Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškos "technikos" naujovės

QUOTE(diana34 @ 2013 04 06, 09:58)
kazin ar vaikas beprisimins ko jis ant to puodo sedi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif sutinku 100% jau taip ir hemarojus atsirast vaikam gali, nes ir prasedės ne dėl šikimo atsiprašant, o dėl žaidimo doh.gif
Atsakyti

i 
Reklama bei skelbimai draudžiami (tiek temos viduje, tiek pavadinime ir kt.).
Atsakyti
iPhonus mazyliams gruda jau praktiskai nuo gimimo - FP sukure Apptivity Phone Case. Isidedi savo iPhona ir atiduodi vaikui lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
VIENKARTINIS NAKTIPUODIS, va kokį įdomų radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 02 17, 17:35)
VIENKARTINIS NAKTIPUODIS, va kokį įdomų radau  4u.gif

tongue.gif Kazkaip au aplinkos saugojimu nelabai man siejasi... Kazkaip vaiko atliktas po krumu "reikalas" atrodo daug naturalesnis, nei dregme sugeriantys ideklai... g.gif
Ir dar labai noreciau paziureti, kaip jie raso, kai vaikas sodinamas atlikti reikalo viesajame transporte lotuliukas.gif
Kazin, kaip zmonija be sio isradimo isgyveno - tiek streso aplinkui... thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu pasiteirauti nuomonės apie tas žuvytes (robo fish), kurios pačios plaukioja vandenyje. Nupirkau iš Senukų tokią vaikams - kiek džiaugsmo buvo thumbup.gif Po mėnesio - neveikia. Pakeičiau baterijas - nepadėjo. Nupirkau kitą - po mėnesio vėl neveikia. Vel baterijų keitimas nepadėjo. Tai jos vienkartinės ar mano vaikai nemoka žaisti? Na neleidžiu mėtyti, žaidžia vandenyje. Ar seno pakaitinės baterijos įdėtos būna? Gal kad susidūrėte? Atgal nuvežus turbūt jau nekeis - per daug laiko praėjo... g.gif
vaikai nori žaisti, džiaugiasi bet per didelė prabanga kas mėnesį po naują... doh.gif
Atsakyti
radau štai tokias maistelio smulkinimo priemones

user posted image

ir

user posted image

antrasis mane labai vilioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 16, 22:06)
antrasis mane labai vilioja  ax.gif

Įdomu, ar yra kas siunčia į Lt ?
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2014 02 24, 14:52)
Sveiki,
Noriu pasiteirauti nuomonės apie tas žuvytes (robo fish), kurios pačios plaukioja vandenyje. Nupirkau iš Senukų tokią vaikams - kiek džiaugsmo buvo  thumbup.gif  Po mėnesio - neveikia. Pakeičiau baterijas - nepadėjo. Nupirkau kitą - po mėnesio vėl neveikia. Vel baterijų keitimas nepadėjo. Tai jos vienkartinės ar mano vaikai nemoka žaisti? Na neleidžiu mėtyti, žaidžia vandenyje. Ar seno pakaitinės baterijos įdėtos būna? Gal kad susidūrėte? Atgal nuvežus turbūt jau nekeis - per daug laiko praėjo...  g.gif
vaikai nori žaisti, džiaugiasi bet per didelė prabanga kas mėnesį po naują... doh.gif

Vienkartinės jos wink.gif Mamytės iš USA per tarpininkes jas siuntėsi po 1 dolerį jei neklystu. Tai sakė greit genda nepataisomai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 03 17, 18:29)
Įdomu, ar yra kas siunčia į Lt ?

siunčia ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 02 18, 16:21)
tongue.gif Kazkaip au aplinkos saugojimu nelabai man siejasi... Kazkaip vaiko atliktas po krumu "reikalas" atrodo daug naturalesnis, nei dregme sugeriantys ideklai...  g.gif
Ir dar labai noreciau paziureti, kaip jie raso, kai vaikas sodinamas atlikti reikalo viesajame transporte  lotuliukas.gif
Kazin, kaip zmonija be sio isradimo isgyveno - tiek streso aplinkui...  thumbup.gif

Nesakau, kad pirkciau ir naudociau toki daikta, bet jo prasme galiu suprasti. Kazkada net savo kailiu teko patirti tokiu situaciju, kad ko gero buciau ir susigundziu tokiu pirkiniu.
Esme tame, kad atsisakius sauskelniu musu mergyte gamtinnius reikalus galedavo atlikti tik ant puodo. Jokie palaikymai virs klozeto (viesose tuoletuose) ar patupdymai po krumu negelbejo. Viena karta tokioj situacijoj uzspausti i kampa begom i artimiausia parduotuve ir pirkom puoda ir sodinome ant jo vaika tiesiog masinos bagazinej lotuliukas.gif. Nuo tada tas puodas su mums visur ir keliauja thumbup.gif . Kelionese prispyrus reikalui seda ant puodo ir jei yra galimybe turinys ispilamas pakrumej (pvz kur pakelej) arba buve atveju,kai tenka ta "geri" pasivezioti (jei reikalas prispiria mieste).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katane: 20 kovo 2014 - 14:10
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 19, 21:55)
Vienkartinės jos wink.gif Mamytės iš USA per tarpininkes jas siuntėsi po 1 dolerį jei neklystu. Tai sakė greit genda nepataisomai wink.gif

Mano vaiko žuvytė kol kas veikia. Bet gal todėl, kad naudoja saikingai g.gif Pirkau ne LT.
Atsakyti