Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškos "technikos" naujovės

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 19, 09:34)
Įdomiai atrodo  4u.gif

labukas. Merginos, labai nesižavėkit šiuo čiulptuku ax.gif Buvau parsisiuntus iš eBay. Yra keli nepatogumai : tie užsidarantys sparneliai spaudžia vaikui veidą ir lieka nuspaudimo žymės, be mamos pagalbos mažylis pats tų užsidariusių sparnelių neatsidaro ir čiulptuko negali įsidėt. O ir tie sparneliai nėra labai tvirti, gan greitai nulūžo. Buvau ir aš, ir mano mažylis labiau patenkinti geliniu čiulptuku su masažuojamais dantukais čiulpamoj daly. Jis taip ir vadinos čiulptukas-kramtukas, tai kai dantys dygo nerealiai padėjo
Atsakyti
QUOTE(Aukre @ 2009 03 19, 09:52)

Aš ir pagalvojau, kad nepatogus jis...

Mano vaikai užaugo be čiulptukų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 01 03, 15:23)
user posted image

Va koks įdomus daiktas  bigsmile.gif Įdomu, ar LT tokių jau yra?

gal ir nieko, bet jis kazkoks mazas atrodo....
as esu radu geresne iseiti - kai mano vaiks isaugo vonele (apie 10 men), nusipirkau maximoje pripuciama baseina, isidedu i duso kabina ir vaiks puikiausiai jame jauciasi ir vietos daug ir kaina juokinga... apie 10lt. atsipliuskeno ten jau du metus, dabar pirskiu nauja, nes katyte perkando sona doh.gif

ir du vaikai puikiai telpa

user posted image

ir vienas

user posted image
Atsakyti
http://www.winther-bikes.com/
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 04 10, 08:40)

JEGA DVIRATUKAS!!! Noreciau, bet turbut baisiai brangu..
Atsakyti
Gera ideja su Maximos baseiniukais,super!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LauriaP @ 2009 04 12, 00:34)
JEGA DVIRATUKAS!!! Noreciau, bet turbut baisiai brangu..

Kad musu keliai visiskai nepritaikytu tokiems pasivazinejimams doh.gif butu kancia prie kiekvieno bortelio nulipam,uzkeliam,uzlipam..... doh.gif
Atsakyti
ir aš radau šiokių tokių atradimų:
kubiliukas-foto psl apačioj

atrama lovai

Atsakyti
Gal kas zino, kur galima nusipirkti ''neskestancia kepure''maudymuisi, nes mes prausiames vonioje ir sunku susilenkus laikyti vaiko galvyte. butu labai smagu ''paplaukiot''.
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2009 04 02, 10:53)
gal ir nieko, bet jis kazkoks mazas atrodo....
as esu radu geresne iseiti - kai mano vaiks isaugo vonele (apie 10 men), nusipirkau maximoje pripuciama baseina, isidedu i duso kabina ir vaiks puikiausiai jame jauciasi ir vietos daug ir kaina juokinga... apie 10lt. atsipliuskeno ten jau du metus, dabar pirskiu nauja, nes katyte perkando sona  doh.gif

ir du vaikai puikiai telpa

user posted image

ir vienas

user posted image

SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2005 10 29, 10:17)
Dar esu machius shita daikta thumbup.gif chia leliukams,kurie sunkiai atpranta nuo MP ir nenori imti buteliuko. Buteliukas-kruties imitatorius tongue.gif user posted image

Sveikos, gal žinote kur įsigyti???Labai būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 24, 23:54)
ir aš radau šiokių tokių atradimų:
kubiliukas-foto psl apačioj

atrama lovai

ta atrama lovai geras dalykelis thumbup.gif , bet maciau ir ne tokiu masyvesniu... idomu kokia jos kaina g.gif
Atsakyti