuostabu.. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dolee @ 2012 04 19, 10:24)
Sveikutes... na as sakiau gersiu tas mmorku sultis, tai pora dienu pageriau ir vel negeriu smile.gif

o kodėl nustojai gerti morkytes? ax.gif Galgi ilgiau pagėrus dar geriau būtų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 04 19, 15:21)
Tikrai prieš tuos dalykus visada sveikata būna siaubinga, gerk ką tik nori vis tiek viskas lipa aukštyn, praeina ir viskas pagerėja smile.gif todėl pablogėjimą tikrai galima nurašyti šitam dalykui, net ir sveikiausiom per tuos dalykėlius būna ne pats geriausias jausmas,tad ne nuostabu..  smile.gif

Papildyta:

o kodėl nustojai gerti morkytes?  ax.gif  Galgi ilgiau pagėrus dar geriau būtų.. 4u.gif

nu zn tyngiu as jas ten vis spausti biggrin.gif ryte vaika suruosiu i darza, tai isgeriu kazka nuo rugsciu ir grizus pavalgau, tada jau morku nespaudziu... nu su sulciaspaude, bet i diena kelis kartus plaut biggrin.gif atrodo juokinga, ale nzn.. reikes prisiversti smile.gif))
Atsakyti