Mergaites, jus cia visazines, nustate man siandien ta h pylori bakterija, turiu nedidelio laipsnio gastro..refliuksa + problemos su gerkle... kai patarsit man elgtis, ar gerti antibiotikus???? blush2.gif pagelbekit, perskaiciau puse interneto, nerandu sprendimo???? ax.gif
Lėja,keletą puslapių atgal buvau imetus nuorodą,paskaitykit,ir susidarysit nuomonę pati.Aš jeigu prieš 3 mėn.būčiau atradus tą straipsni būčiau tikrai negėrus atib.Jie man net visai nepadėjo,ir toliau kentėjau diskomfortą.Iškart po antib. vartojimo atsirado stemplės išvarža.Sakė gyditojas vartoti omeprazolį,betgi gyditojai mus dažnai suklaidina ,jei rugštys kyla,tai nereiškia kad padidėjęs rugštingumas,
o beda ta ,kad tas stemplės raukas visiškai neužsidaro ir praleidžia turinį į stemplę o mums atrodo kad rugštis padidėja ir geriame visokius brūdus.Tuomet reikia valgyti po nedaug,ir riebaus maisto atsisakyti.Dar gerai išsimiegoti ir nesinervuoti.
Žinot tokios ligos kaip skrandžio refliukas staiga neateina,ji kaip pamažu ateina-pamažu ir išeina,greitai viskas nevyksta,reikia kantrybės ir laiko.
Mano sveikata tikrai sparčiai gerėja,prieš savaitę buvau sveikiausias žmogus

,bet atėjo mėnesines ir liga truputį atkrito,man atrodo berods eglute rašė ,kad ir jai taip būna,todėl visai nepanikuoju,ir į gyvenimą žiūriu tik su džiaugsmu.
Sekmės visoms