QUOTE(diana34 @ 2013 04 06, 09:58)
iPhonus mazyliams gruda jau praktiskai nuo gimimo - FP sukure Apptivity Phone Case. Isidedi savo iPhona ir atiduodi vaikui
VIENKARTINIS NAKTIPUODIS, va kokį įdomų radau
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 02 17, 17:35)
Ir dar labai noreciau paziureti, kaip jie raso, kai vaikas sodinamas atlikti reikalo viesajame transporte
Kazin, kaip zmonija be sio isradimo isgyveno - tiek streso aplinkui...
Sveiki,
Noriu pasiteirauti nuomonės apie tas žuvytes (robo fish), kurios pačios plaukioja vandenyje. Nupirkau iš Senukų tokią vaikams - kiek džiaugsmo buvo
Po mėnesio - neveikia. Pakeičiau baterijas - nepadėjo. Nupirkau kitą - po mėnesio vėl neveikia. Vel baterijų keitimas nepadėjo. Tai jos vienkartinės ar mano vaikai nemoka žaisti? Na neleidžiu mėtyti, žaidžia vandenyje. Ar seno pakaitinės baterijos įdėtos būna? Gal kad susidūrėte? Atgal nuvežus turbūt jau nekeis - per daug laiko praėjo...
vaikai nori žaisti, džiaugiasi bet per didelė prabanga kas mėnesį po naują...
Noriu pasiteirauti nuomonės apie tas žuvytes (robo fish), kurios pačios plaukioja vandenyje. Nupirkau iš Senukų tokią vaikams - kiek džiaugsmo buvo
radau štai tokias maistelio smulkinimo priemones

ir

antrasis mane labai vilioja

ir

antrasis mane labai vilioja
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 16, 22:06)
Įdomu, ar yra kas siunčia į Lt ?
QUOTE(Izidora @ 2014 02 24, 14:52)
Sveiki,
Po mėnesio - neveikia. Pakeičiau baterijas - nepadėjo. Nupirkau kitą - po mėnesio vėl neveikia. Vel baterijų keitimas nepadėjo. Tai jos vienkartinės ar mano vaikai nemoka žaisti? Na neleidžiu mėtyti, žaidžia vandenyje. Ar seno pakaitinės baterijos įdėtos būna? Gal kad susidūrėte? Atgal nuvežus turbūt jau nekeis - per daug laiko praėjo...
Vienkartinės jos
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2014 02 18, 16:21)
Ir dar labai noreciau paziureti, kaip jie raso, kai vaikas sodinamas atlikti reikalo viesajame transporte
Kazin, kaip zmonija be sio isradimo isgyveno - tiek streso aplinkui...
Nesakau, kad pirkciau ir naudociau toki daikta, bet jo prasme galiu suprasti. Kazkada net savo kailiu teko patirti tokiu situaciju, kad ko gero buciau ir susigundziu tokiu pirkiniu.
Esme tame, kad atsisakius sauskelniu musu mergyte gamtinnius reikalus galedavo atlikti tik ant puodo. Jokie palaikymai virs klozeto (viesose tuoletuose) ar patupdymai po krumu negelbejo. Viena karta tokioj situacijoj uzspausti i kampa begom i artimiausia parduotuve ir pirkom puoda ir sodinome ant jo vaika tiesiog masinos bagazinej
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 19, 21:55)
Vienkartinės jos
Mamytės iš USA per tarpininkes jas siuntėsi po 1 dolerį jei neklystu. Tai sakė greit genda nepataisomai 
Mano vaiko žuvytė kol kas veikia. Bet gal todėl, kad naudoja saikingai